Şimdi Ara

Daha iyi ses kasmak için ViPER4Windows

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
13.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CS:GO'da iyi ses kasmak için alternatifler ararken pek az bilinen bir program buldum, aşağıdaki ayarlarla daha iyi ses kasılıyor. Yürüyenlerin seslerini daha belirgin şekilde duyuyorum, aynı zamanda yüksek sesli silahların seslerini yumuşatıyor ve kulakları daha az rahatsız ediyor.

İndirme Link:
    codecpack.co
    ViPER4Windows 1.1 + Windows 10 FIX Free Download
    http://codecpack.co/download/ViPER4Windows.html

Windows 10 kullananlar sorun yaşarsa:
    codecpack.co
    PEACE Equalizer APO GUI 1.5.4.3 Download Free
    http://codecpack.co/download/Peace.html

Türkçe yama:http://www.mediafire.com/download/300yov834cpuici/tr-TR.lan

Daha iyi ses kasmak için ViPER4Windows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 5 Eylül 2015; 14:46:43 >

• Programı bilmiyorum ama bu tarz programları kullanırken 2 kez düşünmek gerekli,sonra vac ban falan yersiniz düzeltilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vac Banlık bi durum yok sadece ses ayarlarında değişiklik yapıyor bu program basları tizleri falan ayarlıyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wonder Duck

Programı bilmiyorum ama bu tarz programları kullanırken 2 kez düşünmek gerekli,sonra vac ban falan yersiniz düzeltilmez.

Vac ban'lık bir şey yok, seslerde düzeltme yapıyor sadece.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi program hakkında bilgim yok,sadece fikrimi söyledim ve açıkçası oyunun seslerinin anlamamız gereken her şeyi anlamamızı sağlayacak kadar yeterli olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wonder Duck

Dediğim gibi program hakkında bilgim yok,sadece fikrimi söyledim ve açıkçası oyunun seslerinin anlamamız gereken her şeyi anlamamızı sağlayacak kadar yeterli olduğunu düşünüyorum.

Vaclik olayi yok oyuna etki etmiyor oyundan cikan veriyi duzenliyor.

Birde ne tur kulaklik kullandiginizi belirtirseniz daha guzel olur hocam mesela benim section8 kulakligimda razerinki boguk ses veriyordu.

• Kinston Hyperx 2 kullanıyorum. Razerinki benimkindede boğuk veriyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yararlı, denendi onaylandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muziği actım bu ayarları yapmaya başladım bi değişiklik olmadı neden acaba anlamadım. bişeye basmaak gerekmıyor galiba Kaydet vb gibi?
  • arjenrobbenn A kullanıcısına yanıt
    power/aç tuşu var orada solda işaretlemişim bak. Birde yaptığın ayarın ayar grubu için açma duşu var.
  • ilerleme durumu farkedermı hocam resimde anlattıgınız şekilde soldan sağamı uygulamalıyız ? akşam deneyeceğim, tekrar yazacağim :)
  • bende de hyperx cloud 2 var 7.1 olunca sniper yanımda ateş ettiğinde koltuktan zıplıyorum :) silah seslerini istenilen seviyede duymak için sesi kıstığımda da ayak seslerini duymuyorum. hyperx cloud 2 nin eq ayarı falanda yok driverı falanda yok nette bi ayar yapılamıyor o bakımdan bi sıkıntı var. bu programı kullanarak çözebilecezmi o sıkıntıyı. kulaklığı usb ile bağlıadığımız için soruorum. kulaklık girişine deilde usb ye takılması programda herhangi bişeyi deiştiriyormu acaba?
  • grkm6161 G kullanıcısına yanıt
    Kulaklığı USB 3.0 girişine takın, ses kartından 7.1 açık duruma getirin ve bu ayarlarla iyi ss kasarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Kulaklığı USB 3.0 girişine takın, ses kartından 7.1 açık duruma getirin ve bu ayarlarla iyi ss kasarsınız.

ayarlar paylaştığınız fotolardaki gibi olacak dimi ek bi ayar yapmamıza gerek yok. bu ayarları uyguladıktan sonra sesi daha fazla açabilecez inş. :)
  • grkm6161 G kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde deneyin, altta ekolayzır var, isterseniz orayıda kurcalarsınız ama gerek olacağını zannetmiyorum.
  • EqualizerAPO'yu nasıl kullanabiliriz ? Anlatırsan sevinirim ^^.
  • Ekolayzır ayarlarını açınca gecikme olduğu için ekolayzırla ilgilenmedim, bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 8 Eylül 2015; 13:33:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.