< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hızlı cilayı sulandırmadan ve süngerle kullanmışlar
-
-
valla sulandırıldığını ilk kez duyuyorum bende de var hızlı cila direk yıkamadan sonra araca uygulayıp bezle siliyorum gayet güzel oluyor fakat zaten çok etkili ürünler olmadığı için kirdi tozdu derken bir sonraki yıkamaya kadar kendi kendine etkisini kaybediyor o tarz ürünler, kalıcı olacağını sanmam.
-
2-3 yıkamadan sonra geçicek umarım. Hocam iz yapmış böyle krem rengi gibi süt rengi gibi. Aldığınız hazır cilalar sulu geliyor zaten bunun cilası ile sulandırılmamış direk üzerinde zaten belli oranda sulandırıp kullanmanız gerekiyor yazıyormuş.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1C9B63C59valla sulandırıldığını ilk kez duyuyorum bende de var hızlı cila direk yıkamadan sonra araca uygulayıp bezle siliyorum gayet güzel oluyor fakat zaten çok etkili ürünler olmadığı için kirdi tozdu derken bir sonraki yıkamaya kadar kendi kendine etkisini kaybediyor o tarz ürünler, kalıcı olacağını sanmam.
Cilayı uygularken allahtan araç ıslakmış ama dangalak herif süngere batikon batırır gibi cilayı koyup koyup silmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
doğrudur özellikle kuruyunca iz yapar, ben yıkamadan hemen sonra araç daha tam kurumadan yaşken sürmüştüm belki ondan iz yapmamış olabilir.
-
sonraki yıkamada geçer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X