Bildirim
Hızlı kahve hazırlayan makine.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat aralığı ve biraz daha ayrıntı verirseniz ilgili arkadaşlar daha kolay yardımcı olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer büyük bir para ödemek istemiyorsanız filtre kahve makinesi alabilirsiniz. 1 dakikada hazırlamaz ama 1 litreden fazla kahveyi 10 dakika civarında bir sürede hazırlayıp sonrasında da sıcak tutabilir. Ama illa 1 dakikada hazırlasın derseniz gerçek kahve içebileceğinizi sanmıyorum. O sürede anca nescafe tarzı hazır kahveler hazırlanabilir diye tahmin ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: 744fatih
Eğer büyük bir para ödemek istemiyorsanız filtre kahve makinesi alabilirsiniz. 1 dakikada hazırlamaz ama 1 litreden fazla kahveyi 10 dakika civarında bir sürede hazırlayıp sonrasında da sıcak tutabilir. Ama illa 1 dakikada hazırlasın derseniz gerçek kahve içebileceğinizi sanmıyorum. O sürede anca nescafe tarzı hazır kahveler hazırlanabilir diye tahmin ediyorum.
Daha önce böyle bir makina kullanmadığım için çalışma prensibini bilmiyorum, filtre kahve makinaları kahveyi hazırladıktan sonra ne kadar süre sıcak tutabiliyor ? İlginiz için teşekkürler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle belirteyim ki ben de henüz bir kahve makinesi kullanmadım, kahvemi french press ile demliyordum ve bu aralar bir makine almaya karar verdiğim için biraz araştırma yaptım. Yani bu yazdıklarım tecrübeye değil forumlarda okuduğum yorumlardan ve incelediğim makinelerden edindiğim bilgilere dayanıyor.
Bildiğim kadarıyla sıcak tutma süresi makineden makineye değişiyor ve yeni makineler genelde enerji tasarrufu için bir süre sonra kendini otomatik kapatıyor. Ben genelde 2 saat sonra kapanan makineler gördüm. Ama şöyle bir sorun var; hazırlanmış haldeki kahve bekledikçe acılaşıyor. Yarım saat sonra bile kahvenin acılaştığı söyleniyor. Bu durumda işinizi görür mü bilmiyorum ama bir fikir olarak yazayım dedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X