Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargoya verildi yazıyor ama takip yapılamıyor kargo firmasındanda sorguladım çıkmadı sanırım pazartesi kargolarlar carşamba elimde olur
  • General Mobile Discovery hala stoğa girmedi mi.ayın 2 sinde dağıtıma çıkçaktı normalde.
  • Benim vakıfbank kartım var, haliyle ödeme yaparken vakıfbank bölümünü seçtim, nereden bilecem yapıkredi bölümünden yapacağımı?Sonuçta kampanya şartlatında böyle bir açıklama yok. Bu ne biçim iş puanım yüklenmeyecek mi şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

General Mobile Discovery hala stoğa girmedi mi.ayın 2 sinde dağıtıma çıkçaktı normalde.

1 er 2 şer göz boyamak için yolluyorlar

2 eylül den beri hergün bugun gelecek bu hafta içi gelecek diye türlü yalan söyledi müş.hiz.

pzt kesin dediler artık

pzt de bahane üretirlerse hepsiburada dan alacağım iptal edip
  • Benim General Mobile kargoya verilmiş, yarın alırım.
  • kampanyada verilen world tl leri belirttikleri son günde mi yatırırlar hep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

kampanyada verilen world tl leri belirttikleri son günde mi yatırırlar hep?

Genelde boyle oluyor. Bazen geceyarisina kadar bekliyorlar. Hatta son gunden sonraki gunun sabaha karsi yattigi bile oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

Genelde boyle oluyor. Bazen geceyarisina kadar bekliyorlar. Hatta son gunden sonraki gunun sabaha karsi yattigi bile oldu.

parayı o zamana kadar kullanmak varken...
  • cuma günü kargoya verildi yazdılar.. eğer cumarteside işleme koymadılarsa cuma günü yaptıkları düpedüz bizi kandırmadı arkadaşlar, benim hizlialdan 3 discovery siparişim vardı, hepsine cuma kargoya verildi yazdılar birine takip no güzüktü, ondada cuma değil kargoya teslim cumartesi saat 12:10 olarak gözüküyor.. diğer ikisi kargoya verildi diye bekliyor numara çıkmıyor.. pazartesi verirlerse yıkarım hızlıalı
  • benim beyaz discovery geldi. 18inde sipariş vermiştim. bi sorunu yok. 493 liraya mal ettim avantajix ve world puanla birlikte. temizzz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

parayı o zamana kadar kullanmak varken...

Dediginiz gibi ama bankalar da son ana kadar kampanya sartlarini kullaniyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

cuma günü kargoya verildi yazdılar.. eğer cumarteside işleme koymadılarsa cuma günü yaptıkları düpedüz bizi kandırmadı arkadaşlar, benim hizlialdan 3 discovery siparişim vardı, hepsine cuma kargoya verildi yazdılar birine takip no güzüktü, ondada cuma değil kargoya teslim cumartesi saat 12:10 olarak gözüküyor.. diğer ikisi kargoya verildi diye bekliyor numara çıkmıyor.. pazartesi verirlerse yıkarım hızlıalı

Ben 26'sında sipariş verdim hala tedarik aşamasında.. Doğru yanlış yine de bir şekilde teslim edilmiş sizinki.
  • 27 Eylülde sipariş geçmiştim. 2 eylül de teslim edilecekti.
    Telefonum hala gelmedi Hızlıal.com siparişi verdiğin sürede teslim etme bakalım, bende o telefon gelene kadar bekleyeceğim.
    1 ay süren var teslim etme gidip tüketici hakları mahkemesinde tazminat davası açmayan ne olsun.
    Şikayetvar da şikayet yazdım, pek faydası olmaz ama çorbadaki sinek mide bulandırsa yeter.

http://www.sikayetvar.c...eslimati-yapmiyor/fecxi

Hburadadan cuma günü verdiğim Discovery bugün elimize ulaştı.
    Hızlıal felaket bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42barış83 -- 9 Eylül 2013; 11:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyay

Benim vakıfbank kartım var, haliyle ödeme yaparken vakıfbank bölümünü seçtim, nereden bilecem yapıkredi bölümünden yapacağımı?Sonuçta kampanya şartlatında böyle bir açıklama yok. Bu ne biçim iş puanım yüklenmeyecek mi şimdi?

Kampanya vakıfbank world kartlarıda kapsıyor sıkıntı yapmayın puanınız yarın hesabınızda olur.
  • ben bu kadar adına zıt hareket eden site görmedim

hergün oyalama

en sonunda iptal ettim..bakalım iptal prosedürü de lanet ettirecek mi..

hepsi burada hergün stok giriyor bunlarda tık yok

hb den alacağım şimdi adamlar 3 saatte kargo diyor artık
  • Siparis tarihi 16 agustos discovery siyah bugun elime ulasti kutu yipranmis gibi ama sıkıntı gorunmuyo sifir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

Orijinalden alıntı: ana18

Şu an sipariş bölümünde şu yazıyor.

Siparişinizdeki ürünler tedarik edilmiştir. En kısa sürede faturalandırılıp gönderimi yapılacaktır.

26 sında beyaz siparişi yapmıştım

bende de öyle, yalnız bu ibare çıktığında saat 2 den sonra kargo yapmıyorlar, yarına kalıyor, ben mail attım daha bekletmesinler diye

sipariş tarihi: 26 agustos
    renk: siyah
    durum: "Siparişinizin ödeme onayı alınmıştır. Siparişteki ürünlerinizin tedarik süreci başlamıştır. En kısa sürede tedarik işlemleriniz tamamlanacaktır."

26 agustos tarihli siparişim: "tedarik edildi, fatura kesilecek"

• quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

Siparis tarihi 16 agustos discovery siyah bugun elime ulasti kutu yipranmis gibi ama sıkıntı gorunmuyo sifir cihaz

bende sipariş verdiğim siyah discoveryi az önce gidip şubeden teslim aldım, kutu vs. sıkıntılı değil de kulaklıklar beyaz renk çıktı. sizde de durum böyle mi? kırmızı-siyah fotolar görmüştüm daha önce.
  • Lütfetmişler..

Siparişinizin faturalandırma işlemi tamamlanmıştır. Kargo firmasının, takip numarası vermesi bekleniyor.
  • Hızlıal mı yanından geçmem bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeseytan -- 9 Eylül 2013; 18:37:53 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.