Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapıkredi world ile alışveriş yapıp puanı yatan kimse var mı?
    15 dk dır telefonda bekliyorum vakıfbanka bağlanamadık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

Yapıkredi world ile alışveriş yapıp puanı yatan kimse var mı?
    15 dk dır telefonda bekliyorum vakıfbanka bağlanamadık..

hizlial ykb worldlerede yatmadı
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile görüşebildim sonunda vakıfworld kapmanyaya dahilmiş.
    Puanlar bugün yüklenecek dedi.
    Saat 9 dan sonra yüklenir dedi gece bakarız hesaba.
  • Dediğiniz gibi olur umarım.1.5 sene önce vakıfpostan çektirdiğim için 100tl puanımın üzerine yatmışlardı.
  • ilginç, daha önceki kampanyalarda bu saate kadar yatırmışlardı ve şu saate kadar hala yatmamış.
  • Ilk defa yapi kredi boyle yapti bu saate kadar her seferinde coktan yatmis oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GG yatmış, Hızlıal yatmamış.
    YKB kartım var.
  • Arkadaşlar,

bugün akşama kadar yatar dedi YK müşteri temsilcileri. Bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar,

bugün akşama kadar yatar dedi YK müşteri temsilcileri. Bilginize..

Sağolasın hocam bende baktım yatmamış arayacaktım önce buraya bakayım demiştim
  • World puanları yatan varmı bu arada bana bişi yatmamış
  • yarın sabah yatar yapıkredi hiç öğlen vakti puan yatırmamıştır.. sabah hesaplarda olur no panic...
  • Evet arkadaşlar hayırlı olsun
  • World puanları yatan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Evet arkadaşlar hayırlı olsun

Yattimi acaba ney hayirli olsun aciklasan ......kontrol ettim ama hala birsey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmierkek -- 10 Eylül 2013; 13:18:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar böyle olması normal değil mi? bu telefonun zor temin edilen bir telefon olduğunu ve olası gecikmeleri de düşünerek sipariş vermiştim. 2 eylül stok tarihiydi, birçok telefonu gönderdiler, kalanlar için 13 eylül yapmışlar stok tarihini. fiyat avantajını dikkate aldığnızda 75 lira kârdasınız. şu an en düşük 575 liraya hb'den alınabiliyor. isteyen alabilir tabi ama telefonu en fazla 1 hafta daha önceden almış olmak için 75 lira fazla ödemeye değer mi? bence kesinlikle değmez..

puan para önemli şeyler ama herşey değildir kanımca sizin için ve herkes için

sözünde durmak güven vermek müşteriye bence öncelik olmalı

puanı veren hızlı al değil banka .. nasıl yapı kredi yıllarca vatan ı ayakta tuttu ise şimdi her firmaya dağıtıyor desteği hemde cirosunu arttırıyor

hepsi burada 2 eylül den beri kaç parti mal getirdi ve 3 saatte kargo imkanı sunarken

bu hızlı olmayan site hergün ayrı ve türlü yalanlar söylemesi 25 tl fark için değer mi

benim tatilimin içine ettiler bugun gelecek yarın gelecek derken

2 eylül de kesin olacak göndereceğiz sözünü almasam ne sorun ederim ne halleri varsa görsünler der beklerim

iptal butonuna basıp paramı ver diyorum geri, onu bile iptal ediyorlar resmen küfür ettim dün mesaj bölümünde hala 1-2 gün içinde göndereceğiz diyorlar

kısaca herkesin olaya bakışı şu kadar indirim aldım değil başka kriterler de olabilir anlayışında olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar böyle olması normal değil mi? bu telefonun zor temin edilen bir telefon olduğunu ve olası gecikmeleri de düşünerek sipariş vermiştim. 2 eylül stok tarihiydi, birçok telefonu gönderdiler, kalanlar için 13 eylül yapmışlar stok tarihini. fiyat avantajını dikkate aldığnızda 75 lira kârdasınız. şu an en düşük 575 liraya hb'den alınabiliyor. isteyen alabilir tabi ama telefonu en fazla 1 hafta daha önceden almış olmak için 75 lira fazla ödemeye değer mi? bence kesinlikle değmez..

puan para önemli şeyler ama herşey değildir kanımca sizin için ve herkes için

sözünde durmak güven vermek müşteriye bence öncelik olmalı

puanı veren hızlı al değil banka .. nasıl yapı kredi yıllarca vatan ı ayakta tuttu ise şimdi her firmaya dağıtıyor desteği hemde cirosunu arttırıyor

hepsi burada 2 eylül den beri kaç parti mal getirdi ve 3 saatte kargo imkanı sunarken

bu hızlı olmayan site hergün ayrı ve türlü yalanlar söylemesi 25 tl fark için değer mi

benim tatilimin içine ettiler bugun gelecek yarın gelecek derken

2 eylül de kesin olacak göndereceğiz sözünü almasam ne sorun ederim ne halleri varsa görsünler der beklerim

iptal butonuna basıp paramı ver diyorum geri, onu bile iptal ediyorlar resmen küfür ettim dün mesaj bölümünde hala 1-2 gün içinde göndereceğiz diyorlar

kısaca herkesin olaya bakışı şu kadar indirim aldım değil başka kriterler de olabilir anlayışında olmalı

siz haklısınız tabi ki, ancak 25 lira değil 75 lira daha uyguna geliyor hb fiyatına göre.. metro 'da bulubailirseniz bonus kartla 532 tl.ye geliyor.. ayrıca onlar iptal etmeseler bile siz ürünü teslim almak zorunda değilsiniz. illa iptal istiyorsanız , adamlara açın söyleyin kardeşim siz bu saatten sonra gönderseniz bile ben kargodan teslim almayacağım deyin.. yine iptal etmezlerse ürün kargoya verildiğinde kargo görevlisine bu üründe hata oldu, teslim almayacağım dediğinizde iade olur ve paşa paşa paranızı iade ederler.. ama dedğim gibi bu kadar bekledikten sonra iptal etmeye değer mi, siz bilirsiniz? üstelik şu anda daha uygun bir fiyat yokken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 10 Eylül 2013; 13:46:10 >

• Puanlar yatmamış bekliyoruz sipariş için.
  • sipariş gelmeden puanlar yatacak.tam komedi.....
  • Hala Puan Yok
  • wakıf worde bakmıstım bende saat 15 00 gıbı dahaca yatmamıstı
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.