Şimdi Ara

HIZLI GİDEN ATIN BOKU SEYREK DÜŞER :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes uçuyor günde 2 konu bitirenler 3 konu bitirenler :D 3-4 ay sonra görürüm ben bunları konu açarlar konuları bitirdim netlerim neden artmıyor diye bunların kafasıyla full ygs çalışıp lys ye 2 ay kala lys çalışmaya başlayanlarla aynı tek kelime şunu diyorum

• Bende hayret ediyorum doğrusu ben kolay bir konuyu bir günde zor bitiriyorum millet uçmuş
  • ben de öyle düşünüyorum. bu yıl 11'e geçtim. akrabalarım daha erken değil mi diyor ama bilmiyorlar ki konuların yetişmesinin mümkün olmayacağını çok dalga konusu yapıyolar yazın ders çalışmayı ama dayanıyorum
  • Palavracidan palavra laflar ;)
  • Kimseye inanmayın bu yıl forumda ne palavralar dönüyordu bi bilseniz sonuçlar açıklandktan sonra kimse kalmıyo rahat olun sizin dönemde de palavralar başlamış demek ki takmamaya çalışın...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lax Guy

ben de öyle düşünüyorum. bu yıl 11'e geçtim. akrabalarım daha erken değil mi diyor ama bilmiyorlar ki konuların yetişmesinin mümkün olmayacağını çok dalga konusu yapıyolar yazın ders çalışmayı ama dayanıyorum
    3 ay lys çalışarak 20k'dan 5k'ya çektim bu işler cacık kaşıklamaya benzemiyormuş demek ki

• Bende anlamıyorum bi konuyu 200 250 soruda çözerek 2 3günde bitiriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Bende anlamıyorum bi konuyu 200 250 soruda çözerek 2 3günde bitiriyorum

Hocam sen konuyu bitiriyorsun onlar 20 soru çözünce konu bitti sanıyorlar yukardaki arkadaşların dediği gibi bu tipleri çok takmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7F03B9AEC

quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Bende anlamıyorum bi konuyu 200 250 soruda çözerek 2 3günde bitiriyorum

Hocam sen konuyu bitiriyorsun onlar 20 soru çözünce konu bitti sanıyorlar yukardaki arkadaşların dediği gibi bu tipleri çok takmamak gerek

Alıntıları Göster
    çok saçma ama bi o kadar da mantıklı bi tespit bu. yani kısmen doğru
  • 12.siniftayken ben de öyleydim. Konu çalişirdim. Azicik soru çözup direkt atlardim ve bitirdiğimi söylerdim. Ygs-lys gelince öylee kaldim.

Şimdi Fem konu özetli aldim. Testler bitmeden konu atlamak yok. Hala temel kavramlardayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

çok saçma ama bi o kadar da mantıklı bi tespit bu. yani kısmen doğru

Alıntıları Göster

onlarda sana böyle karşılık veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E84249922

onlarda sana böyle karşılık veriyor

Alıntıları Göster
    98 liler sizi göreceğiz seneye benim kafam rahat ben hukuktayım zaten seneye ama gireceğim zevkine

• quote:

Orijinalden alıntı: HakimBeey

98 liler sizi göreceğiz seneye benim kafam rahat ben hukuktayım zaten seneye ama gireceğim zevkine

Alıntıları Göster
    atasözünü görünce geldim gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

atasözünü görünce geldim gidiyorum

Alıntıları Göster
    Siz nasıl konu bitiriyorsunuz anlamıyorum :) Konuyu okuyup 1-2 not çıkarıp 2 test çözüp geçerim bir kaç saat sürer. Tabi herkesin çalışma sistemi farklıdır ben konuları erkenden bitirip deneme çözme taraftarıyım çünkü her konuya 1 gün ayırırsanız hem yetişmez hem de bitirdiğinizde ilk konuyu unutmuş olursunuz. Bunun yerine açın kitabı unutuğunuz konulara bakın günde 2-3 konu tüm konular bitince de hatta bitmeden de deneme çözmeye başlayın zaten tüm konular var baktınız çözemiyorsunuz geri dönüp bakarsınız o konuya :)

2 Test çözüp geçenler için "Bu tipleri takmaya gerek yok" diyen arkadaş için ekliyim madem mf3: 2800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku-1 -- 8 Ağustos 2015; 15:20:33 >

• Bende kendimden.suphe ediyodum en az 100 soru cozuyorum bi konu hakkinda gunde 2 3 konu bititenler felan
    Konunun detayina kadar giriyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

Bende kendimden.suphe ediyodum en az 100 soru cozuyorum bi konu hakkinda gunde 2 3 konu bititenler felan
    Konunun detayina kadar giriyorum ben
    valla matta bi konudan bende 200-250 soru cözüyodum en az ygs mat 17 net denemelerde 28+ yapıyodum o yüzden o an soğukkanlı olup soruları hızlı bir şekilde anlaman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINBAG

valla matta bi konudan bende 200-250 soru cözüyodum en az ygs mat 17 net denemelerde 28+ yapıyodum o yüzden o an soğukkanlı olup soruları hızlı bir şekilde anlaman lazım

Alıntıları Göster
    Ama güldüğüm trollerde oldu.

"Ygs türkçe 42 sosyal 33 matematik 45 fen 65 net yapmayan sınava girmesin barajı geçemez ben size deyiverem" falan... Bayağı hayal gücü geniş arkadaşlarda olmadı değil :)
  • Fuc.ing Trolls
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palavracı Ziya

Herkes uçuyor günde 2 konu bitirenler 3 konu bitirenler :D 3-4 ay sonra görürüm ben bunları konu açarlar konuları bitirdim netlerim neden artmıyor diye bunların kafasıyla full ygs çalışıp lys ye 2 ay kala lys çalışmaya başlayanlarla aynı tek kelime şunu diyorum

Oyle deme baraji gecemeyen cok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palavracı Ziya

Herkes uçuyor günde 2 konu bitirenler 3 konu bitirenler :D 3-4 ay sonra görürüm ben bunları konu açarlar konuları bitirdim netlerim neden artmıyor diye bunların kafasıyla full ygs çalışıp lys ye 2 ay kala lys çalışmaya başlayanlarla aynı tek kelime şunu diyorum

Oyle deme baraji gecemeyen cook
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.