Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exqwerex

500 tl ve üzeri siparişlerde ödeme seçeneklerinde vakıfbankı seçmemiz vakıfbank worlkartla 100 TL kazanmamıza yetiyor değilmi

Hızlıal MH'ni aradım, yapıkredi üzerinden taksit seçeceksiniz dedi.
    İstiyorsanız 1 daha arayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfstlms kullanıcısına yanıt
    Bizce mahsuru yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfstlms

http://www.hizlial.com/msi-cx61-0m-818xtr-intel-1000m-2gb-320gb-156-freedos-notebook-hdmibluetooth-usb-30/30.001.1473.0183

ben bunu alıyım diyorum..
    500 liraya gelir sizce ??

Al hocam iyi çıkarsa bende alıcam, yorumunu yaz bize

• 2 ayrı World karttan parçalı ödeme yapsak 100+100 World puan kazanabilir miyiz? birde s4 mini samsung türkiye garantili mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoks01 -- 16 Ağustos 2013; 22:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

2 ayrı World karttan parçalı ödeme yapsak 100+100 World puan kazanabilir miyiz? birde s4 mini samsung türkiye garantili mi acaba?

Bilgidim kadarıyla parçalı ödeme yok
  • arkadaşlar. benim Vakıfbank ve yapı kredi World kartım var. ikisinden ayrı ayrı 2*100=200 World puandan faydalanabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

arkadaşlar. benim Vakıfbank ve yapı kredi World kartım var. ikisinden ayrı ayrı 2*100=200 World puandan faydalanabilirmiyim.

farklı bankalar olduğu için faydalanabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

arkadaşlar. benim Vakıfbank ve yapı kredi World kartım var. ikisinden ayrı ayrı 2*100=200 World puandan faydalanabilirmiyim.

farklı bankalar olduğu için faydalanabilirsiniz..

çok teşekkür edrerim . çok işime yarayacak.
  • kafam karıştı. vakıfbank world kartım var. ödeme seçeneklerinde vakıfbanakımı seçeceğim. yapı kredi kart tüm worldkartlardan mı seçeceğim
  • quote:

kafam karıştı. vakıfbank world kartım var. ödeme seçeneklerinde vakıfbanakımı seçeceğim. yapı kredi kart tüm worldkartlardan mı seçeceğim

Word seçcen kardeş... Benimde Like kartım world özellikli.
  • bkm ekspress ile ödeme yapınca kabul eder mi ki acaba

• Bu regal televizyonu kurmaya servis 50 tl para istiyor bilginiz olsun regalin bu modeli böyleymiş alacak olanlar bunuda göz alsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

500 tl ve üzeri siparişlerde ödeme seçeneklerinde vakıfbankı seçmemiz vakıfbank worlkartla 100 TL kazanmamıza yetiyor değilmi

Hızlıal MH'ni aradım, yapıkredi üzerinden taksit seçeceksiniz dedi.
    İstiyorsanız 1 daha arayın.

kampanya şartlarında "peşin veya taksitli alışverişlerde" diyor. fark olmaması gerek
  • quote:

kafam karıştı. vakıfbank world kartım var. ödeme seçeneklerinde vakıfbanakımı seçeceğim. yapı kredi kart tüm worldkartlardan mı seçeceğim

Yahu vakifbank secenegi yok zaten sec yapi kredi /12 yi olsun bitsin

• Ben de aldım beyaz discovery iki hafta sonra yapılacak muhabbetler:" hızlı al yine erteledi Allah kahretsin,beyaz temin edilememiş, müşteri hizmetleri para iade edilecek dedi puan ne olur? şeklinde olmaz inşallah :) herkes bu telefona yüklendi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

Bu regal televizyonu kurmaya servis 50 tl para istiyor bilginiz olsun regalin bu modeli böyleymiş alacak olanlar bunuda göz alsınlar

kendim kurdum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

bkm ekspress ile ödeme yapınca kabul eder mi ki acaba

bkm de indirim yokki

• alsak mı diye düşünürken iPad mini nin fiyatı da 749dan 799a çıkmış. Bu fiyatla hiçbir avantajı kalmadı
  • herşey çok pahalı alışveriş yapmaya degmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaŞKumandaN -- 17 Ağustos 2013; 12:06:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.