Bence görev yapmak ,çünkü görev yaparken kasıyon bide onun üstüne görev bitince ex ödülü alıyon .Görev yapmak daha mantıklı.
Katılıyorum ve bende ole kasıyorum 1 saatte 19 lvlden 21 lvle geldım tıger (whıte,black) gorevlerı yaparak.
mesela ben 7 ydim 8 olmak için kasıyodum yanda ? vardı tıkladım bi görev onu almaya gidene kadar ben 8 oldum hatta 9 oldum ama 18-21 den sonra görev şart
bence bütün görevleri yapmalısın ama lvlin görev lvlini gecmemeli ardı ardına görev yaparsan ve farma girersen cok müthis olur 1-20 arası lvlli charlara öneririm monsters keserken skill point alırısın görevleri werincede exp...
GÖREV
Ofcourse missions Görev
Peki 1-20 arası normal kasıp sora gorev yapsak ...
artik gorev devri bitti bul yuksek lvl bir adam o seni kassin ne ugrasiyon 1 saate 33 oldum
ticket yada illegal program kullanmıyorsan görevleri yaparak ilerlemelisin..(görevin içerigini oku..bazıları gerçekten çok oyalayıcı oluyor.eğer ilerideki bir görevle alakası yoksa o görevi eleyebilirsin..)
Benim görev stilim farklı biraz.Sadece güzel eşya,yüksek altın ve sp veren görevleri yapıyorum.Onlardan gelen expleride düşürüyorum.Zaten 30 lvl de 20 nin görevlerini yaptığım için zamanda almıyor.En iyisi,lvl hiçbirşeydir sp herşey
20+ görev !
1 satte 33 vay be kaç lvl adam kastı seni
ilk 5 lw den sonra imbueyi ve mastery i aç sonra 16 ya kadar hiç bir gorevi yapma sırf kas sonrada getir gotur exp-sp ve sırf exp vede o gorevi yapmadan dier goreve geçilmeyen gorevleri yap super bu kadar:D
daha gorev kaldı mı bilmiorum:S
görev yap bence hem kasılırsın hemde kasılırsın = kasılırsınx2 yani = Level up x2 (cebir gibi oldu sorry)