Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B_Beyrek

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

BKM nin ayrı bir kartı yok ki. Hangi kartı tanımladıysanız o kartın özellikleri avantajları uygulanıyor. BKM Paypal benzeri bir amaç pesinde ilerlemeye çalışıyor.

ben de böyle düşünüyorum ama güven olmuyor malum bankalara

Sorun olmaz rahat olun ben kart No şifre vs ile uğraşmamak için tüm alışverişimi BKM üzerinden yapıyorum sanal kartımı tanımlamistim. Bir defa hem banka hem BKM indirim uyguluyordu kardesime Bonubon dan telefon almıştık iki avantajida almıştık. Sizde de sorun olmaz iyi günlerde kullanın.

ben ilk kez kullandım, kişiye özel 10tl puan da oradan geldi, 603 liraya 110 lira puan almış olduk, iyi oldu

• quote:

quote:

quote:

quote:

BKM nin ayrı bir kartı yok ki. Hangi kartı tanımladıysanız o kartın özellikleri avantajları uygulanıyor. BKM Paypal benzeri bir amaç pesinde ilerlemeye çalışıyor.

ben de böyle düşünüyorum ama güven olmuyor malum bankalara

Sorun olmaz rahat olun ben kart No şifre vs ile uğraşmamak için tüm alışverişimi BKM üzerinden yapıyorum sanal kartımı tanımlamistim. Bir defa hem banka hem BKM indirim uyguluyordu kardesime Bonubon dan telefon almıştık iki avantajida almıştık. Sizde de sorun olmaz iyi günlerde kullanın.

ben ilk kez kullandım, kişiye özel 10tl puan da oradan geldi, 603 liraya 110 lira puan almış olduk, iyi oldu

Süper olmuş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkutr

Vakıf milplus hocam.

Hocam vakıf milplus mı adios mu? İkisinden birini almayı düşünüyorum.bi de bu 3 katı olayı nasıl oluyor?anlatabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

Hobaa adamlar çok hızlı çıktı :D kargolanmış bile şaşırtıcı vallaha ne diyelim tbr ederiz

Hayırlı Olsun baldızıma aldım bedavaya geldi resmen

http://www.hizlial.com/demirdokum-dd-a-2-12-hp-12000-btuh-duvar-tipi-split-klima-a-enerji-sinifi/04.011.1902.0017

100 tl vakıfworld puan oda eder 300 tl uçak bileti artı 12 tl avantajix iadesi 800-300-12 =488 tl

Üstadım avantajx den hesaba düştü mü ? benim iki alışverişim hala düşmedi . bu gün itibarı ile 1. alışveriş 4 gün oldu. 2. alışveriş 1 gün oldu. Yani avantajx de ki hesabına geçtiğini onaylarmısın ?

• gkhn.hll G kullanıcısına yanıt
    Eğer yurtiçi uçak ve otobüs bileti alacaksan vakıf milplus daha avantajlı (puan×3) ama yurtdışı gezi veya yurtiçi otel tatil yapacaksan adios daha iyi kampanyalarıı takip edersen (puan×7)ye kadar çıkabiliyor.3 kat olayı şöyle diyelim 10tl puanın var ve 30 tl ye uçak bileti var almak istiyosun arıyosun vakıfbank seyahat hattını puanınla alıyosun. Umarım yardımcı olabilmişimdir adios başlığını takip edersen olayı çözersin zaten.
  • quote:

Eğer yurtiçi uçak ve otobüs bileti alacaksan vakıf milplus daha avantajlı (puan×3) ama yurtdışı gezi veya yurtiçi otel tatil yapacaksan adios daha iyi kampanyalarıı takip edersen (puan×7)ye kadar çıkabiliyor.3 kat olayı şöyle diyelim 10tl puanın var ve 30 tl ye uçak bileti var almak istiyosun arıyosun vakıfbank seyahat hattını puanınla alıyosun. Umarım yardımcı olabilmişimdir adios başlığını takip edersen olayı çözersin zaten.

son 1 yılda ben 7x görmedim daha olmuştur herhalde ama son 1 yıl içerisinde en fazla 5x oldu diye biliyorum. ama tam olarak 5x değerlendiren yoktur genelde 4-4.5 arası kullanıldı.
  • Doğrudur hocam ben genel bilgilendirme yaptım max olarak olabiliritesi kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: khasank

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

Hobaa adamlar çok hızlı çıktı :D kargolanmış bile şaşırtıcı vallaha ne diyelim tbr ederiz

Hayırlı Olsun baldızıma aldım bedavaya geldi resmen

http://www.hizlial.com/demirdokum-dd-a-2-12-hp-12000-btuh-duvar-tipi-split-klima-a-enerji-sinifi/04.011.1902.0017

