Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 3d üzerinden 503 TL'lik sipariş verdim. Hadi bakalım 10 eylüle kadar puanların yatmasını bekleyeceğiz...
  • arkadaş'lar bursa'da gm discoveryi nakit elden 475'e bana alacak arkadaş'lar'dan pm bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıal bugün saat 13:00 sipariş verdiğim 3 farklı ürünü saat 15 te kargoya vermiş ürünler geliyor baya hızlı bir alışveriş oldu :)
  • World puan 100 tl değil mi?

120 tl ucuza alma nasıl oluyor biri anlatabilir mi?
  • alışveriş yapacak arkadaşlar imkanları varsa parçalı ödeme deneyip 5-10 tl civarında bir kısmını başka kartla deneyebilir mi. En kötü havale kabul ediyor.
  • istanbul kadıköyden bana 470e discovery alacak olan var mı avantajix vs sizde kalabilir.

referanslı üyelere benm hızlıal hesabımdan alındıktan sonra hemen havele eft geçilir
  • segmentation_fault! kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Hem vakıf, hemde ykb kartım ile iki farklı alışveriş yaparsam her iki kartada yatar mı? Burada müşteri bazında kelimesi Hızlı al için mi? yoksa banka içinmi geçerli, bilgisi olan var mıdır?
  • Bunların müşteri hizmetleri hepsiburadadan 10 kat beter 3 gündür cevap yazmıyorlar.Adres değşikliği talebinde bulundum. Nasıl adamlar bunlar. Daha önce bebek koltuğu aldım onuda başka bir ile göndermişlerdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: armegeddon

Merhaba, Hem vakıf, hemde ykb kartım ile iki farklı alışveriş yaparsam her iki kartada yatar mı? Burada müşteri bazında kelimesi Hızlı al için mi? yoksa banka içinmi geçerli, bilgisi olan var mıdır?

Banka için.

2 bankadan da ayrı puan alırsın

• yahu VAKIFBANK WORLD karttan (ykb tüm worldkartlar için sekmesinden) 12 taksit diye alışveriş yaptık

9+3 taksit yerine : sadece 9 TAKSİT YAPMIŞLAR! vakıf webte gördüm
  • Arkadaşlar puanı ne zaman verirler tahminen. 10 Eylül' e kadar bekletirler mi ?
  • Herkes discovery için 450 vereceğini söylüyor. Bende verebilirim İzmirdeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxyzff09 -- 19 Ağustos 2013; 19:30:49 >
  • izmir'de olanlar , sahibinden de bir kişi discovery'sini satıyor. fiyat 500 demiş
  • benim World kartım var ama 450 ye veren varsa bende ondan alırım.... samsundayım....

pek aklıım almıyor 450 ye nasıl olacağı ama yinede bende şansımı deneyeyim dedim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser_kan55

World puan 100 tl değil mi?

World kartların çeşitlerine,bankasına göre uçak,otel,otobüs,tatil gibi yerlerde puan harcamalarında avantajları var.
    mesela vakıf world de puanlar uçak bileti alırken 3 katı olur. 100 tl mesela 300 tl oluyor.
    birde bu kartlarda avans olayı var... avansı alıyorsun 1 yılda geri ödüyorsun mesela. avansını ödeyemeyecek durumda olan arkadaşlar bu tarz kampanyalarda indirim yaparak kendi avanslarını kapatmak için sizin alışverişinizi kullanıyorlar.
    olaylar böyle gelişiyor. :)
  • 450ye discovery için bekleyenler daha çok bekler..en azından benden alamazlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherefff

arkadaş'lar bursa'da gm discoveryi nakit elden 475'e bana alacak arkadaş'lar'dan pm bekliyorum

yok mu arkadaş'lar puan ihtiyacı olan

• erhanthunder E kullanıcısına yanıt
    Aga neler dönüyor desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanthunder

quote:

Orijinalden alıntı: ser_kan55

World puan 100 tl değil mi?

World kartların çeşitlerine,bankasına göre uçak,otel,otobüs,tatil gibi yerlerde puan harcamalarında avantajları var.
    mesela vakıf world de puanlar uçak bileti alırken 3 katı olur. 100 tl mesela 300 tl oluyor.
    birde bu kartlarda avans olayı var... avansı alıyorsun 1 yılda geri ödüyorsun mesela. avansını ödeyemeyecek durumda olan arkadaşlar bu tarz kampanyalarda indirim yaparak kendi avanslarını kapatmak için sizin alışverişinizi kullanıyorlar.
    olaylar böyle gelişiyor. :)

yine de çok hiç mantıklı değil... avans borcu varsa bile borcunu her türlü öder....

tek bu kampanyası yok ki World kartın bir sürü kampanyası var..... mesela 10 alışverişten 1 i kadar World puan kampanyası var şuanda....

yıl içerisinde başka bir sürü kampanya oluyor yine.... biri olmazsa başka biri olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

world puan kampanyasına katılmak için herhangi bir katılım işlemi yapmamız gerekiyor mu? sms ile katılım gibi mesela? ayrıca GM discovery almak istiyorum 2 eylülde stoklarda olur diyor güvenilir mi bu site bu konuda? sözünün eri midir?

Bende merak ediyorum. Dedikleri tarihte gönderirler mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.