Şimdi Ara

Hızlı level atlama (2 saatte lvl 1-60 oldukça sıkıcı yöntem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç gün önce yeni bir karakter kasmam gerekti, en hızlı level atlama yönetimini ararken şöyle bir yönetem ile karşılaştım. 2 saat gibi bir sürede lvl 57 oldum daha hızlı bir bilgisayarınız varsa daha fazlada level alabilirsiniz, gir çık yapması benim bilgisayarımda oldukça zaman alıyor. ;

https://www.youtube.com/watch?v=Npw6IPQQqCo

Kolay gelsin.

• Bende wizard la T1 de görev yaparak hızlı level atladığımı sanıyordum, bu çok daha hızlı oldu. paylaşım için teşekkürler
  • Vay iyiymiş bu akşam kesin deniyeceğim sağol
  • İyiymiş amma cidden sıkıcı ben dayanamam
  • Çok sıkıcıymış ama belki denerim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam wiz kasıyordum ilaç gibi geldi :) ama şuan oyun gitti bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Daha önce ACT3 exploidi ile daha sıkıcı bir yolla kasmıştım bunuda yaparım ama bende daha torment açık değil :D Bi 60 olayımda yeni hesapta :)

Bence Act3 exploiti bundan daha az sıkıcıydı hatta zoltun kulle exploıti bile daha az sıkıcıydı, zaman zaman bu wretched motheri köye sokmak zor oluyor arada bir kusuyor filan :s. Ama exp. ve gold olarak en iyisi bu sanırım çünkü bu questi her tamamladığında 100k civarı bir gold veriyor açıkçası yeni hesaplarda gold kasmanında en kolay yolu gibi gözüküyor.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [GM]PhyrO -- 15 Nisan 2014; 1:40:04 >
  • aç bounty biri görevleri yapsın 1 saatte 60 oluyorsun
  • Bunu geçen korelinin teki twitchtv'de yapıyordu
  • Çok işime yarıycak gibi şuan Monk kasıyorum her classtan birtane yapıcam sanırım. Tekrardan paylaştığın için teşekkürler
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    peki, teşekkürler : ) .

onuda deneyeceğim +:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.