100 tl vakıfworld puan oda eder 300 tl uçak bileti artı 12 tl avantajix iadesi 800-300-12 =488 tl

Üstadım avantajx den hesaba düştü mü ? benim iki alışverişim hala düşmedi . bu gün itibarı ile 1. alışveriş 4 gün oldu. 2. alışveriş 1 gün oldu. Yani avantajx de ki hesabına geçtiğini onaylarmısın ?

ben discovery aldım Avantajix e geçti hocam. Aynı gün geçti belki de aynı saatlerde onu hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

quote:

son 1 yılda ben 7x görmedim daha olmuştur herhalde ama son 1 yıl içerisinde en fazla 5x oldu diye biliyorum. ama tam olarak 5x değerlendiren yoktur genelde 4-4.5 arası kullanıldı.

Ben şu anda ingilterede idim. Puanları değerlendirmek için 980 TL lik bileti 199 TL puanla aldım. Katsayı 5 yapmasa da 4,92 yi geçer. Böyle bir imkan olmasaydı normal bilet olan 560 TL ye karşılık 199 TL pun ödeyecektim. O zaman da katsayı 2.80 falan olurdu. Şimdi benim katsayımın kaç olduğunu siz hesaplayın, ben karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abi

quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

quote:

Ben şu anda ingilterede idim. Puanları değerlendirmek için 980 TL lik bileti 199 TL puanla aldım. Katsayı 5 yapmasa da 4,92 yi geçer. Böyle bir imkan olmasaydı normal bilet olan 560 TL ye karşılık 199 TL pun ödeyecektim. O zaman da katsayı 2.80 falan olurdu. Şimdi benim katsayımın kaç olduğunu siz hesaplayın, ben karar veremedim.

siz bayram kampanyasıyla aldınız herhalde , 1000 tlye kadar olan kısmını 199 puana karşılıyordu, ben de kurban için ingilteye aldım thy sitesinde 890 gözüküyordu seyahat hattında 960 cıktı. Her ne olursa olsun 3kattan fazla olduğu sürece her türlü iş görür gibime geliyor.

• general mobile discovery alıp 450 lira'ya bana satabilecek bir arkadaş arıyorum bursa balikesir civari elden teslim tercihim'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherefff -- 18 Ağustos 2013; 2:29:06 >
  • Worldcard axess nereye baksam bunların kampanyası var. Bonusu boşuna mı aldık arkadaş. :)
    Özellikle Worldcard..

Güzel oran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdkA -- 18 Ağustos 2013; 3:06:20 >
  • Arkadaşlar merhaba.

Yapı kredi ve vakıfbank olmak üzere iki tane world kartım var. hızlıal'a kayıtlı farklı üyeliklerden ayrı ayrı alışveriş yapsam iki karta da puan yüklenir mi acaba? Bilgisi olan varsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tknn

Arkadaşlar merhaba.

Yapı kredi ve vakıfbank olmak üzere iki tane world kartım var. hızlıal'a kayıtlı farklı üyeliklerden ayrı ayrı alışveriş yapsam iki karta da puan yüklenir mi acaba? Bilgisi olan varsa memnun olurum.

yüklenir. aynı üyeliktenalsanızda yüklenir. sonuçta farklı banka kartları veya farklı kişi adına düzenlenmiş olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

quote:

Orijinalden alıntı: tknn

Arkadaşlar merhaba.

yüklenir. aynı üyeliktenalsanızda yüklenir. sonuçta farklı banka kartları veya farklı kişi adına düzenlenmiş olmalı.

'' kampanya müşteri bazında olacaktır '' ibaresi biraz düşündürmüştü beni.
    bilgi için teşekkürler.
  • Taşınabilir disk ihtiyacı olanlar değerlendirebilir. Son 1 adet kaldı.
    Samsung 2 TB D3 3.5" Usb 2.0/3.0 Disk STSHX-D201TDB
    179 TL
  • 500-600 tl civari telefon onerilerinizi bekliyorum, ne satin alinirsa en yuksek faydayi elde edetriz, discovery haric

• otopark O kullanıcısına yanıt
    nokia 808 düşünüyorum. 600 tl'ye geliyor. bu fiyattan daha da aşağıya inmez sanırım :)

http://www.hizlial.com/nokia-808-pureview/02.044.1224.0725
  • yaw arkadaşlar bu avantajixten iade alabilen var mı? kliksadan temmuz başında alışveriş yapmıştım hala firma onayında görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otopark

500-600 tl civari telefon onerilerinizi bekliyorum, ne satin alinirsa en yuksek faydayi elde edetriz, discovery haric

aynen bende bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.