Bildirim
Hızlı tren açıldı. Peki biletler ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bugun aciliyor diye biliyorum. Bilet fiatlarida tsm olarak bugun aciklancak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biletler pahalı olmuş.belki zamanla ucuzlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: wtwt24
biletler pahalı olmuş.belki zamanla ucuzlar...
Ne kadarmış? -
en ucuz 70 en pahalı 85 tl diyorlar.trafik yoğunluğu olmadığı zamanlar pek tercih etmem u fiyatlarla... -
70tl. Yemekli 85tl.
istanbula hizli tren yaptik diye ovune ovune bitiremiyorlardi. Biletler 70tl. Gariban vatandas 30-40 liraya otobuse talim etmeye devam edecek.
Hizli tren diye o kadar tantana yaptilar. Oy topladilar. Benim sahsi aracimla 100tl mazotla, 3 kisi gittigim yol icin elektrikle calisan trende tek kisiye 70tl cekiyorlar. Ne desem bilemiyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harbiden çok pahalı -
Cidden aşırı pahalıymış. Max 50 tlye çekilmeli. Üstelik iniş yerine göre ücretlendirme yapılmamış. Yani Ankaraya giden de Bileciğe giden de aynı fiyatı ödeyecek sanırım. 30-40 lira arasında otobüs fiyatları varken kimse tercih etmez. Acelesi yoksa. Arabası olan aileler zaten yüzüne bile bakmaz. Acaba kim kullanacak bunu. -
PEndikten Avrupa Yakasına geçiş en koly nasıl olur? Biliyorum konu bu değil ama yeri gelmişken öğrenmek istedim -
quote:
Orijinalden alıntı: bilal47
PEndikten Avrupa Yakasına geçiş en koly nasıl olur? Biliyorum konu bu değil ama yeri gelmişken öğrenmek istedim
pendikten kadıköy yada üsküdara geçebilirsiniz. Üsküdardan marmaray ya da şehir hatlarıyla beşiktaş, kabataş . Kadıköyden eminönü karaköy daha yakın olur. Tabi kadıköy üsküdara göre daha yakındır. Kartaldan metroyla 10-15 dkda orda olursunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ucabor
quote:
PEndikten Avrupa Yakasına geçiş en koly nasıl olur? Biliyorum konu bu değil ama yeri gelmişken öğrenmek istedim
pendikten kadıköy yada üsküdara geçebilirsiniz. Üsküdardan marmaray ya da şehir hatlarıyla beşiktaş, kabataş . Kadıköyden eminönü karaköy daha yakın olur. Tabi kadıköy üsküdara göre daha yakındır. Kartaldan metroyla 10-15 dkda orda olursunuz.
çok teşeşkkür ederim pendikten kadıköy arası çok var mı? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ucabor
quote:
pendikten kadıköy yada üsküdara geçebilirsiniz. Üsküdardan marmaray ya da şehir hatlarıyla beşiktaş, kabataş . Kadıköyden eminönü karaköy daha yakın olur. Tabi kadıköy üsküdara göre daha yakındır. Kartaldan metroyla 10-15 dkda orda olursunuz.
çok teşeşkkür ederim pendikten kadıköy arası çok var mı?
pendik sahilden trafik azsa 30dk sürer tahminimce.
e-5den gidecekseniz trafik çoksa kartalda inip metroyla aktarma yapabilirsiniz. 25-30dk sürer toplam.
minibüs yolunda giderseniz büyük ihtimal trafik olur, trafik olmasa bile o yol uzun sürüyor zaten. min.45 dk.
-
teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X