Şimdi Ara

Laptop Satın Almak İçin Bu Sitelerden Hangisi Daha Güvenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo V310 80T300BGTX model bir dizüstü almaya karar verdim. Ürünün orijinalliği ve sağ salim gelmesi açısından bu sitelerden hangisi sizce daha güvenilirdir?

1- Hepsiburada
    2-www.sanalmarketim.com
    3- Gold
    4-www.sinerji.gen.tr
    5-www.webdenal.com
    6-www.ebrarbilgisayar.com

• Aslında size tavsiyem görerek almanızdan yanadır, kargo risk taşıyabilir. İstanbul'da iseniz Ebrar Bilgisayar'dan elden alabilirsiniz. Bunların dışında yine internetten almak istiyorsanız, sadece bilgisayar değil, birçok ürünü de satan Hepsiburada olabilir mesela.
  • Hocam Ankara'dayım burada görerek alabileceğim Evkur var. Ama orada bu modelin fiyatı 2840 tl iken hepsiburada'da 2450 tl. Sizce aradaki yaklaşık 400 tl fiyat farkına değer mi mağazadan almak ?
  • Sinerji hariç hepsinden alışverişim oldu. Sanalmarketim biraz şark zihniyetli esnaf, müşteri memnuniyeti sıfır, çok uygun değilse önermem (aşırı uygun ürünleri de zaten fiyat yanlış deyip iptal edip bir de müşteriyi tehdit ediyorlardı en son )

Webdenal MH'si çok hızlı çalışıyor, 10-12 siparişim oldu.
    HB'nin genel bir sıkıntısı var, çok büyük site olduğu için mh sıkıntılı, bu tarz pahalı ürünlerde çok önermiyorum.
    Ebrar da sektörün eskilerinden.
    Gold'dan eskiden kadıköydeki yerlerine gidip PC toplardık, o zaman net satışı falan yoktu (sene 2000-2007 arası yıllar), daha sonra nete bulaştılar, bunların yan sitelerinden (hızlı al) birkaç ürün aldım, sürekli sorun yaşadım (kullanık ve bozuk gönderdiler). Son dönemde battı vs. şu an kayyumda sanıyorum, yeni ve dist. garantili ürünlerde sorun olacağını sanmam.

• sadecenotebook.com nasıl güvenli bir sitemi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayat Sarhoşu

sadecenotebook.com nasıl güvenli bir sitemi arkadaşlar

sadecenotebook.com sinerji ile aynı firma hocam güvenilir
  • Mert_06 kullanıcısına yanıt
    Ankarada nova bilgisayar var oraya bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada dan veya n11 yada Gitti gidiyordan kampanya yakalarsan kupon vs güvenilir satıcılar var zaten ama puanına nekadar yorum aldığına vs bakabilirsin ben n11 tercih ediyorum suan 1500 tl üzeri bilgisayar alımına 100 tl indirim var kupon kodu bilgisayar100 21 nisan a kadar geçerli onun dışında ise ebrar in fiyatları ne fazla ne eksik piyasa fiyatına uygun seyrediyor ve kaliteli bir firma diye biliyorum. Vatan Bilgisayar da çok ucuz değil ama bazı notebooklarda akşam 10 dan sabah 6 ya kadar ek indirim yapıyorlar o zaman fiyati normal oluyor takip edin isterseniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncehesap.com'da güvenilir, 1 laptop, 1 ssd, 1 smartwatch, 2 ram aldım bu güne kadar, çok hızlılar ayrıca.
  • Yenilenmiş Ürün arıyorsanız bütçenizi zorlamayacak sıfır olmasına illa gerek yok sıfırdan farksız olsada 1 sene garantisi olsun diyorsanız . Efes Bilişim. firmamızın Akıllı Al Menüsündeki Yenilenmiş Cihazlarına Bakabilirsiniz.

https://www.efesbilisim.com/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.