Şimdi Ara

Hızlı cilayı sulandırmadan ve süngerle kullanmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın arabasını bi oto yıkamacı araç ıslakken hızlı cilayı sulandırmadan ve fısfıs kullanmadan kullanmış. Hızlı cilayı direk ıslak süngerin üstüne bandıra bandıra her yerine sürmüş. Araç yıkandıktan sonra bazı yerlerde boya daha koyu gözüküyor.

Bu araç yıkana yıkana geçecek bi durum mudur ? Cila sonuçta parlatıcı bişey. Süngerle uyguladıklarından ötürü bazı noktalarda boya daha koyu renk duruyor cilanın geçmediği yerler ise daha sönük.

Ne yapılması gerekir resim atabilecek durumu olursa resimde koydurabilirim buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• valla sulandırıldığını ilk kez duyuyorum bende de var hızlı cila direk yıkamadan sonra araca uygulayıp bezle siliyorum gayet güzel oluyor fakat zaten çok etkili ürünler olmadığı için kirdi tozdu derken bir sonraki yıkamaya kadar kendi kendine etkisini kaybediyor o tarz ürünler, kalıcı olacağını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C9B63C59

valla sulandırıldığını ilk kez duyuyorum bende de var hızlı cila direk yıkamadan sonra araca uygulayıp bezle siliyorum gayet güzel oluyor fakat zaten çok etkili ürünler olmadığı için kirdi tozdu derken bir sonraki yıkamaya kadar kendi kendine etkisini kaybediyor o tarz ürünler, kalıcı olacağını sanmam.

2-3 yıkamadan sonra geçicek umarım. Hocam iz yapmış böyle krem rengi gibi süt rengi gibi. Aldığınız hazır cilalar sulu geliyor zaten bunun cilası ile sulandırılmamış direk üzerinde zaten belli oranda sulandırıp kullanmanız gerekiyor yazıyormuş.

Cilayı uygularken allahtan araç ıslakmış ama dangalak herif süngere batikon batırır gibi cilayı koyup koyup silmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

doğrudur özellikle kuruyunca iz yapar, ben yıkamadan hemen sonra araç daha tam kurumadan yaşken sürmüştüm belki ondan iz yapmamış olabilir.

• sonraki yıkamada geçer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.