Arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım ama en hızlı nasıl lvl atlayabilirim ve bir pokemonla savaştığımda takımdaki diğer pokemonlarım da exp kazanıyor mu?
sadece savaştırdığın pokeler exp. kazanıyor
electrictrainer --- elektrik pokemonları için traingrasselectrichere --- çimen ve elekrik pokemonları için trainfireflyinghere ---hava ve ateş pokemonları için trainrockwaterhere --- su pokemonları için traindarkhere --- dark pokemonlar için traindragonicehere --- ejderha ve buz pokemonları için trainonmeplease trainonmeplease3 (Bug/Steel type) trainmew --- Psychic pokemonlar için traingrasswaterhere --- çimen ve su pokemonları iiçin traingroundfightinghere --- dövüş pokemonları için trainelectrichere2 ---elektrik pokemonları için trainbughere --- düşük leveller için trainrockhere --- düşük leveller için TrainBugsHere --- düşük leveller için fireflyingtrainer -ateş ve hava pokemonları için Buglevelling ---böcek pokemonları için trainsteelhere --- Steel Pokeler İçin icedragontrainer --- hem dragon(ejderha) hemde ice(buz) pokemonları için yararlı bir trainerdır. trainonmepleasex --- düşük leveller için Yada Bug/Steel/Type bu belki işine yarayabilir
teşekkürler arkadaşlar!
pokemon crater rehberinde fln yazıyor
saol ordan da bakiyorum su anda!
ya dark dratinire si olan var mı varsa pm göndersin pokemon crater nickim = fatih_530