Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen kart pazarlıklarınızı aşağıdaki konuda yapınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_19949730/tm.htm

burada kampanya sorularını ve sitedeki uygun ürünleri paylaşalım lütfen.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

Bence ödeme sayfasında parçalı ödeme sekmesi ödme sayfasında hala kocaman durduğu için soruyor olabilir arkadaş. Parçalı ödemenin kalkıp kalkmadığını anlamak için önce world harici bir kredi kartından 1-2 liralık puanı bile olsa (tabi kart puanıyla ödenebilen kartlardan olacak) puanla ödeme yapın, parçalı ödeniyorsa kabul eder kalanı gösterir, ödenmiyorsa hata verir. 1500 tl lik bir üründen 300 wp kazanmak için şüphesiz ya farklı banka worldcard ları olacak ya da farklı kişilerin kartları olacak. Saygılar...

parçalı ödeme var ama artık eskisi gibi ödemede birden fazla kredi kartı kullanılamıyor. zaten açıklamayı da değiştirmişler. sadece tek kartla ödeme , geri kalanı da havale ile yapabilirsiniz denilmiş. ama denedin mi derseniz, denemesini yapmadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ser_kan55

quote:

Orijinalden alıntı: erhanthunder

quote:

Orijinalden alıntı: ser_kan55

World puan 100 tl değil mi?

120 tl ucuza alma nasıl oluyor biri anlatabilir mi?

World kartların çeşitlerine,bankasına göre uçak,otel,otobüs,tatil gibi yerlerde puan harcamalarında avantajları var.
    mesela vakıf world de puanlar uçak bileti alırken 3 katı olur. 100 tl mesela 300 tl oluyor.
    birde bu kartlarda avans olayı var... avansı alıyorsun 1 yılda geri ödüyorsun mesela. avansını ödeyemeyecek durumda olan arkadaşlar bu tarz kampanyalarda indirim yaparak kendi avanslarını kapatmak için sizin alışverişinizi kullanıyorlar.
    olaylar böyle gelişiyor. :)

yine de çok hiç mantıklı değil... avans borcu varsa bile borcunu her türlü öder....

tek bu kampanyası yok ki World kartın bir sürü kampanyası var..... mesela 10 alışverişten 1 i kadar World puan kampanyası var şuanda....

yıl içerisinde başka bir sürü kampanya oluyor yine.... biri olmazsa başka biri olur....

Hızlıaldaki 500 tl lik herhangi bir ürünü 370 tl ye bana alan arkadaşlar çıktı adam msj atmış 500 tl lik ürünü alayım kargo gelince buluşalım kargoyu sana veriyim 370 tl yi bana ver diyor bu kadar basit 500 tl lik bir ürünü 370 tl ye almakta benim için çok iyi bir fırsat oldu :)

• Arkadaşlar şimdi ben vakıfworld kartım ile baldızıma 2 gün evvel klima aldım hizlal.com dan 800 tl lik ordan 100 tl world puan gelecek.Bugün tekrar gittigidiyor.com dan bir arkadaşa 1089 tl lik bir ürün almak istiyorum acaba ordan da ayrıca 1 tl vakıfworld puan kazanabilirmiyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Aynı world kart farklı web site kampanyaları 100 tl X2=200 TL WORLD PUAN eder mi kısacası?
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    olur sonuçta farklı kampanyalar hatta farklı firmalar :)
  • bende az önce tv siparişi verdim.inşallah bi sıkıntı çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

bende az önce tv siparişi verdim.inşallah bi sıkıntı çıkmaz

marka model nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

quote:

Orijinalden alıntı: sherefff

general mobile discovery alıp 450 lira'ya bana satabilecek bir arkadaş arıyorum bursa balikesir civari elden teslim tercihim'dir

Zor o fiyat.

telofonun fiatı 599 tl -100 World puan. telofonun fiatı 499tl ye gelir. nassıl verecekler 450 tl ye . ben anlamadım.

herkes benden alıntı yapmış da ben de zaten zor diyorum, o saçma teklifi veren başka arkadaş :)

• ben atlanta hd smart box alacaktım sepete ekledim ertesi gün baktım fiyatına 100 tl bindirmişler bende almaktan vazgeçtim onun için hızlıal

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Arkadaşlar şimdi ben vakıfworld kartım ile baldızıma 2 gün evvel klima aldım hizlal.com dan 800 tl lik ordan 100 tl world puan gelecek.Bugün tekrar gittigidiyor.com dan bir arkadaşa 1089 tl lik bir ürün almak istiyorum acaba ordan da ayrıca 1 tl vakıfworld puan kazanabilirmiyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Aynı world kart farklı web site kampanyaları 100 tl X2=200 TL WORLD PUAN eder mi kısacası?

ben geçen ay hepsi burada 100 tl si ile size özel harcama kampanyasını kullanarak 170 tl puan aldım.
  • Ben de General Mobile Discovery satın almayı düşünüyorum ama bazı şüphelerim var. Telefon hakkında değil de, Hızlıal'ın bunca Discovery siparişini karşılayabilmesi anlamında. Olumsuz senaryoda, 12 taksitle satın almış olursak ve kredi kartı hesap kesim tarihi gelmeden siparişi iptal edersek (Tedarik tarihi 2 Eylül, hesap kesim tarihi ise 13 Eylül) hiçbir taksiti ödemeden paçamızı kurtarabiliyoruz, değil mi? Taksiti ödetip ertesi ay iade falan olacaksa ve bu da 12 aylık bir döngüye girecekse hiç bulaşmayayım. Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Ben de General Mobile Discovery satın almayı düşünüyorum ama bazı şüphelerim var. Telefon hakkında değil de, Hızlıal'ın bunca Discovery siparişini karşılayabilmesi anlamında. Olumsuz senaryoda, 12 taksitle satın almış olursak ve kredi kartı hesap kesim tarihi gelmeden siparişi iptal edersek (Tedarik tarihi 2 Eylül, hesap kesim tarihi ise 13 Eylül) hiçbir taksiti ödemeden paçamızı kurtarabiliyoruz, değil mi? Taksiti ödetip ertesi ay iade falan olacaksa ve bu da 12 aylık bir döngüye girecekse hiç bulaşmayayım. Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Güzel bir konuya değinmiş arkadaşımız.
    Bende merak ediyorum.

