Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

puanlar yatınca 100tl lik puanın 1 tlsini markette harcadık 99tl puan kaldı diyelim.

puanların geri alınma zamanı geldiğinde ne oluyor???
    arkadaşlar bu kampanya hala world ün sitesinde görünmüyor GOLD bu konuda bir cinlik yapabilirmi .
    Ayrıca TuVNeRa hala sayfaya girmedi . bir klima almak lazım ama cesaret edeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

arkadaşlar bu kampanya hala world ün sitesinde görünmüyor GOLD bu konuda bir cinlik yapabilirmi .

Vakifbank sitesinde gorunuyor kampanya. mobil oldugum icin link koyamiyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben vakıfbank'la görüştüm kampanyayı doğruladılar.sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty90@

quote:

Vakifbank sitesinde gorunuyor kampanya. mobil oldugum icin link koyamiyorum hocam.

TuVNeRa nick li arkadaşımız benim için bu web sitesinden daha önemli :D ama hala ses yok 6 sayfa geçti ilginç.

ben wakıfa güvenerek puanı alıyorum
  • bu discovery için stoğa 2 eylülde girecek yazıyor alınır mı
  • IMFUNNY I kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar World'un sitesinde an itibariyle görünüyor.

bilginize.

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/hizlialcom/s-25/c-1628.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Arkadaşalar benim alıcağım ürün 650 lira civarı,ve kartımda 100 lira world puan var,yalnız world puanı kullanmam için taksit şeçeneklerinde ne yapmam lazım bu durum kafamı karıştırıyor."WORLD PUAN Taksit x" yaparsam mı world puan kullanabilirim yoksa diğer taksit seçeneklerini seçersemde world puan kullanabilir miyim.Ve "WORLD PUAN Taksit x"i seçersem taksit mi yapıyor yoksa tek mi çekiyor.Ayrıca kendi world puanımı kullanırsam kampanyadan world puan kazanabilir miyim.

worldpuan yazan seçenekte worldpuanınız kullanılır, ha siz bu kampanya ile 100TL worldpuan kazanmak istiyorsanız worldpuanınızı kullanmamalısınız, onun seçeneği de ''Yapıkredi 12 taksit'' yazan.

Bir an korkuttunuz beni tekrar okudum koşulları. Hiç bir yerde 12 taksit mecbutiyetinden bahsedilmemiş. Ben 6 taksit aldım örneğin.

• quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

arkadaşlar, az önce hızlı al ı aradım. ön siparişli alışveriş yapınca wordpuan veriliyormuş. ürün tedarik edilince de adresinize gönderiliyor dedi.

ön siparişte ne var discoveryden başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 16 Ağustos 2013; 15:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuyuff

Arkadaşlar World'un sitesinde an itibariyle görünüyor.

bilginize.

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/hizlialcom/s-25/c-1628.aspx

• siegfried kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmaya neden olmuşum, özür dilerim.

Worldpuan yazan seçenek dışında Yapıkredi seçeneğindeki tüm taksitler oluyor
  • Peki Gold.com.tr'den yapılan alışverişlerde de geçerli mi bu kampanya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyezBerg

Peki Gold.com.tr'den yapılan alışverişlerde de geçerli mi bu kampanya?

hayır
  • hadi hayırlı olsun
     Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosverrs

quote:

Orijinalden alıntı: segmentation_fault!

Discoveryi 460 a alacak varsa hemen havale gecebilirm

+1

Sanalpazardan hemen yatırırım bende

• Hobaa adamlar çok hızlı çıktı :D kargolanmış bile şaşırtıcı vallaha ne diyelim tbr ederiz
     Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosverrs

quote:

Orijinalden alıntı: segmentation_fault!

Discoveryi 460 a alacak varsa hemen havale gecebilirm

+1

DİKKAT EDİN KONUYLA ALAKASI OLMAYAN FORUM SAKİNLERİ SİZE SALDIRMASIN..
  • Bir discovery de ben sipariş geçtim. Konuyu açana teşekkürler..
  • siyah discovery siparişi geçtim, haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • General mobile discovery'den mi bahsediyorsunuz?
  • Arkadaşlarben dün arc s siparişi verdim bugün geldi telefon 50 tllik micro şarj hediyesi de var yani tel bana 550 tlye geldi bir de şansa bakın ki tel sonyeurasia garantili vallahi bu fiyata sony garantili o biçim ihtiyacı olan kaçırmasın

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.