Şimdi Ara

Hızlı DBF Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN DBF HAKKINDA BI SORU SORUCAKTIM DUVARA GIDIP JUMP SLASH+BLOCK SLASH+BLOCK YAPIYORUM İLK SLASH BLOCK GELIOR İZİ CIKIOR DUVARDA AMA 2 CI YI HEMEN YAPMAYA KALKARSAM HIZLICA İZİ CIKMIOR VURMUOR YANI AMA 1 CI SLASH BLOCKDAN SORA COK AZ BEKLEYIP ADAM ASAGI INERKEN BASARSAM IZ ASAGIDA CIKIOR BIRAS AMA COK YAWAS OLUYOR Bİ İŞE YARAMAZ YANİ MİLLET COK HIZLI YAPIOR BENIM KLAVYE MOUSEE LOGİTECH KABLOSUZ BUNLA Bİ İLGİSİ OLABİLİR DEDİLER AMA BİLMİORUM YANİ BENİM İSTEDİM DBF Yİ HIZLI YAPMAK PRATIK DİORLAR AMA KAC GUNDUR DENIORUM OLMUOR Bİ SORUN WAR GİBİME GELİOR LUTFEN YARDIMCI OLUN .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loloftheman -- 18 Ağustos 2008; 14:49:52 >

• COZDUM BEN OLAYI ARKADASLAR BIRAS DAA HIZLI OLMAK VE PRATIK LASIMMI TUSLARA HIZLI BASMAK LASIM GENEDE YARDIMCI OLMADINIZ ICIN TSK EDERIM LOL.

• Kendinde misin hem 2 konu açmışsın hem gereksiz mesaj atmışsın amacın ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

Kendinde misin hem 2 konu açmışsın hem gereksiz mesaj atmışsın amacın ne ?

İlk cevabı verip sonra azarlasan o zaman haklı olabilirdin.
    Şimdi adamla aynı durumda oluyorsun gereksiz mesaj atmış oluyorsun onun gibi.

Bak arkadaşım.Bf gibi değildir DBF.Bf de bilmiyorum sen öylemi yapıyorsun ama ben tuşlara basdığımı hissetmem ezbere yaparım.Ama DBF de tuşlara basdığını hisset.Yani iyice bas ezbere gitme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

Kendinde misin hem 2 konu açmışsın hem gereksiz mesaj atmışsın amacın ne ?

İlk cevabı verip sonra azarlasan o zaman haklı olabilirdin.
    Şimdi adamla aynı durumda oluyorsun gereksiz mesaj atmış oluyorsun onun gibi.

Bak arkadaşım.Bf gibi değildir DBF.Bf de bilmiyorum sen öylemi yapıyorsun ama ben tuşlara basdığımı hissetmem ezbere yaparım.Ama DBF de tuşlara basdığını hisset.Yani iyice bas ezbere gitme.

Arkadaşım lütfen bana bulaşmaya yer arama.

Arkadaş buldum demiş zaten daha ne yazayım ayrıca 3 gün falan geçse neyse yalnızca 3 saat geçmiş GunZ Online bölümündekilere fırça atmış tamam buldum dese yeterli olurdu zaten..

• COK PİS FIRCA ATARIM ASADA :D ya tmm kusura bakmayın bıras sert bi ifade olmus ama cok sınırım bosuldu kac gundur denıorum bıde cvp gelmeyınde neyse oyundakilerden yrdım alıp yaptım alışmaya calısıorum.
  • Bilader cevap gelmio demişsin de postların arasında 3 saat fark war bi gün falan sabretseydin cvp verirlerdi heralde forumdasın msn'de dğil unutma
  • Sword Pro Vadjet..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.