Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar böyle olması normal değil mi? bu telefonun zor temin edilen bir telefon olduğunu ve olası gecikmeleri de düşünerek sipariş vermiştim. 2 eylül stok tarihiydi, birçok telefonu gönderdiler, kalanlar için 13 eylül yapmışlar stok tarihini. fiyat avantajını dikkate aldığnızda 75 lira kârdasınız. şu an en düşük 575 liraya hb'den alınabiliyor. isteyen alabilir tabi ama telefonu en fazla 1 hafta daha önceden almış olmak için 75 lira fazla ödemeye değer mi? bence kesinlikle değmez..

puan para önemli şeyler ama herşey değildir kanımca sizin için ve herkes için

sözünde durmak güven vermek müşteriye bence öncelik olmalı

puanı veren hızlı al değil banka .. nasıl yapı kredi yıllarca vatan ı ayakta tuttu ise şimdi her firmaya dağıtıyor desteği hemde cirosunu arttırıyor

hepsi burada 2 eylül den beri kaç parti mal getirdi ve 3 saatte kargo imkanı sunarken

bu hızlı olmayan site hergün ayrı ve türlü yalanlar söylemesi 25 tl fark için değer mi

benim tatilimin içine ettiler bugun gelecek yarın gelecek derken

2 eylül de kesin olacak göndereceğiz sözünü almasam ne sorun ederim ne halleri varsa görsünler der beklerim

iptal butonuna basıp paramı ver diyorum geri, onu bile iptal ediyorlar resmen küfür ettim dün mesaj bölümünde hala 1-2 gün içinde göndereceğiz diyorlar

kısaca herkesin olaya bakışı şu kadar indirim aldım değil başka kriterler de olabilir anlayışında olmalı

siz haklısınız tabi ki, ancak 25 lira değil 75 lira daha uyguna geliyor hb fiyatına göre.. metro 'da bulubailirseniz bonus kartla 532 tl.ye geliyor.. ayrıca onlar iptal etmeseler bile siz ürünü teslim almak zorunda değilsiniz. illa iptal istiyorsanız , adamlara açın söyleyin kardeşim siz bu saatten sonra gönderseniz bile ben kargodan teslim almayacağım deyin.. yine iptal etmezlerse ürün kargoya verildiğinde kargo görevlisine bu üründe hata oldu, teslim almayacağım dediğinizde iade olur ve paşa paşa paranızı iade ederler.. ama dedğim gibi bu kadar bekledikten sonra iptal etmeye değer mi, siz bilirsiniz? üstelik şu anda daha uygun bir fiyat yokken

25 tl 75 tl durumuna kendi açınızdan bakıyorsunuz

diğer söylediklerinize katılıyorum

ama ayın 22-23 ü yanılmıyorsam zam geldi ürüne herkes şu an ki fiyat 649 dan aldı..4 tl de kargo ile 21 tl fark kaldı sadece..bende 649 verdim

herkes 75 tl uyguna almadı anlayacağınız

• hala puan yok. Anlamadım. Saat 17.00'de bir daha bakacağım.
  • 3 adet parfüm siparişi vermiştim.
    En geç olanı 5 gün içinde kargolayacaklarını iddia etmekte firma. 3 gün içinde kargolayacaklarını ise 8 gün sonra temin edemediklerini bildirdiler. Bu kaçıncı yaşadığım sorunlu alışveriş sayısını unuttum. 3 gün önce iptal ettim siparişi bugün sitede hala ürünü 3 gün içinde kargolayacaklarını iddia ediyorlar.

Reklam Kuruluna şikayet ettim yanıltıcı reklam yapmaları nedeniyle.
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    haklısınız, sizin alış fiyatınız farklıymış. bonus kartınız varsa ayın 12'sinde metro'ya gidip ürünü 532 liraya getirebilirsiniz. hem hızlıal'dan daha ucuza gelir. gelen kargoyu da teslim almazsınız iade olur.. bonus kartınız yoksa da en iyisi ürünü beklemek gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 10 Eylül 2013; 16:59:25 >
  • hala yatmamıs puanlar sacmalık ama
  • Şimdi müşteri temsilcisinden aldığım cevap
    "Sistemsel bir sorun sebebiyle puan yüklemeleri 10 Eylül 2013 tarihinde yapılacak olup, kartlara 11 Eylül 2013 tarihinde yansıyacaktır."
    Sorun yok yarını bekliyoruz bakalım
  • puan yok 19:46 itibariyle.. ne zaman yatar bu puanlar. kargo dahil 508 idi. bi sıkıntı olmaz inş.
  • Hala yatmamış heryerde hızlıal faciyası .
  • beceriksizliklerini hep sisteme atıyorlar vay sistem hatasıymış carmış curtmuş

sitenin adı hızlıal ama hiçbir işi hızlı değil pratik değil

telefonları ve diğer sattıkları ürünleri çok geç gönderirler yavaş

worldpuanları söz verdikleri tarihte yüklemezler yavaş..

biz hızlı ödeyelim onlar yavaş ve dahi beceriksiz kabiliyetsiz ler
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    ben de vakıfbank'ın posundan geçtiğim için ürünü iade ettim. ( bu sitenin ayrı bir ayıbı bu konuya hiç girmiyorum )
    işlem tutarını ısrarla 31 .08. 2013 tarihinde kartınıza iade edildi diyorlar. internet şubesinden bakıyorum iade yok, bankayı arıyorum onlarda iade olmadığını söylüyorlar. aradan 10 gün geçti hiç bir gelişme yok . benzer işlemlerde hepsiburada'da falan hiç sorun yaşamadım. bunlar biraz amatör iş yapıyorlar. 700 liramın peşini bırakmayacağım hızlıal !!
  • yapı kredi bankasının giriş sayfası değişmiş. belki onunla uğraştıkları için geç kalmışlardır.
  • bende aradım müşteri hizmetlerini sistemsel sorunlar nedeniyle kartlara 11 eylülde yansıyacak dedi. bekliyorum bakalım
  • pingu81 kullanıcısına yanıt
    yatmadı hala yaa
  • arkadaşlar sapla samanı karıştırıyorsunuz sanki.. puanı yatırması gereken yapı kredi bankası. hızlıal bizim world karta nasıl puan yatırsın? hızlıal'ı değil , bankayı eleştirmeniz gerekiyor sanırım..

ayrıca hızlıal'dan yatacak olan world puanla ürün alacaktım, sabahtan beri puan yattı mı diye bakıyordum. şu anda hızlıal'daki kampanyayı görünce iyi ki yatırmamışlar puanı dedim, zira puan yatmış olsaydı şimdiye sipariş geçmiş olurdum ama iyi ki yatmamış. konusunu da açtım. buyrun link ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_81060975/tm.htm

hızlıal'da bkm ile alışverişlerde kargo bedavaymış, world puanı da bkm içinden kullanmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 11 Eylül 2013; 0:19:07 >
  • Halen yatmamış.
  • Ykb hizlial yarmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapikredi puanlari aktif vakif puanlari halen yok

• Yapi kredi yatmis benimde

• WAKIFBANK WORD E baktım sımdı yatmamıs benımkı

hızlı alda wakıfbankı sectıgımden mı dıyecem ama daha once bu sekılde bır sorunla karsılasmamıstım

wakıfbankına yatan oldu mu acaba
  • Yapı Kedi benim de yatmış

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.