• Intensifier kullanıcısına yanıt
    taksitli alışverişlerin iptalinde, iade ödemeleri yine taksit taksit oluyor diye biliyorum. Ama hesap kesim tarihiniz 13 Eylül ise ve hiç taksit ödemeden(hesap kesilmeden) iade/iptal edeceğiniz için taksit yansır ve iade taksiti yansır birbirlerini sıfırlar. sonuç olarak ekstrenizde 12 ay boyunca görürsünüz ama herhangi bir ödeme yapmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

quote:

Ben de General Mobile Discovery satın almayı düşünüyorum ama bazı şüphelerim var. Telefon hakkında değil de, Hızlıal'ın bunca Discovery siparişini karşılayabilmesi anlamında. Olumsuz senaryoda, 12 taksitle satın almış olursak ve kredi kartı hesap kesim tarihi gelmeden siparişi iptal edersek (Tedarik tarihi 2 Eylül, hesap kesim tarihi ise 13 Eylül) hiçbir taksiti ödemeden paçamızı kurtarabiliyoruz, değil mi? Taksiti ödetip ertesi ay iade falan olacaksa ve bu da 12 aylık bir döngüye girecekse hiç bulaşmayayım. Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Bende merak ediyorum.

Ilk taksit ödendiyse tekrar iade ediyorlar ve diğer taksitler iptal oluyor yani yani bakiyeniz aynen duruyor, bankaya sormuştum böyle demişti yinede %100 doğru olmayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar 18 inde pazar günü 3 adet Samsung 2 TB D3 3.5" Usb 2.0/3.0 Disk STSHX-D201TDB disk aldım ve bugün bana bir mesaj göndermişler. ürün temin edilememektedir, ürününüzü farklı bir ürünle değiştirebiliriz yada para iadesi yapabiliriz diye. ben şimdi para iadesi alırsam hem puan boşa gidecek hemde uygun fiyatlı harddiski kaçırmış olacağım. ayrıca 9 taksit yaptırdım, taksitler ne olacak. ben bu diskleri istiyorum. ne yapmalıyım. haklarım neler, tüketici hakem heyetine başvursam bir sonuç alabilir miyim? yoksa hizlial a bana başka marka da olsa 3 adet 2TB disk verin desem üzerine ek ödeme isterler mi? yardım edin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cape Agulhas -- 20 Ağustos 2013; 19:33:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

Bir tane Discovery aldık inşallah mağdur olmayız

önsiparişle sipariş verilen ürünler ne zaman gelir acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timarzaos

arkadaşlar 18 inde pazar günü 3 adet Samsung 2 TB D3 3.5" Usb 2.0/3.0 Disk STSHX-D201TDB disk aldım ve bugün bana bir mesaj göndermişler. ürün temin edilememektedir, ürününüzü farklı bir ürünle değiştirebiliriz yada para iadesi yapabiliriz diye. ben şimdi para iadesi alırsam hem puan boşa gidecek hemde uygun fiyatlı harddiski kaçırmış olacağım. ayrıca 9 taksit yaptırdım, taksitler ne olacak. ben bu diskleri istiyorum. ne yapmalıyım. haklarım neler, tüketici hakem heyetine başvursam bir sonuç alabilir miyim? yoksa hizlial a bana başka marka da olsa 3 adet 2TB disk verin desem üzerine ek ödeme isterler mi? yardım edin lütfen.

İptal etme ya da muadil urun isteme hakkiniz var. Başka ücret ödemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyezBerg -- 20 Ağustos 2013; 20:24:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

Bir tane Discovery aldık inşallah mağdur olmayız

önsiparişle sipariş verilen ürünler ne zaman gelir acep ?

üç vakte kadar
  • @EyezBerg
    peki muadil ürün istediğimde kabul etmeme hakları var mı? bu durumda ne yapmalıyım? çünkü siparişi iptal etmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

quote:

Bende merak ediyorum.

Ilk taksit ödendiyse tekrar iade ediyorlar ve diğer taksitler iptal oluyor yani yani bakiyeniz aynen duruyor, bankaya sormuştum böyle demişti yinede %100 doğru olmayabilirim

karta başka borcunuz yoksa ve taksit ödemiş bulunursanız. İade durumunda kartınız ödenen taksit miktarınca + bakiyeye geçer. Bunu da geri almanızın tek yolu alışveriş yapmaktır. Yapacağınız alışverişin parasını önceden ödemiş gibi birşey olursunuz. Alışveriş yapınca da o miktara kadar ekstre borcunuz 0 olarak gelir. Böyle değerlendirince çok sıkıntılı gibi görünebilir. Ama hiçte büyütülecek bir durum sayılmaz. Özellikle zamanında Maximum kart ile vatandan taksitle aldığım laptop u iade ettiğimde bankanın o zamanki prosedürü gereği parayı/limiti bana taksit taksit iade etmişlerdi. 6 ay beklemek zorunda kalmıştım tekrar eski limit kadar alışveriş yapabilmek adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 20 Ağustos 2013; 20:34:40 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.