Şimdi Ara

HIZLI GİDEN ATIN BOKU SEYREK DÜŞER :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes uçuyor günde 2 konu bitirenler 3 konu bitirenler :D 3-4 ay sonra görürüm ben bunları konu açarlar konuları bitirdim netlerim neden artmıyor diye bunların kafasıyla full ygs çalışıp lys ye 2 ay kala lys çalışmaya başlayanlarla aynı tek kelime şunu diyorum

• Bende hayret ediyorum doğrusu ben kolay bir konuyu bir günde zor bitiriyorum millet uçmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de öyle düşünüyorum. bu yıl 11'e geçtim. akrabalarım daha erken değil mi diyor ama bilmiyorlar ki konuların yetişmesinin mümkün olmayacağını çok dalga konusu yapıyolar yazın ders çalışmayı ama dayanıyorum
  • Palavracidan palavra laflar ;)

• Kimseye inanmayın bu yıl forumda ne palavralar dönüyordu bi bilseniz sonuçlar açıklandktan sonra kimse kalmıyo rahat olun sizin dönemde de palavralar başlamış demek ki takmamaya çalışın...:)

• 3 ay lys çalışarak 20k'dan 5k'ya çektim bu işler cacık kaşıklamaya benzemiyormuş demek ki
  • Bende anlamıyorum bi konuyu 200 250 soruda çözerek 2 3günde bitiriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Bende anlamıyorum bi konuyu 200 250 soruda çözerek 2 3günde bitiriyorum

Hocam sen konuyu bitiriyorsun onlar 20 soru çözünce konu bitti sanıyorlar yukardaki arkadaşların dediği gibi bu tipleri çok takmamak gerek

• çok saçma ama bi o kadar da mantıklı bi tespit bu. yani kısmen doğru
  • 12.siniftayken ben de öyleydim. Konu çalişirdim. Azicik soru çözup direkt atlardim ve bitirdiğimi söylerdim. Ygs-lys gelince öylee kaldim.

Şimdi Fem konu özetli aldim. Testler bitmeden konu atlamak yok. Hala temel kavramlardayim

•  HIZLI GİDEN ATIN BOKU SEYREK DÜŞER :)

onlarda sana böyle karşılık veriyor
  • 98 liler sizi göreceğiz seneye benim kafam rahat ben hukuktayım zaten seneye ama gireceğim zevkine
  • atasözünü görünce geldim gidiyorum
  • Siz nasıl konu bitiriyorsunuz anlamıyorum :) Konuyu okuyup 1-2 not çıkarıp 2 test çözüp geçerim bir kaç saat sürer. Tabi herkesin çalışma sistemi farklıdır ben konuları erkenden bitirip deneme çözme taraftarıyım çünkü her konuya 1 gün ayırırsanız hem yetişmez hem de bitirdiğinizde ilk konuyu unutmuş olursunuz. Bunun yerine açın kitabı unutuğunuz konulara bakın günde 2-3 konu tüm konular bitince de hatta bitmeden de deneme çözmeye başlayın zaten tüm konular var baktınız çözemiyorsunuz geri dönüp bakarsınız o konuya :)

2 Test çözüp geçenler için "Bu tipleri takmaya gerek yok" diyen arkadaş için ekliyim madem mf3: 2800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku-1 -- 8 Ağustos 2015; 15:20:33 >
  • Bende kendimden.suphe ediyodum en az 100 soru cozuyorum bi konu hakkinda gunde 2 3 konu bititenler felan
    Konunun detayina kadar giriyorum ben

• valla matta bi konudan bende 200-250 soru cözüyodum en az ygs mat 17 net denemelerde 28+ yapıyodum o yüzden o an soğukkanlı olup soruları hızlı bir şekilde anlaman lazım
  • Ama güldüğüm trollerde oldu.

"Ygs türkçe 42 sosyal 33 matematik 45 fen 65 net yapmayan sınava girmesin barajı geçemez ben size deyiverem" falan... Bayağı hayal gücü geniş arkadaşlarda olmadı değil :)
  • Fuc.ing Trolls

• quote:

Orijinalden alıntı: Palavracı Ziya

Herkes uçuyor günde 2 konu bitirenler 3 konu bitirenler :D 3-4 ay sonra görürüm ben bunları konu açarlar konuları bitirdim netlerim neden artmıyor diye bunların kafasıyla full ygs çalışıp lys ye 2 ay kala lys çalışmaya başlayanlarla aynı tek kelime şunu diyorum

Oyle deme baraji gecemeyen cok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palavracı Ziya

Herkes uçuyor günde 2 konu bitirenler 3 konu bitirenler :D 3-4 ay sonra görürüm ben bunları konu açarlar konuları bitirdim netlerim neden artmıyor diye bunların kafasıyla full ygs çalışıp lys ye 2 ay kala lys çalışmaya başlayanlarla aynı tek kelime şunu diyorum

Oyle deme baraji gecemeyen cook
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.