Şimdi Ara

HIZLI GİDEN ATIN BOKU SEYREK DÜŞER :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ben bir konu bitirmeye çalışıyorum konu özetliden iki günümü alıyor.Ayrıca hiç hallolmuş gibi hissetmiyorum konuları.
  • Şimdiden çalışıyorsan çok fazla sıkılacaksın sana söyliyeym
  • Ya geçiniz bunları . Bunlar hep kendinizi kandirmaca.hizli giden arkadaşlarımdan birisi boun end de .ygs 15 LYS 99 pek de seyrek dusmemis demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorluprens1

Şimdiden çalışıyorsan çok fazla sıkılacaksın sana söyliyeym

Ne yazik ki öyle olacak gibi ama riske almaya değer mi ki? Değeceğini düşünmüyorum. 2 sene için istemedigim bir isi yapmak ve 1 sene daha beklemek mantiksiz gözüküyor

• Gencler 24 yasinda ygsye bi ay kala sinava girmeye karar verip, neredeyse her gun bi konu bitirip sinavda ham puanla 2599. oldum tm-3 puan türünde. Ne sinav, ne de konular atla deve. Belki sayisal için biraz daha fazla efor gerekiyodur dogrudur. Ama bu kadar buyutmeyin. 6 ay saglam calisin, zaten 6 aydan once calistiklariniz pek kalmayacak aklinizda.

• okuyup napacanız boşversenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

valla ben bir konu bitirmeye çalışıyorum konu özetliden iki günümü alıyor.Ayrıca hiç hallolmuş gibi hissetmiyorum konuları.

Hocam kesinlikle öyle bir his oluşmasın 1 konu 1 günde bitermi ya böyle Saçma şey mi olur Açıyor adam videoyu 20 soru çözüyor konu bitti diyor. Halbuki baştaki arkadaşın dediği gibi hızlı giden atın boku seyrek düşer . Anlayarak ilerlersen mantığını oturtursan tamamdır bu iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: utku-1

Siz nasıl konu bitiriyorsunuz anlamıyorum :) Konuyu okuyup 1-2 not çıkarıp 2 test çözüp geçerim bir kaç saat sürer. Tabi herkesin çalışma sistemi farklıdır ben konuları erkenden bitirip deneme çözme taraftarıyım çünkü her konuya 1 gün ayırırsanız hem yetişmez hem de bitirdiğinizde ilk konuyu unutmuş olursunuz. Bunun yerine açın kitabı unutuğunuz konulara bakın günde 2-3 konu tüm konular bitince de hatta bitmeden de deneme çözmeye başlayın zaten tüm konular var baktınız çözemiyorsunuz geri dönüp bakarsınız o konuya :)

2 Test çözüp geçenler için "Bu tipleri takmaya gerek yok" diyen arkadaş için ekliyim madem mf3: 2800

Ben de öyle yapıyorum ortalama 2-3 konu bitiyor günde. Diğer dersler de bitince baştan çözücem hepsini hem tekrar hem de daha iyi oturtma açısından çünkü dersanede de anlatılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: utku-1

Siz nasıl konu bitiriyorsunuz anlamıyorum :) Konuyu okuyup 1-2 not çıkarıp 2 test çözüp geçerim bir kaç saat sürer. Tabi herkesin çalışma sistemi farklıdır ben konuları erkenden bitirip deneme çözme taraftarıyım çünkü her konuya 1 gün ayırırsanız hem yetişmez hem de bitirdiğinizde ilk konuyu unutmuş olursunuz. Bunun yerine açın kitabı unutuğunuz konulara bakın günde 2-3 konu tüm konular bitince de hatta bitmeden de deneme çözmeye başlayın zaten tüm konular var baktınız çözemiyorsunuz geri dönüp bakarsınız o konuya :)

2 Test çözüp geçenler için "Bu tipleri takmaya gerek yok" diyen arkadaş için ekliyim madem mf3: 2800

2 test çözüp denemeyle o konuya hakim olduğunu mu düşünüyorsun.İyi turev integralde de bi 2 test atarsin sonra donup bakmaktan denemeye zaman kalmaz.Ayrıca sıralamanın o olmasının sebebi temelin vardır konuları az çok biliyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 9 Ağustos 2015; 17:05:05 >

• Emple kullanıcısına yanıt
    Türev integrale organik kimyaya genel olarak 12. sınıf konularına bunu uyguladığımı düşünen gerçekten de çıktı. Her neyse 12. sınıf ve matematik dışında gayet yapılabilecek bir şey. Temele gelinirse iyi bir lisenin kötü bir öğrencisiydim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku-1 -- 9 Ağustos 2015; 17:44:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.