arkadaşlar araç bu nasıl daha çabuk satabilirim doping yapsam satılırmı kesin anasayfa veya önerdiğiniz baska bir doping varmı, pek bilinmiyor ondan 2 haftada 1200 kişi falan ancak baktı yardımlarınızı bekliyorum..
Hocam satılması zor bir araç, herkesin malumü. Gerçi fiyatını da yüksek tutmamışsınız. Umarım çabuk elden çıkarabilirsiniz. Bence ilk müşteriye fiyatı çok öldürmedikten sonra verin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
benimde almayı düşündüğüm ama piyasısınınolmadığından bir türlü güvenip alamadığım bir araç aynı proton gibi linkteki protona kafayı fena taktım kime soduysam sakın dedi
benimde almayı düşündüğüm ama piyasısınınolmadığından bir türlü güvenip alamadığım bir araç aynı proton gibi linkteki protona kafayı fena taktım kime soduysam sakın dedi
Dostum bende proton düşünüyorum alma demelerinin sebepleri neymiş fiyatta baya güzel
malum şeyler dedikleri piyasası yok parça sorunu vs işte, aslında bu otomatik değil manuel olsaydı dinlemeyip gene gider alırdım
Piyasası yok evet biliyorum ancak bu arabada parça sıkıntısıda falanda yok yani birçok parçası toplama toyotadan opelden falan.. doping kullanan bi arkadaş varmı acaba kesin etkili oluyormu yani ?
İlanı okuyan insan bu güzel arabayı görünce "" Acaba parçası bulunuyormu ? " Diye aklından geçirecek...İlana ek yapın..Yedek parça sıkıntısı yok. Şu şu şu parçalar şu markaların aynısı....Bilginize.....Yazın..Araba o fiyata gerçekten ucuz.. Satılmaması tamir, parça zorluğu korkusu olabilir..Alıp son sahibi ben olurm...Parçası varmı yokmu ? insanlar düşünürler..DAEWOO şu an CHEVROLET markasını kullanıyor..Bunuda yazın..
İlanı okuyan insan bu güzel arabayı görünce "" Acaba parçası bulunuyormu ? " Diye aklından geçirecek...İlana ek yapın..Yedek parça sıkıntısı yok. Şu şu şu parçalar şu markaların aynısı....Bilginize.....Yazın..Araba o fiyata gerçekten ucuz.. Satılmaması tamir, parça zorluğu korkusu olabilir..Alıp son sahibi ben olurm...Parçası varmı yokmu ? insanlar düşünürler..DAEWOO şu an CHEVROLET markasını kullanıyor..Bunuda yazın..
evet doğru söylüyosunuz ilanı değiştirdim biraz ama bakalım umarım işe yarar..
Fotoğraf kalitesi çok düşük kaliteli bir fotoğraf makinesi ile yakından çekim yapabilirsiniz.
İç mekan fotoları çok önemli olduğunu unutmayın
Ayrıca niye doğan şahin fiyatına diye ibare kullandınız?Tofaş gurubu halen aranan modellerden ama sizin aracınız öyle değil.Bence gereksiz bir ayrıntı olmuş
önerinizi dikkate alıp daha güzel fotoğraflar çekmeye çalışırım, doğan şahinin aranan bir araba olduğunu biliyorum tutulup tutulmaması pekde önemli değil benim için tabiki hoşlananlar olabilir ama bana göre onun kalitesiyle bunun kalitesi bir değil kapısının açılıp kapanmasına kadar fark var belirtmek istedim sadece ilginiz için sağolun inşallah kısa sürede satabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme