Şimdi Ara

hızlı sarj özelliği olan sony sarj aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Şarj edin ve harekete geçin
    Telefonunuzun şarj olmasını beklemenize gerek yok. Hızlı Şarj Ünitesi UCH10 ile 10 dakikalık şarj, size 5,5 saate kadar kullanım süresi sunar*

Hızlı ve güvenli
    Hızlı Şarj Ünitesi UCH10, Sony ve Xperia kalite standartları kapsamında test edilmiş ve onaylanmıştır. Telefonunuzu güvenle şarj edebilirsiniz. Hem de süper hızlı bir şekilde!

§Quick Charger UCH10, Qualcomm® Quick Charge™ 2.0 standardını destekleyen Xperia™ cihazlarının şarj süresini azaltır.
    Qualcomm 2.0 Hızlı Şarj Destekli Xperia Modelleri:
    Xperia Z5 Premium
    Xperia Z5 Compact
    Xperia Z3+ (Z3 Plus)
    Xperia Z3 Compact
    Xperia Z3 Compact Tablet
    Xperia Z2 Tablet

(*) Xperia Z3 ve Xperia Z5 modelin hızlı şarj özelliği olmadığı için desteklemez.
    §Hızlı Şarj Ünitesi UCH10 ile 10 dakikalık şarj, size 5,5 saate kadar kullanım süresi sunar*
    *Sony Mobile Ortalama Kullanıcı test profili (2014) (çağrı yapma, mesajlaşma, web’de gezinme, sosyal ağ kullanma, oyun oynama, müzik dinleme, fotoğraf çekme, fotoğraf tarama, çevrimiçi video izleme, video kaydetme ve oynatma dahil) ile ölçülmüştür.
    fiyat 30 tldir hiç kullanmadım telefonu değiştirdim bunu aldıgım sıra geri iadede etmedim uğraşmak istemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 7 Ocak 2017; 12:53:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.