Şimdi Ara

Hızlı Yarışçı -Speed Racer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gösterim Tarihi : 20 Haziran 2008
    Yönetmen : Andy Wachowski , Larry Wachowski
    Senaryo : Tatsuo Yoshida , Larry Wachowski , Andy Wachowski
    Yapım : 2008, ABD
    Oyuncular :Emile Hirsch (Speed) , Christina Ricci (Trixie) , Susan Sarandon (Mom Racer) , Scott Porter (Rex Racer) , Matthew Fox (Racer X) , John Goodman (Pops Racer)
    Filmin konusu:Pistte fırtına gibi giden, yarış öncesinde, sırasında ve sonrasında toz attıran Speed Racer, direksiyon başında doğal bir yetenektir. Yarış arabalarının içinde doğan Speed, saldırgan, içgüdüleriyle hareket eden, korkusuz biridir. Tek gerçek rakibi, idol olarak gördüğü ağabeyinin anısıdır. Speed efsanevi bir yarışçı olan ağabeyi Rex Racer’ın bir yarış sırasında ölümünün ardından kalan boşluğu doldurmak istemektedir.
    Ailesinin ve kız arkadaşının desteğiyle, Speed bir zamanlar rakibi olan gizemli Racer X’le işbirliği yapar. Amacı, ağabeyinin canını alan, ölüme meydan okuyan, “Crucible” adlı cross-country rallisini kazanmaktır.
    “Speed Racer”, Wachowski kardeşlerin “Matrix” filmlerinden bu yana birlikte yazarlık-yönetmenlik yaptıkları ilk film. Animasyonun öncülerinden Tatsuo Yoshida’nın yarattığı klasik diziye dayanan canlı aksiyon “Speed Racer”, Wachowski kardeşlerin imzası hâline gelen devrim niteliğinde görsel efektler ve sıradışı hikaye anlatımını bir kez daha ortaya koyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire star -- 19 Haziran 2008; 17:26:23 >

• konu biraz kötü gibi umarım film güzel olur
  • tvde tanıtımını görmüştüm , bence beklediğimizden kötü bişi çıkıcak
  • franmanı bile çok sıkıcıydı. bende gereksiz bir film.
  • racing severler di$inda sevilecek bir oldugunu du$unmuyorum :)
  • daha çok görsel bi film olcak efektler fln.göz zevki
  • evet film biraz skıcı gibi görünüyor ama çok kötü bi film değil.yine yorumlarınız için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lost'un Jack'i Oynuyo ßurda sanırım
  • Wachovski kardeşlerden beklenmeyecek bir film benim adıma...
  • konusu çok basit olmuş pek güzel bi flim olduğunu sanmıyorum
  • ne kadar biliyorsunuz siz, aranızda filmi izleyip yorum yapan var mı? yok kötüymüş yok basitmiş bilmeden yorum yapıyorsunuz
  • eve ben faretmemiştim.lost un hatrına izleyeceğiz artık
    quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

Lost'un Jack'i Oynuyo ßurda sanırım

Hızlı Yarışçı -Speed Racer

• Dün CNN Türk'te kamera arkasını izledim film sadece yeşil bir ekranın önünde çekiliyor sadece 1-2 sahne gerçek yerlerde çekiliyor diğer her yer efekt güzel bir yapıya benziyor ama izleme fırsatı bulamadım daha 1 ay önce falan nete düşmüştü ama..
  • film cizgi filme benziyor. yaris sahneleri falan daha gercekci olsaydi sanki daha iyi olurdu
  • izlenmeye değmez. eğer zıpır bir erkek çocuk babasıysanız götürün zaman geçirmiş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 21 Haziran 2008; 14:47:08 >
  • bence de güzel bir filme benzemiyor.
  • yorumlar bekliyorum.
  • film ful efekt olsun severim böyle efekli filmleri.inş güzel bişeydir.
  • sinemada o kadar fragmanı verildi para vermeye değer bir film değil gibi geldi bana
  • Çocuklar için bir film daha ziyade. Hadi bitsin diyerek izledim.
    Ama görsellik olarak çok ilginçti, hep rengarenkti ortam falan onu da fragmanda görüyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.