Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sherefff

general mobile discovery alıp 450 lira'ya bana satabilecek bir arkadaş arıyorum bursa balikesir civari elden teslim tercihim'dir

Zor o fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: maxiforum

arkadaşlar en son kredi kartı ödeme kısmında 100 TL WP kazanmak için 3d secure ile ödememiz mi gerekiyor? yoksa direk siparişi tamamla deyincede 100 TL WP kazanabiliyormuyuz ?

İki türlü ödemede de 100wp kazanırsınız. 3D ile ödemelerde banka onayı beklenmez direk siparişe onay verilir. Bu ödeme işlemler açısından daha hızlı olur. Diğer ödemede ise banka onayı beklenir.

evet zaten ben direk siparişi tamamla dedim, şuanda alış-veriş onay bekliyor. siparişi iptal et seçeneği şuanda aktif durumda, acaba sipaişi iptal et deyip yeniden 3d secure ile bir kez daha mı alışveriş yapsam?

• quote:

evet zaten ben direk siparişi tamamla dedim, şuanda alış-veriş onay bekliyor. siparişi iptal et seçeneği şuanda aktif durumda, acaba sipaişi iptal et deyip yeniden 3d secure ile bir kez daha mı alışveriş yapsam?

Hiç gerek yok. Banka onayları da çok hızlı. Yarına siparişiniz onaylanır muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

2 tb için fiyat gerçekten iyi benim anlamadığım oem disklerden daha ucuza nasıl oluyorda harici disk satılıyor çözemedim.

Sel felaketi sonrası yaşanan sıkıntılı dönemde fiyatlar çok yükselmişti, bu döneme kadar o fiyatların devam etmesi zaten saçmalıktı.
    Daha da düşmesini umuyorum, dolara endeksli olduğu için biraz zaman alacak sanırım.

Eskiden oem ucuz olurdu, şimdi zaten fiyatlar yüksek, akıllıca bir satış stratejisi aslında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Hiç gerek yok. Banka onayları da çok hızlı. Yarına siparişiniz onaylanır muhtemelen.

cevaplar için çok teşekkür ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

quote:

2 tb için fiyat gerçekten iyi benim anlamadığım oem disklerden daha ucuza nasıl oluyorda harici disk satılıyor çözemedim.

Sel felaketi sonrası yaşanan sıkıntılı dönemde fiyatlar çok yükselmişti, bu döneme kadar o fiyatların devam etmesi zaten saçmalıktı.
    Daha da düşmesini umuyorum, dolara endeksli olduğu için biraz zaman alacak sanırım.

Eskiden oem ucuz olurdu, şimdi zaten fiyatlar yüksek, akıllıca bir satış stratejisi aslında :)

ssd ler dusmuyor maalesef aksine 2 katina cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Uzak durun firma patlamak üzere

Kaynak?

Digerkonuya gir hizlial magdurlarini gor.

18 gun gecikme ile kullanilmis olu pikselli cihazi yolladilar

• Sadece 500tl lik alışveriş yeterli değil mi 100tl puanı kazanmak için bilmem kaça mesaj atılacak gibi bir durum yok sanırım..
  • Hepsiburada dan 1 ay önce 500 harcadım 100 tl puan kazandım şimdi hızlıaldan a kazanabilrim demi bir sorun olmaz? lütfen cevaplayın ben senede sadece 1 defa kazanılır gibi bir madde göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurafx

Sadece 500tl lik alışveriş yeterli değil mi 100tl puanı kazanmak için bilmem kaça mesaj atılacak gibi bir durum yok sanırım..

yok, 500 harcayın taksitte yapıyorsunuz 10 eylülde de 100 tl yükleniyor onuda harcıyorsunuz bu kadar basit :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Hepsiburada dan 1 ay önce 500 harcadım 100 tl puan kazandım şimdi hızlıaldan a kazanabilrim demi bir sorun olmaz? lütfen cevaplayın ben senede sadece 1 defa kazanılır gibi bir madde göremedim.

Puan kazanırsınız ikisi farklı kampanya

• Fiyatlar pek makul gelmedi bana.
    İhtiyacım olan ürünlerde nedense fiyatlar hep yüksek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Hepsiburada dan 1 ay önce 500 harcadım 100 tl puan kazandım şimdi hızlıaldan a kazanabilrim demi bir sorun olmaz? lütfen cevaplayın ben senede sadece 1 defa kazanılır gibi bir madde göremedim.

Her kampanya sıfırdan başlar :)
    Öyle bişey söz konusu olamaz :)
    Olursa müşteri kaybeder.
    Olursa kampanyanın anlamı kalmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

quote:

general mobile discovery alıp 450 lira'ya bana satabilecek bir arkadaş arıyorum bursa balikesir civari elden teslim tercihim'dir

Zor o fiyat.

Matematik dersin zayıftı sanki :)
    550 dicektin sankii :)
    450 ne ya adam cebinden mi versin 50 TL :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

quote:

ssd ler dusmuyor maalesef aksine 2 katina cikti

Yeni teknoloji lazım düşmesi için.
    En son teknoloji SSD iolunca kaymak yemek adamların hoşuna gidiyor...
    Bence yeni teknoloji gelsede piyasaya sürmezler...
    Fiyatlar el yakıyor bütün firmalar memnun :)
    Hem onlar hem tedarikçiler hem üreticiler kazanıyor.
    Sonuç müşteri ucuz ürün sıcak fırsat arıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

quote:

Zor o fiyat.

Matematik dersin zayıftı sanki :)
    550 dicektin sankii :)
    450 ne ya adam cebinden mi versin 50 TL :)

kredi kartı yardımlaşma bölümünde gerekli durum söz konusu . zaten standardı 120 lira eksiğine alıyorlar . misal vericek olursak 600 liralık telefon için 480 lira ödeniyor adres olarak alıcı adresi giriyor yada alıcının hızlı al hesabından yapılıyor . 150 lira verebilende olabilir eksi puan borcu olanlar için 150 sorun olmaz . Mesela benim borcum yok 120 lira eksiğe alabilirim buda 480 eder benim gibi 100 lerce kişi var

• ben pek anlamadım, Şimdi hızlıaldan 500 tl lik bir ürünü 350 - 380 tl arası alacak varmı?
  • 1 adet gmd siparişi verdim.

Arkadaşlar, siparişi geçmeden önce msj atmamız gerekmiyordu değil mi
  • izmirde 120 lira indirim yapabilirim bende
  • arkadaşlar 800 TL lik ürünün 500 TL sini worldkartla 300 ünü baska bi kartla parcalı ödeme yaparsak 100 TL wp kazanıyormuyuz
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.