Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maksimum 100 TL zararla satilabilecek urun onerisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • worl karta sınır oluyorum lımıt artırmak ıcın bır yol varmıdır arkadaslar delırcem ....:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

Maksimum 100 TL zararla satilabilecek urun onerisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Her müşteri bir kez 100 TL Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kartlar farklı kişilerin olursa olur.

bir arkadaş denedik olmadı diyor, oluyorsa burayı yıkarlar :D

@freedom058,
    benim limiti otomatik artırıyorlar yahu :D
  • arkadaşlar bu ürünleri taksitli almak gereklimi veya belli bir taksit sayısı gibi bir şart yok di mi
    tek çekim ödemek istiyorum.
  • Acil Beyler Sipariş Veriyorum,World ile herhangi bir katılım mesajı göndermeye gerek yok heralde.

Birde ödeme ekranında taksit sayısı seçiminde 12 taksit haricinde World Puan taksit x 603 tl=603 tl yazıyor.

Ben hangisini seçeceğim burda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

var var.
    Herşey var.
    Ben 5+1 bilgisayar ses sistemi.
    Ps3 Joypad
    Orjinal Parfüm Emprio Armani
    Flash Bellek
    Klasik gitar aldım
    Ne ararsan var.
    503 TL tuttu.

inşallah hepsini tedarik ederler..

Daha almadım kardeşim.
    Tedarik edemezler ise acaba world puanlar ZÖRT PUAN olurmu dersiniz?

daha önce n11 deki kampanyadan aldıgım ürünler tedarik edilemeyince iptal ettiler ama world puanlar yatmıştı

• Alan arkadaşlar ne aldıklarını yazarsa aaa ben de alayım deyip alabiliriz.
    Xbox güzelmiş aklıma yattı mesela üstte görmüştüm.
    Ben bilgisayar hoparlörü , ps3 joypadi , orjinal parfüm, klasik gitar, usb bellek ve wifi aparat aldım sepete attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Acil Beyler Sipariş Veriyorum,World ile herhangi bir katılım mesajı göndermeye gerek yok heralde.

Birde ödeme ekranında taksit sayısı seçiminde 12 taksit haricinde World Puan taksit x 603 tl=603 tl yazıyor.

Yokmu hiç sipariş veren ?

• quote:

quote:

Acil Beyler Sipariş Veriyorum,World ile herhangi bir katılım mesajı göndermeye gerek yok heralde.

Yokmu hiç sipariş veren ?

hocam duz mantik 12 taksit yapin puan falan karistirmayin muhtemelen o secenek world puan kullanma olabilir hatta +3 vada taksitte secin
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    O farketmiyor ama emin değilim.
    Cünkü o WORLD Puan kullanmak için.
    Ama sen puan kullanmadan direk taksit seçeceksin.
    Yine de başkasından da onay al sen ama böyle olacağı kesin gibi.
  • quote:

Alan arkadaşlar ne aldıklarını yazarsa aaa ben de alayım deyip alabiliriz.
    Xbox güzelmiş aklıma yattı mesela üstte görmüştüm.
    Ben bilgisayar hoparlörü , ps3 joypadi , orjinal parfüm, klasik gitar, usb bellek ve wifi aparat aldım sepete attım.

Ben eski meski arc s aldım hediyesi var 560 tlye geldi

• oasisinet kullanıcısına yanıt
    Keşkem discovery alsaydın. güle güle kullan.
  • erdc E kullanıcısına yanıt
    3d secure ile yapmazsanız iptal ediyorlar. ben 3 kere denedim sanal kartla alışveriş yapıyordum 3 d secure ekranına yönlendiriyor, cebe şifre gelmeden ykb ödeme ekranında DİREK işlem onaylandı diyor siparişlere de düşüyor ama ertesi gün iptal oluyordu deli oldum. en son normal kartla ödedim şifre geldi girdim onaylandı. bi kese içinde geliyor altın ve şikayetler geçerli değildir, altın bu zarfa konulurken kamera kaydı yapılmıştır vs vs gibi yazılar çıkıyo zarftan adam bi tırsıyo ne lan hırsız mıyız diye.. önce büyük zarf, sonra yapışkanlı zarf, en son da kesenin ağzını 5-6 yerinden tel zımbayla zımbalanmış oluyor. valla tecrübeden kastın nedir anlayamadım bildiğim bukadar hocam. soracağın başka bişey varsa cevaplarım.. puan geçerli deselerde inanma yatmayan olmuş puanı altın alınca. bişey de iddia edemiyon direk yazıyo zaten orda..

iyi alışverişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Valla ihtiyaç olan ürün kalmadı, alışveriş manyağı olduk bu kampanyalar yüzünden :)

Mükemmel kampanya bu arada. Yine değerlendireceğim.

Hacı seninki alışkanlık olmuş. Duramıyorsun faydalanmadan
  • Sagolun ya konunun icine s.cmissiniz iPad fiyatı nasıl arkadaslar 750-100 650 lira güzel fiyat gibi puanı 6-7 kat fazlaya kullanınca (adios uzak dogu biletinde misal) bedavaya almış gibi oluyo zaten

• quote:

Keşkem discovery alsaydın. güle güle kullan.

Sonye alistim hocam hiç uzmedi beni aslında sirf tipine hasta oldugum için aldım donanimi yetmez diyorlar ama ben basit kullaniciyim iki yildir xperia x8 kullaniyorum bu bile yetiyor bana arc s fazla bile gelir bana Sağol iyi dilegin için

• quote:

hocam o en alttaki seçenek

yani worl kartında puan olupta aptığın alışverişte o puanı harcamayı düşünüyorsan seçeceksin.

senin o kısımla alakan yok.taksitli kısımlardan devam et 12 taksit veya 9+3 gibi
  • Teşekkürler.12 Taksit seçeneğiyle Discovery aldık bakalım babamıza hediye olarak.

Tek işkillendiğim şey puanların yatması.Neyse bakalım 10 Eylülü bekleyeceğiz,sıkıntı çıkartmazlar umarım.

• gold ve hızlıal ortak pos kullanıyor paraf babalar günü kampanyasında öyle olmuştu bunda da olur mu acep gold u bir yoklasak mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.