Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok bütün kampanyalarda onu diyorlar, ayrı bir pos'tan çekmiyorlar ise puan alınabiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

quote:

kampanyadan yararlanmak için hangi taksit seçeneğini seçmemiz gerek

12 taksit x58 699 bumu hangisini seçiyoruz ödemede
    worldpuan taksit x68 =699 bumu

arkadaş biri yardımcı olsun vakıfbank world kredi kartım var alışverişi yapı kredi tüm world kartlar seçeneğinden

x12 taksit seçeneği kullanarak yaptım bu şekilde kampanyadan yararlanabiliyoruz değilmi ekstra birşey yapmamıza gerek yok ?

yav arkadaş biri bi cevap versin bukadar mı zor bi soru sorduk ya sabahtan beri kavga peşindesiniz

yemeyin birbirinizi yardım edin bana

Evet Yapı Kredi Tüm Worlcardlar'dan alışveriş yapacaksınız. Ayrıca tavsiyem ilerde sorduğunda, Joker Vada kullanmayın. Bir sorun çıkabilir.

Aynen ole yaptim hocam gecmis donemlerde basi ariyanlar olmustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @erdc
    ilginçmiş umraım başarırsın
  • dostlar takip edemedim, parçalı ödeme var mı hala?
    1600 liralık bir ürünü, 3 ayrı world ile ödesem, 300 lira puan alabilir miyim, merakım bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

İhtiyacı olanlar için güzel fırsat ama acaba ne alsam diye 100 tl için 500 lira masraf yapmak neyin nesi?

Tüketim çılgınlığı

• resmen dalga geçiyorlar benimle. dün aldım discoveryi. 599 tl ye. bugün kampanya yapmışlar. çıldıracam aga.
  • aldiginiz urunun teshir kullanilmis iade kirik veya bozuk olma ihtimali cok yuksek alirken iyi dusunun tecrubeyle sabittir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

resmen dalga geçiyorlar benimle. dün aldım discoveryi. 599 tl ye. bugün kampanya yapmışlar. çıldıracam aga.

peşin aldıysan iptal et tekrar al hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

resmen dalga geçiyorlar benimle. dün aldım discoveryi. 599 tl ye. bugün kampanya yapmışlar. çıldıracam aga.

hocam peşin aldım ama param hesaptan çekilmiş. eğer iptal edersem tekrardan alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

bunlar gm discoveryi bu kadar tedarik edemezler.. Omdan sonra nasıl yaparlar puanlara bilemem

evet alan çok olursa bu kadar ürünü nasıl tedarik edecekler merak ediyorum? hızlıal ön sipariş için ilk olarak 1 ağustos yazıyordu, sonra 13 ağustos oldu.. 13 ağustos'ta az birşey geldi... şimdi de 2 eylül diyorlar. bir de 2 eylül'de gelmezse veya yine ertelenirse seyreyle cümbüşü.... gerçi bu işte hızlıal'ın değil telpa'nın suçu var... sonuçta hızlıal ürünü kendisi ithal etmiyor, telpa'dan alıyor.. bu telpa neden yeterli miktarda getirmiyor bu telefonu, hayret edilecek bir şey.. alıcısı var, hiçbir yerde telefon yok arkadaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 15 Ağustos 2013; 21:45:06 >

• quote:

quote:

quote:

hocam peşin aldım ama param hesaptan çekilmiş. eğer iptal edersem tekrardan alabilir miyim ?

Alırsınız diye biliyorum. Kredi kartı tek çekim ödeme. İptal edersiniz, limit tekrar yükselir, yeniden alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaş Adioscu arıyor. Adios-world karttaki world puan tatil uçak bileti vb. harcamlarda 2,5-3 kat daha değerli kullanılıyor.

Geçtiğimiz aylarda ben de 150 lira world puan verilen (Darty) bir ürünü adioscu bir arkadaştan 200 lira indirimle almıştım.

varsa öyle adioscu ben de alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndnc -- 15 Ağustos 2013; 21:44:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

quote:

quote:

quote:

Alırsınız diye biliyorum. Kredi kartı tek çekim ödeme. İptal edersiniz, limit tekrar yükselir, yeniden alırsınız.

baktım şimdi. stoklarda yok diyor şimdi. ben sipariş ettiğim zaman stoklarda var gözüküyordu. ben onu iptal etmesem bu hafta gelir mi yoksa 2 eylülde mi elime gelir.

sipariş verdiğimde ellerinde var gözüküyordu. 2 eylülde gelecekse beklemenin bi anlamı yok.

bu arad adioscu falan diyosunuz. varsa öyle birileri benle de irtibata geçsin. kardeşime discovery aldım. ama öyle adioscu çıkarsa aldığım discovery i iptal ederim. onun adiosu ile hem kardeşime discovery alırım, hemde kendime galaxy s3 mini. iki telefon alacam yani. ama tabi tel başı 450 lira vermek kaydıyla. aramızda anlaşabiliriz de gerçi.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

dostlar takip edemedim, parçalı ödeme var mı hala?
    1600 liralık bir ürünü, 3 ayrı world ile ödesem, 300 lira puan alabilir miyim, merakım bu?

bilen?
  • CoMiSeR kullanıcısına yanıt
    Parçalı Ödeme Özelliği

Kredi kartlarının limit ve hesap kesim tarihi gibi nedenlerden dolayı farklı kredi kartlarının kullanımını yapabileceğiniz ve isterseniz diğer ödeme tercihlerini de kullanarak ödenecek alışveriş tutarının toplamını farklı ödeme tiplerini seçerek yapabileceğiniz bir sistemdir.

Türkiye'de bir ilk olan Parçalı ödeme de ürünün tutarını ister birden fazla kredi kartınızla isterseniz bir kısmını kredi kartı kalan tutarı havale ile ya da kredi kartınızın puanlarıyla ödeyebilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse 1.000 TL 'lik bir bilgisayar aldığınızda kredi kartınızda 500 TL limit var ise parçalı ödeme seçeneğini seçip bu 500 TL'yi kredi kartınızla ödeyip, kalan tutarı ister başka kartla ödeyin, ister havale geçin. Seçim tamamen size kalmış.
  • quote:

quote:

bilen?

Olmuyor hocam oyle parcali odemede sadece bir kart kullanabiliyorsun + havale seklinde oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: segmentation_fault!

quote:

quote:

bilen?

Olmuyor hocam oyle parcali odemede sadece bir kart kullanabiliyorsun + havale seklinde oluyor

emin misin flexi öyle demiyor da?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: segmentation_fault!

quote:

quote:

bilen?

emin misin flexi öyle demiyor da?

Eminim hocam sabah burda konusuldu ilk sayfalarda bu kampayadan dolayi olabilir parcali odeme bu sekilde.

O sekilde olsa s4 1350ye geliyo bide kartlar adios olursa bedava gibi bi fiata geliyo olacakti ama olmuyo malesef

• Her müşteri bir kez 100 TL Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kartlar farklı kişilerin olursa olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonurakar -- 15 Ağustos 2013; 22:48:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazahell kullanıcısına yanıt
    o 100 tl puan aslında o kadar kıymetliki diğer kartların puanları ile kıyaslanmaz bile ! sadece adios başlığını okuyup temel formülü çözmeniz lazım ...

ipucu mayıs ve ağustosta avrupa gidiş-dönüş uçak bileti 199tl puan kampanya yaptı..siz 1000tl geçmeyen bir uçuş bulup bunu 199tl alıyorsunuz ki işte biz buna kıymetlimisss diyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.