Şimdi Ara

Hızlıal.com üyelerine sanalpazardan 25 tl hediye (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
19.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 siparişim olmuştu, aldığım 2 çeyrek ve 5 bluray film geldi, onlara onay verdim. Şimdi de geri kalan 3 gr altını bekliyorum.
  • 6 hesap ile alışveriş yaptım, altınımıda aldım, onayımıda verdim. 102 TL kar ettim diyebilirim, 104 TL'ye vantilatör aldım. Ne mutlu bana.
  • hizlial ilk alışverişimde beni 2 hafta oyaladı sonra birşey söylemeden iptal etti siparişi. 2 ürün sipariş ettim 1 i geldi, 1 i için 20 günden fazla beklettiler. Sonra siparişinizi gönderemiyoruz diyip para iadesinide 5tl eksik olarak taksite bölerek yaptı.
    5tl umrumda değil ama birdaha hizlial sitesine bile girmem.

3 kuruşun hesabını yapan bir ticaret anlayışları var, ben önermiyorum Hizlial.com u.
  • gittigidiyordaki gibi altın satıcıları olsa keske kullanırızda.kendi sattıgı icin kesmiş direk.gg de altın satan tanıdıgı olan yokmu ya sanalpazarda dükkan açsa
  • bende x-530 logitech ses sistemini 105 tl ye aldım.
    oda garantili ve gold menşeli imiş..
    kapalı kutu diyor bakalım ne olacak..
  • beyler altınını satmak isteyen varsa birbirimiz arasında alıp satalım 100 liradan. sizde bizde kar edelim.sanalpazarı çökertmeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

gittigidiyordaki gibi altın satıcıları olsa keske kullanırızda.kendi sattıgı icin kesmiş direk.gg de altın satan tanıdıgı olan yokmu ya sanalpazarda dükkan açsa

Süper fikir, sadece hizlialtin'da mı kullanılamıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 24 Temmuz 2012; 2:58:26 >
  • Yarın bir gün fatura niye kesmedin diye hal hatır sormaya gelirlerse çok güzel hareketler bunlar.
  • 3 tane gr altınım da geldi, onayları da verdim yalnız diablo şifreleri için kargoya verildi yazmadığından onay verilemiyor herhalde.
  • Altın için satış açabilecek varsa bir adet ihtiyacım var. PM bekliyorum.
  • pazar günü aldığım altın hala kargo bekleniyorda bugün girerlerdi bence demekki iptal edecekler
    kargoyu aradım şimdi gelen bir şey yok

aynı durumda olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunmen -- 24 Temmuz 2012; 12:42:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Yarın bir gün fatura niye kesmedin diye hal hatır sormaya gelirlerse çok güzel hareketler bunlar.

altında vergi yok hocam
    ayrıca 2. el ve adetli olmayan satışlarda da vergi yor gg ve sanalpazar satıcıları korkutmak için bunu uyduruyorlar
  • Altınları bugün kargoya vereceklermiş satıcı öyle dedi ben bir tane aldım ama iptal olma şansı yoktur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

Altınları bugün kargoya vereceklermiş satıcı öyle dedi ben bir tane aldım ama iptal olma şansı yoktur heralde

İptal olanların, hesaplarını silmişlerdi. Sizin hesap silinmediyse sorun yoktur.
  • quote:

Altınları bugün kargoya vereceklermiş satıcı öyle dedi ben bir tane aldım ama iptal olma şansı yoktur heralde

hocam sen ne zaman almıştın
  • benim altın az önce geldi.

c.tesi sipariş etmiştim.
  • altınının satacak olan varsa talibim.ilan acıp linki yollasın
  • kuyumcuda bozduran oldu mu arkadaşlar...

kaçtan alıyorlar bizim 75 maliyetli altını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

kuyumcuda bozduran oldu mu arkadaşlar...

kaçtan alıyorlar bizim 75 maliyetli altını..

91,5
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunmen

quote:

hocam sen ne zaman almıştın

pazartesi sabah almıştım normalde aynı gün kargo yazıyor ama sanırım sipariş çok
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.