Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nöbete denk geldik ne bicim bi sayfası var hizlial in cepten çok zor gezmek 42" 3d li tv var mı puanı düşünce uygun fiyatı olan? Yoksa iPad mini alayım diyorum illa alacaksak bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ip kamera lazim, sitede bulamadik. Bir firsat daha kacti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen arkadaşın biri hızlı alda 20 TL Çekle ilgili sıcak fırsat başlığı açmıştı altındaki yorum yapan bir çok kişi "aman hızlı al mı uzak durmak lazım işe yaramaz,hiç bulaşmayın,canını seven varsa yanına yaklaşmasın vb." yorumlar yapılıyordu. şimdi 500 e 100 tl verince o yorum yapan arkadaşlar nerdeler:-))
  • ilk mesajdan itibaren tüm mesajları okudum

discovery almam gerek ama alan çok olmasına rağmen güvenmeyen kişiler de az değil

bu kadar talebi karşılayamayacak algısı oldu bende

ne yapsam bilemedim
  • kargo bedava değil 80 tl kargo ücreti çıkarıyor. hiç bir avantajı yok o zaman bu sitenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Geçen arkadaşın biri hızlı alda 20 TL Çekle ilgili sıcak fırsat başlığı açmıştı altındaki yorum yapan bir çok kişi "aman hızlı al mı uzak durmak lazım işe yaramaz,hiç bulaşmayın,canını seven varsa yanına yaklaşmasın vb." yorumlar yapılıyordu. şimdi 500 e 100 tl verince o yorum yapan arkadaşlar nerdeler:-))

+1

İşin asli şu; forum mezarcı kaynadığı için 20 liraya burun kıvırıyorlar, 100 TL görünce zevkten köşe oluyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • albarakanın world özellikli kartı var, faydalanabiliyormuyuz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Cop -- 16 Ağustos 2013; 5:02:01 >
  • Sony xperia j aldık hanıma. İşlemci ve rami günümüz telefonlarından düşük ve hakkında kötü yorum dolu her yer ama android jelly bean güncellemesinden sonra bütün sorunları çözülmüş. İyi tarafı 2 günden fazla şarjı gidiyormuş.

Discovery gibi telefonlara güvenmiyorum. Hani Avrupa da ya da Amerika da yaşıyor olsak ve ordaki garanti koşullarına sahip olsak anlayacağım ama kalitesiz malzeme kullanıldığı belli olan bir ürüne bu kadar sorgusuz sualsiz guvenilmesini aklım almıyor. Piyasada pek kimsenin elinde olmadığından henüz kimse yorum yapamıyor. Alanlar 1-2 ay kullansın da görelim durumu birde.

• Önceden toros vardı iyi denirdi, şimdi yüzüne bakan aklına getiren yok, günümüzdeki sıfır en kötü arabayı bile torosla kıyaslayamazsın, dış kasa hariç iç donnım bilgisayarın iç malzemesi gibi intel, nvidia gibi standart markalar değilmi? O zaman aynı tele neden fazla ödensin?

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

ilk mesajdan itibaren tüm mesajları okudum

discovery almam gerek ama alan çok olmasına rağmen güvenmeyen kişiler de az değil

bu kadar talebi karşılayamayacak algısı oldu bende

ne yapsam bilemedim

geçen metroda satıldı her metroya 10 adet verildi.
    sonra hepsi buradada satıldı 20 diye biliyorum bazıları 50 dedi .
    hızlı alda satıldı 20 diye biliyoruz 50 diyenler oldu .

telpa bu telefonu ilk 1000 adet getirmiş sonra 10.000 adet ama 1 saatte telefon bitiyor. nerede kaça satıldığının önemi yok telefonu 850 ye de alan oldu puan avantajix çek vs ile 450 ye de alan oldu .

ben 599 a metrodan aldım 4 aymı ne erteleme vardı 12 taksitle eşim bayıldı :D banada yetti :D

uzatmayalım 450 ye alıcak varsa bende alayım izmirdeyim. yanlız ödeme telefon gelince olur ki Bu telefonu maalesef 2 eylülde herkese veremezler . yinede denemek isteyen varsa ben 460 veriyorum :D

• Hepsiburada gibi değil, ürün çeşitliliği çok azalmış Hızlıal'da (uzun süredir girmiyordum bile). Fiyatlar da çoğu üründe ciddi anlamda pahalı olunca 100 TL WP almak için bu adamlara para kazandırmaya gerek yok diye düşündüm. Zaten Canon SX150 facialarından beri uyuzum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

Önceden toros vardı iyi denirdi, şimdi yüzüne bakan aklına getiren yok, günümüzdeki sıfır en kötü arabayı bile torosla kıyaslayamazsın, dış kasa hariç iç donnım bilgisayarın iç malzemesi gibi intel, nvidia gibi standart markalar değilmi? O zaman aynı tele neden fazla ödensin?

1999 TWİNGO İLE 1999 DOĞAN SLK İ KIYASLAMA GİBİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Teşekkürler.12 Taksit seçeneğiyle Discovery aldık bakalım babamıza hediye olarak.

Tek işkillendiğim şey puanların yatması.Neyse bakalım 10 Eylülü bekleyeceğiz,sıkıntı çıkartmazlar umarım.

Puanların yatması konusunda nasıl bir sıkıntı çıkabilir?
    Bizde almayı düşünüyoruz Discovery ve ön siparişte..Acaba sıkıntı bundan dolayı mı olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 16 Ağustos 2013; 9:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

Parçalı Ödeme Özelliği

Kredi kartlarının limit ve hesap kesim tarihi gibi nedenlerden dolayı farklı kredi kartlarının kullanımını yapabileceğiniz ve isterseniz diğer ödeme tercihlerini de kullanarak ödenecek alışveriş tutarının toplamını farklı ödeme tiplerini seçerek yapabileceğiniz bir sistemdir.

