Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de şu bilgisayarı alacaktım..ii ki beklemişim. şimdi 100 tl indirimli aldım..498 tl ye geldi
    http://www.hizlial.com/msi-cx61-0m-818xtr-intel-1000m-2gb-320gb-156-freedos-notebook-hdmibluetooth-usb-30/30.001.1473.0183
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdc

quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

Sony xperia j aldık hanıma. İşlemci ve rami günümüz telefonlarından düşük ve hakkında kötü yorum dolu her yer ama android jelly bean güncellemesinden sonra bütün sorunları çözülmüş. İyi tarafı 2 günden fazla şarjı gidiyormuş.

Discovery gibi telefonlara güvenmiyorum. Hani Avrupa da ya da Amerika da yaşıyor olsak ve ordaki garanti koşullarına sahip olsak anlayacağım ama kalitesiz malzeme kullanıldığı belli olan bir ürüne bu kadar sorgusuz sualsiz guvenilmesini aklım almıyor. Piyasada pek kimsenin elinde olmadığından henüz kimse yorum yapamıyor. Alanlar 1-2 ay kullansın da görelim durumu birde.

Amerika'da buradaki anlamda 2 yıl garanti yok. Garantiyi ayrıca satın alabilirsiniz.

Hocam Telpa garantili değil mi bu telefon?

• iPad mini hakkında yorum bekleniyor. Alınır mı? 648e geliyor worldpuan düştükten sonra
  • arkadaşlar kargo ücretsiz kampanyası varmı bi ürün alacaktım ama 70 tl kargo ücreti çıkarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

arkadaşlar, az önce hızlı al ı aradım. ön siparişli alışveriş yapınca wordpuan veriliyormuş. ürün tedarik edilince de adresinize gönderiliyor dedi.

Bende GM discovery aldım ön siparişte inşallah sorun olmaz
  • ipad mini almayı düşünen arkadaşlar için 600 liraya gelmişti sanırım bi ara, adios puanı olarak değerlendirilecekse ama 100 puan düşünmeye bile gerek yok sanırım . Şu ara durumlar sıkışık olmasa bende alırdım bir tane
  • Arkadaşalar benim alıcağım ürün 650 lira civarı,ve kartımda 100 lira world puan var,yalnız world puanı kullanmam için taksit şeçeneklerinde ne yapmam lazım bu durum kafamı karıştırıyor."WORLD PUAN Taksit x" yaparsam mı world puan kullanabilirim yoksa diğer taksit seçeneklerini seçersemde world puan kullanabilir miyim.Ve "WORLD PUAN Taksit x"i seçersem taksit mi yapıyor yoksa tek mi çekiyor.Ayrıca kendi world puanımı kullanırsam kampanyadan world puan kazanabilir miyim.
  • http://www.hizlial.com/samsung-ue-32eh4003-usbmovie-led-tv/05.011.1271.0255

Playstation icin alinir mi bu arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

ipad mini almayı düşünen arkadaşlar için 600 liraya gelmişti sanırım bi ara, adios puanı olarak değerlendirilecekse ama 100 puan düşünmeye bile gerek yok sanırım . Şu ara durumlar sıkışık olmasa bende alırdım bir tane

teşekkür ederim sağolun. Adios olsaydı düşünmezdim bile. Ama adios yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Teşekkürler.12 Taksit seçeneğiyle Discovery aldık bakalım babamıza hediye olarak.

Tek işkillendiğim şey puanların yatması.Neyse bakalım 10 Eylülü bekleyeceğiz,sıkıntı çıkartmazlar umarım.

Puanların yatması konusunda nasıl bir sıkıntı çıkabilir?
    Bizde almayı düşünüyoruz Discovery ve ön siparişte..Acaba sıkıntı bundan dolayı mı olabilir?

Gold bilgisayarın herşeyine şüphe ile yaklaşmak gerekir.Karttan parayı şimdi çektikleri için ön sipariş olması etkilemez.

Bankalar puanları yatırmakta sıkıntı yaratabiliyorlar Kliksadaki gibi ama elinde sonunda yatırırlar diye düşünüyorum.

tedarik süreciyle ilgili sıkıntı zten ortada olan sıkıntı . tedarik edilemedi derse gold parayı karta yollarsa işler değişir . mesele sanırım bu

• Bende Vakıfbank worldcard ile 555 TL lik 5 parça ürün aldım. İnşallah tedarik de bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Arkadaşalar benim alıcağım ürün 650 lira civarı,ve kartımda 100 lira world puan var,yalnız world puanı kullanmam için taksit şeçeneklerinde ne yapmam lazım bu durum kafamı karıştırıyor."WORLD PUAN Taksit x" yaparsam mı world puan kullanabilirim yoksa diğer taksit seçeneklerini seçersemde world puan kullanabilir miyim.Ve "WORLD PUAN Taksit x"i seçersem taksit mi yapıyor yoksa tek mi çekiyor.Ayrıca kendi world puanımı kullanırsam kampanyadan world puan kazanabilir miyim.

hocam kampanya şartlarını okumadın mı ? world puan kullanarak yapılan alışverişler kapsam dışıdır diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

altıncıların konuya dalması an meselesi

ama dahil değilmiş

haykırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Arkadaşalar benim alıcağım ürün 650 lira civarı,ve kartımda 100 lira world puan var,yalnız world puanı kullanmam için taksit şeçeneklerinde ne yapmam lazım bu durum kafamı karıştırıyor."WORLD PUAN Taksit x" yaparsam mı world puan kullanabilirim yoksa diğer taksit seçeneklerini seçersemde world puan kullanabilir miyim.Ve "WORLD PUAN Taksit x"i seçersem taksit mi yapıyor yoksa tek mi çekiyor.Ayrıca kendi world puanımı kullanırsam kampanyadan world puan kazanabilir miyim.

worldpuan yazan seçenekte worldpuanınız kullanılır, ha siz bu kampanya ile 100TL worldpuan kazanmak istiyorsanız worldpuanınızı kullanmamalısınız, onun seçeneği de ''Yapıkredi 12 taksit'' yazan.
  • bende joker vada çıkmadı seçeneklerde acaba benim kartımla ilgili bir durum mu.
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi daha dikkatli okudum maalesef öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman13

albarakanın world özellikli kartı var, faydalanabiliyormuyuz acaba ?

????
  • Kampanya bugünde geçerli mi şu ses sistemini alayım bari. Gerçi pek iyi değil ama ....Dostlar alışverişte görsün
  • puanlar yatınca 100tl lik puanın 1 tlsini markette harcadık 99tl puan kaldı diyelim.

puanların geri alınma zamanı geldiğinde ne oluyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

puanlar yatınca 100tl lik puanın 1 tlsini markette harcadık 99tl puan kaldı diyelim.

puanların geri alınma zamanı geldiğinde ne oluyor???

99 u alıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.