Şimdi Ara

Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

Günümüzde aksiyon filmi deyince şüphesiz akla gelen ilk filmlerden biri de Hızlı ve Öfkeli serisi. Serinin dokuzuncu filmi için de geçtiğimiz saatlerde bir video yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Oscar 2021 kazananları belli oldu

Sabah saatlerinde düzenlenen Oscar töreninde yayınlanan video, Hızlı ve Öfekli'den daha çok sinemaların yakın zamanda açılacağının haberini veren bir video. Ayrıca 2 dakikalık video esnasında filmin başrolü Vin Diesel konuşurken bir yandan da filmden daha önce görülmeyen sahneler görebiliyoruz.

Hızlı ve Öfkeli 9 da salgından yüksek oranda etkilenen filmlerden biri olmuştu. Normalde geçtiğimiz yıl mart ayında vizyona girmesi beklenen Hızlı ve Öfkeli 9'un yeni vizyon tarihi 25 Haziran 2021.

Hızlı ve Öfkeli 9'un yönetmenliğini Justin Lin, senaristliğini ise Daniel Casey üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Amber Sienna, Michael Rooker, Charlize Theron, John Cena, Sung Kang, Tyrese Gibson, Ludacris ve Cardi B gibi isimler bulunuyor. 

• Bu kadar çok fragman tanıtım filmi falan yayınlanması film ile ilgili heyecanı öldürüyor bence. Daha film gelmeden izlemiş kadar olduk .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnızca uzaylılar tarafından kaçırılmadıkları kaldı. bi huzur bulamadı karakterler sektörün varoşlukları yüzünden yeter be

• Artık çıkarın şu filmi fragmanlardan puzzle çözer gibi filmi izlemiş olcaz

• Tokyo drift ekibini görmek güzel. İlk fragmanda varsa da gözümden kaçmış.
  • MacOS'a benzetmişler menüleri. Önce bulanıklık efekti, şimdide bu. Nerde o Windows 7 zamanındaki öncü tasarımlar.. Sen bu günlere düşecekmiydin?

• Doomun bütün sülalesini seride görünce biter bu filmde artık baydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar şey oldu ama kimsenin yine burnu bile kanamadı

• Michelle Rodriguez nasıl 42 yaşında hala inanamıyorum.. Merakla bekliyoruz filmi. Keşke paul walker çıksa ölmedim burdayım dese :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.