Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyaz stoğa girdi demekki ama siyahlar hala beklemede.. Diğer parti pazartesi günü stoğa girecek.
  • şu an kargolamışlar.

Siparişinizin faturalandırma işlemi tamamlanmıştır. Kargo firmasının, takip numarası vermesi bekleniyor.
  • 19.08 : siyah
    22.08 : mavi
    26.08 : beyaz
    3ündede Siparişinizdeki ürünler tedarik edilmiştir. En kısa sürede faturalandırılıp gönderimi yapılacaktır.
  • 31 ağustos da verenlere bu hızla ancak 23 eylül de gönderirler

bu da firmaya aynı yalancılık yaftasını yapıştırmaya yeter

sorunun kaynağı tüketiciyi alakadar etmez

bir daha çöp almam diyenler haklıymış bende almam
  • Yarın gün içerisinde üründen bir parti stoklarımıza girecektir.sipariş önceliğine göre siparişler gönderilecektir.Siparişiniz muhtemelen yarın gün içerisinde tarafınıza kargolanacaktır.Şayet gönderilmez ise ikinci parti ürünler pazartesi günü stoklarımıza girecektir.Siparişiniz bu partinin stoklarımıza girmesi ile tarafınıza kargolanacaktır.Bilginize

Ben 27sinde saat 19.00 gibi verdim yarın belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeseytan -- 6 Eylül 2013; 19:23:02 >
  • tedarik edilmiştir yazıyor. 20.08.13 siyah
  • 25 Ağustos Beyaz sipariş. Şu an itibariyle Gönderildi yazıyor ama "Kargom Nerede" linki çalışmıyor.
  • Sipariş 15 Ağustos, renk siyah, Durum:
    Siparişinizin faturalandırma işlemi tamamlanmıştır. Kargo firmasının, takip numarası vermesi bekleniyor.

Zart zurt edenler ne diyecekler bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abi -- 6 Eylül 2013; 18:05:38 >
  • Yahu bu GM Discovery de ne var bu kadar arkadaşlar? Sanki herkes telefonsuzmuş gibi bir hava sezdim forumda. :) Bu arada benim normal LCD TV de sizin discovery lerin içine karıştı herhalde ancak bugün gelebildi. Zarzor o da. Şikayet kavga gürültü.

World puanlar ne alemde yüklendi mi arkadaşlar ne zaman yüklenecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Yahu bu GM Discovery de ne var bu kadar arkadaşlar? Sanki herkes telefonsuzmuş gibi bir hava sezdim forumda. :) Bu arada benim normal LCD TV de sizin discovery lerin içine karıştı herhalde ancak bugün gelebildi. Zarzor o da. Şikayet kavga gürültü.

10 eylül de yüklenecek

telefondan gelmeden önce :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Yahu bu GM Discovery de ne var bu kadar arkadaşlar? Sanki herkes telefonsuzmuş gibi bir hava sezdim forumda. :) Bu arada benim normal LCD TV de sizin discovery lerin içine karıştı herhalde ancak bugün gelebildi. Zarzor o da. Şikayet kavga gürültü.

10 eylül de yüklenecek

telefondan gelmeden önce :)

Arkadaşlar bu telefon alan arkadaşlar şunu sormak istiyorum. Akıllı telefonlarınız varmıydı yoksa bunu 2.telefon olarak falan mı aldınız? Yoksa kullanıp satmayı falan mı düşünüyorsunuz? Bu telefona çok yüklendiniz de bu kampanya da. Olayı pek özümleyemedim.

• 500 liraya mal etti bir cok kisi benim gibi. Bu telefon icin gayet iyi bir rakam. Sahsen kullanmak icin aldim. Cihazda cift sim var bu arada 2. Tel yerine 2 telefonu birlestiriyor. Geneli bu sebeplerden aldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuzzleMaker

500 liraya mal etti bir cok kisi benim gibi. Bu telefon icin gayet iyi bir rakam. Sahsen kullanmak icin aldim. Cihazda cift sim var bu arada 2. Tel yerine 2 telefonu birlestiriyor. Geneli bu sebeplerden aldi.

Teşekkürler.
  • Siyahlar yolda beyler.Benimki de kargolanmış.
  • puanlar ne zaman yatıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

25 Ağustos Beyaz sipariş. Şu an itibariyle Gönderildi yazıyor ama "Kargom Nerede" linki çalışmıyor.

"kargoya verilmiştir" yazıyor..

öyle bir azarladım ki.. 3 farklı birime yazdıklarımdan yarın kargoya verilcektir yazmış 2 si biriside toplu olarak kargoya verildiğinden kargo takip numarası veremiyoruz kargoya verilmişti yazmışlar..

ama sanırım 6 - 7 den sonra bunlar kargoya gönderdi yetiştirdiklerini.. yine aynı değişen birşey yok gibi yarın başka bir komediyle karşılaşacağız gibi böyleyse.. kargo ctesi işleme koysa pazartesiye kalıyor.. telefon numarasından yurtiçinden öğrenebilen olursa yazarsa öğrenmiş oluruz
  • bir tane koltuk aldım 2 günde kkargo diyor 8 gün oldu.
    2 gün önce mesaj attım bugün kargolanacak dediler, ne gelen var ne giden.
    Özür dileriz elimizde olmayan nedenden dolayı gönderemedik deseler hadi neyse.
    YALAN söylüyorlar . Yalan varsa kaçacaksın oradan.
  • Bende kargo firmasından takip numarası bekleniyor yazıyor. Kargo firmasını aradım şimdi gönderim daha yapılmamış pazartesi kaldı kısacası

• benim kargoya verilmis takip yapilabiliyor. Pazartesi elimde olur kanimca.

• quote:

Orijinalden alıntı: PuzzleMaker

benim kargoya verilmis takip yapilabiliyor. Pazartesi elimde olur kanimca.

Benim de aynı durumda.Şu an yolda.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.