Türkiye'de bir ilk olan Parçalı ödeme de ürünün tutarını ister birden fazla kredi kartınızla isterseniz bir kısmını kredi kartı kalan tutarı havale ile ya da kredi kartınızın puanlarıyla ödeyebilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse 1.000 TL 'lik bir bilgisayar aldığınızda kredi kartınızda 500 TL limit var ise parçalı ödeme seçeneğini seçip bu 500 TL'yi kredi kartınızla ödeyip, kalan tutarı ister başka kartla ödeyin, ister havale geçin. Seçim tamamen size kalmış.

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır hızlıal.com parçalı ödemeyi kabul etmiyormuş el birliğiyle 2 kredi kartından parçalı ödeme kabul edilmesi için aşağıda yayınladığım mail adresine kendi mail adresinizden mail atınız destek olalım ,orada çalışan arkadaşım var çok talep gelirse yeniden açılır dedi.

musterihizmetleri@hizlial.com

Yaklaşık 1 ayı aşkındırwww.hizlial.com sitenizden 2 kredi kartı ile parçalı ödeme şeklinde ürün alamıyoruz, bunun yeniden eksisi gibi 2 hatta 3 kredi kartıyla parçalı ödeme sistemine çevrilmesini istemekteyiz(Bunu istememizdeki en büyük etkenlerden ani alışverişlerde kredi kartı limit yetersizliği vb durumlardır.). Zaten günümüzde açılan bir çok online satış siteleri var onlarda paypall ve çoklu kredi kartı satış sistemine geçmektedir.Sizden isteğimiz

Parçalı Ödeme sisteminizde 2 veya daha fazla kredi kartı kullanabilmektedir.

musterihizmetleri@hizlial.com

İlginizi bekliyoruz teşekkürler. @Flexi_

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

Önceden toros vardı iyi denirdi, şimdi yüzüne bakan aklına getiren yok, günümüzdeki sıfır en kötü arabayı bile torosla kıyaslayamazsın, dış kasa hariç iç donnım bilgisayarın iç malzemesi gibi intel, nvidia gibi standart markalar değilmi? O zaman aynı tele neden fazla ödensin?

1999 TWİNGO İLE 1999 DOĞAN SLK İ KIYASLAMA GİBİ.

Yani demek istediğim samsung markada kullanılan iç malzeme ile discoveryde kullabılan iç malzeme aynı tek fark kasa ve fiyatı, özellikler aynıysa marka ismine fazla para vermemek gerekli diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Teşekkürler.12 Taksit seçeneğiyle Discovery aldık bakalım babamıza hediye olarak.

Tek işkillendiğim şey puanların yatması.Neyse bakalım 10 Eylülü bekleyeceğiz,sıkıntı çıkartmazlar umarım.

Puanların yatması konusunda nasıl bir sıkıntı çıkabilir?
    Bizde almayı düşünüyoruz Discovery ve ön siparişte..Acaba sıkıntı bundan dolayı mı olabilir?

Gold bilgisayarın herşeyine şüphe ile yaklaşmak gerekir.Karttan parayı şimdi çektikleri için ön sipariş olması etkilemez.

Bankalar puanları yatırmakta sıkıntı yaratabiliyorlar Kliksadaki gibi ama elinde sonunda yatırırlar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbuli

o 100 tl puan aslında o kadar kıymetliki diğer kartların puanları ile kıyaslanmaz bile ! sadece adios başlığını okuyup temel formülü çözmeniz lazım ...

ipucu mayıs ve ağustosta avrupa gidiş-dönüş uçak bileti 199tl puan kampanya yaptı..siz 1000tl geçmeyen bir uçuş bulup bunu 199tl alıyorsunuz ki işte biz buna kıymetlimisss diyoruz..

imrendim vallaha iyiymiş.
    bu 100 tl puan ile 100 tl lik alışveriş mi yapabilcem o tarihlerde? ve istediğim siteden mi alıcam? yoksa hızlıal.com dan alışveriş mi yapmam gerekecek o tarihlerde 100 tl lik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Joker vadaa dan bir sıkıntı olmaz.
    Kampanya şartlarinda pesin yada taksitli diyor.
    Kisacasi ben +3joker vadaa ile 15 taksitle aldım.

internetten bir işlemlerinizi kontrol edin isterseniz, genelde ilave yapılan joker taksitler ile toplam taksit 12 ay geçemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

Sony xperia j aldık hanıma. İşlemci ve rami günümüz telefonlarından düşük ve hakkında kötü yorum dolu her yer ama android jelly bean güncellemesinden sonra bütün sorunları çözülmüş. İyi tarafı 2 günden fazla şarjı gidiyormuş.

Discovery gibi telefonlara güvenmiyorum. Hani Avrupa da ya da Amerika da yaşıyor olsak ve ordaki garanti koşullarına sahip olsak anlayacağım ama kalitesiz malzeme kullanıldığı belli olan bir ürüne bu kadar sorgusuz sualsiz guvenilmesini aklım almıyor. Piyasada pek kimsenin elinde olmadığından henüz kimse yorum yapamıyor. Alanlar 1-2 ay kullansın da görelim durumu birde.

Amerika'da buradaki anlamda 2 yıl garanti yok. Garantiyi ayrıca satın alabilirsiniz.
  • arkadaşlar, az önce hızlı al ı aradım. ön siparişli alışveriş yapınca wordpuan veriliyormuş. ürün tedarik edilince de adresinize gönderiliyor dedi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.