Şimdi Ara

hızlı ve ucuz netbook önerileriniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba satellite L650 notebook'um var ama çok ağır,bu yüzden taşıyabileceğim, power point açarken, ders videosu izlerken kasmayacak bir netbook istiyorum. bu arada oyun oynamayacağım, film de izlemem. tavsiyelerinizi bekliyorum.

• bir de toshibadan hiç memnun değilim. acer veya asus iyi diye duydum , ama teknolojiyle aram hiç iyi değil :(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayşegll20

bir de toshibadan hiç memnun değilim. acer veya asus iyi diye duydum , ama teknolojiyle aram hiç iyi değil :(:(

Ben acer laptop kullandım faciaydı. asus netbook da çok hızlı değil benim kullandığım model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flashmontana

quote:

Orijinalden alıntı: ayşegll20

bir de toshibadan hiç memnun değilim. acer veya asus iyi diye duydum , ama teknolojiyle aram hiç iyi değil :(:(

Ben acer laptop kullandım faciaydı. asus netbook da çok hızlı değil benim kullandığım model.

çok teşekkür ederim. Sorduğum birkaç kişi asustan memnun olduklarını söylediler ama fiyatları pahalı geldi. Bir de çok model var. Hangi özelliklerine göre seçeceğimi bilmiyorum
  • forumda 1215N ve 1215B konularını incele. sanırım aradığın netbook bunlardan biri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.