Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • discovery alan arkadaşlar genelde hangi renk almakta

siyah iyi midir
  • buzdolabı için kargo 68 tl tutarmı arkadaşlar kargo ücretlerinden anlayan biri cevap versin. bana saçma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alarma

buzdolabı için kargo 68 tl tutarmı arkadaşlar kargo ücretlerinden anlayan biri cevap versin. bana saçma geldi.

desi hesabindan dolayi tutar, hatta cok daha fazla tutar. 32" LCD TV yi PTT kargo (ki en ucuz kargodur) ile 20 liranin uzerinde bir paraya gonderdim ki. buzdolabinin hacminin cok cok daha fazla olacagini dusunursek gayet normal bir tutar. hatta nasil bir buzdolabi bilmiyorum, acak 68 tl cok ucuz. hb de bir buzdolabi atip sepete krgo parasini hesaplatinca 153 tl ile karsilastim.
  • dun baktığım ürüne bugun 30 tl geçirmişler... kampanya böyle olmalı zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

Arkadaşlarben dün arc s siparişi verdim bugün geldi telefon 50 tllik micro şarj hediyesi de var yani tel bana 550 tlye geldi bir de şansa bakın ki tel sonyeurasia garantili vallahi bu fiyata sony garantili o biçim ihtiyacı olan kaçırmasın

hocam size zahmet link verebilir misiniz hangi telefon . Discovery siparişi verecektim mesajınızı görünce erteledim. Arkadaşımın 1400 e aldığı telefon mu merak ettim :) değerlendirilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

Hobaa adamlar çok hızlı çıktı :D kargolanmış bile şaşırtıcı vallaha ne diyelim tbr ederiz

Hayırlı Olsun baldızıma aldım bedavaya geldi resmen

http://www.hizlial.com/demirdokum-dd-a-2-12-hp-12000-btuh-duvar-tipi-split-klima-a-enerji-sinifi/04.011.1902.0017

100 tl vakıfworld puan oda eder 300 tl uçak bileti artı 12 tl avantajix iadesi 800-300-12 =488 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

Hobaa adamlar çok hızlı çıktı :D kargolanmış bile şaşırtıcı vallaha ne diyelim tbr ederiz

Hayırlı Olsun baldızıma aldım bedavaya geldi resmen

http://www.hizlial.com/demirdokum-dd-a-2-12-hp-12000-btuh-duvar-tipi-split-klima-a-enerji-sinifi/04.011.1902.0017

100 tl vakıfworld puan oda eder 300 tl uçak bileti artı 12 tl avantajix iadesi 800-300-12 =488 tl

hocam o 500'luk indirim nerden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sitenin yapmış olduğu indirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Sitenin yapmış olduğu indirim

+1 tesekkurler cvp için. 500 değil 312 tl indirim avantahjix ten 12 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Sitenin yapmış olduğu indirim

bileydim 1600'e alarko inverter alana kadar 2 tane bundan alirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Arkadaşlarben dün arc s siparişi verdim bugün geldi telefon 50 tllik micro şarj hediyesi de var yani tel bana 550 tlye geldi bir de şansa bakın ki tel sonyeurasia garantili vallahi bu fiyata sony garantili o biçim ihtiyacı olan kaçırmasın

hocam size zahmet link verebilir misiniz hangi telefon . Discovery siparişi verecektim mesajınızı görünce erteledim. Arkadaşımın 1400 e aldığı telefon mu merak ettim :) değerlendirilebilir

sitenin altını üstüne getirdim, ama ARC S bırak 700 ü satışı yokki

bende merak ettim linki
  • quote:

quote:

Hocam cepten giriyorum link veremem hizlialin ana sayfasında var sonyericsson arc s ana sayfada yoksa site içinde bulursunuz

• babamın kredi kartıyla kendi adıma fatura kestirerek alsak word puan alabilirmiyim üyelikde kendi adıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

bende merak ettim linki

şimdi pcden girip baktım.telefonun satışı sona ermiş.telefon yok artık sitede.ben şansa aldım.neyse sağlık olsun arkadaslar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

bende merak ettim linki

şimdi pcden girip baktım.telefonun satışı sona ermiş.telefon yok artık sitede.ben şansa aldım.neyse sağlık olsun arkadaslar.

ben de bakmıştım sadece kılıf filan çıkıyo bu telefon değil mi teknosada 399 liraymış
    kalpten gidiyormuşsun şimdi :) seri sonu diyo teşhir filandır belki
    http://www.teknosa.com/urunler/145011478/sony-ericsson-xperia-arc-s-black-akilli-telefon#f

• sanal kullanılarak yapılan işlemlerde puan alınabiliyor mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

babamın kredi kartıyla kendi adıma fatura kestirerek alsak word puan alabilirmiyim üyelikde kendi adıma

alırsın sanırım hocam. sonuçta banka kartın kullanıma bakar, fatura bilgileri hızlıalda kalır.
  • 500 tl ve üzeri siparişlerde ödeme seçeneklerinde vakıfbankı seçmemiz vakıfbank worlkartla 100 TL kazanmamıza yetiyor değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty90@

quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

babamın kredi kartıyla kendi adıma fatura kestirerek alsak word puan alabilirmiyim üyelikde kendi adıma

alırsın sanırım hocam. sonuçta banka kartın kullanıma bakar, fatura bilgileri hızlıalda kalır.

Tabii ki alınır.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.