Şimdi Ara

Hızlıal.com üyelerine sanalpazardan 25 tl hediye (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
19.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Ben bugün 135 lira değerinde bir ürünü 25 tl indirim çeki ile almak istedim. 3D Secure ile şifreyi falan girdim, tamam dedim ve ekran öyle kaldı. Ürünü satın almış görünmüyor ama kartımdan para çekilmiş. Ne yapmam lazım?

Aldıklarım bölümündede mi aldığınız ürünleri göremiyorsunuz. ?
  • quote:

Ben bugün 135 lira değerinde bir ürünü 25 tl indirim çeki ile almak istedim. 3D Secure ile şifreyi falan girdim, tamam dedim ve ekran öyle kaldı. Ürünü satın almış görünmüyor ama kartımdan para çekilmiş. Ne yapmam lazım?

Banada bir başka siteden alışveriş yaparken aynısı olmuştu karttan para çekilmişti ama site üzerinden siparişiniz tamamlandı gibi bir bilgilendirme gelmemişti ben de müşteri hizmetlerine mesaj yazmıştım onlar bana siparişiniz sistemimizde gözüküyor sorun yok demişlerdi ve ürünlerim gönderilmişti,sizin yapmanız gereken ilk iş hızlıal.com üzerinden mesajla durumu iletip siparişinizin sistemde gözüküp gözükmediğini sorgulamak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Aldıklarım bölümündede mi aldığınız ürünleri göremiyorsunuz. ?

Görünmüyor, mesaj attım; yarına kadar düzelteceklermiş.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokotow -- 26 Temmuz 2012; 2:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan açsanız sanalpazar size parayı nasıl ödüyor banka hesabınıza havale olarak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmL-05

2 tane altın var. İsteyenlere ilan açabikirim arkadaşlar
    Gece halletmemiz lazım cunku yarın erken cıkıcam cıkarken altınlarıda alır kargoya vetirim

PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Altın için sanalpazar üzerinden satış açabilecek varsa 2 adet ihtiyacım var. PM bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozborme

Arkadaşlar altın ilanı açabilirim isteyn olursa 1 çeyrek birde yarım var 5 adetli ilan açarım 5*106 tl şeklinde sizde her ilan için 25 tl kullanırsınız ve 1 yarım la bir çeyrek size 405 tl ye gelmiş olur

çeyrek altını ben aldım teşk
  • islem yapildi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozcirpici -- 26 Temmuz 2012; 16:24:47 >
  • bu gün indirim kullanarak yaptığımalışverişte taksitli işleme sürekli hata verdi farklı kartlar denedim yine olamdı mecburen tek çekim yapmak zorunda kaldım
  • Hesapları iptal edilenler, iptal edilen hesaplarından herhangi birtanesini kontrol edebilir mi_ şifre sıfırlama bilgisi geliyor mu ?
    İptal edilen üyeliklerde şifre sıfırlama bilgilerinin gelmemesi gerektiği düşüncesindeyim + mail^'de geliyor, bunun anlamı da şu sanırım tc num. telefon adres vs. kişisel bilgilerin sistemde halen tutulduğudur.
    Ben eşim annem, kayınçom ve bir arkadaşım üye olmuştuk, kayınçomu aramışlar o da işlemi eniştem yaptı demiş, beni aradılar tartıştık ilk başlarda yok aile bireyleri yararlanamazmış benim yaptığım işlemde sorun yokmuşta (teslim almıştım), diğer onay bekleyen işlemler (4) hesaplarla birlikte iptal edilecekmiş, hukuk bürosunu kattı onlar arayacakmış, bende muhakkak arasınlar ama kestirip atmasınlar dedim, direttim kendimce haklı olarak, konuşmanın sonunda sadece kayınçomun hesabının işlemi kendisi yapmadığı için iptal edileceğini söylemişti görüştüğüm kişi , ama önce ödemelere onay mail'i geldi, dalga geçer gibi _k.k
    dönem içi hareketlerinde ise s.pazardan iki 75 Liralık iade gördüm, annemin hesabıyla kayınçomun hesabını iptal etmişler. Kendi firmalarından satış patlamasının olması, bayağı bi kudurtmuş bunları, nereye saldıracaklarını şaşırmışlar, oh ne ala milletin tc'sini gsm nolarını kişisel bilgilerini topla sonradan kafana göre iptal et, kendi firmandan altın alımı sizi bu kadar kudurtacaktı da baştan o maddeyi koysaydınız, sonradan kıvıracağınıza _milleti huzursuz edip sinirlendireceğinize ^işlerini biliyorlar ama güzel yol..!
    Bu hesapların tek ortak özelliği tek k.k'dan alışverişin olması.. Bu bilgilere dayanarak arıyorlar, arayan kişide iptal ettiği her hesap başına prim alıyor sanki..
    K.K'da da ilk günlerde sipraiş/ödeme detayına bakıldığında ilk 6 hanesi ile son 2 hanesi gözüküyodu, dün kontrol ettiğimde ise ilk 6 hanesi gözüküyordu sadece, s.pazara göre bankaların izin verdiği ölçüde tutuluyormuş.. Hesapta_
    Bu siteye ilk kez üye oldum ama binbirkere pişman ettirdiler..!
    Milletin bu grup için söylediği az bile......

• Tutturabildiğine işte. Bende 6 tekil şahıs adına alışveriş yaptım, kartlarda aynı ama aldım teslim aldım bile.
    4-5 tane şart ile kampanya yapılmaz. Bankalar gibi ince eleyip sık dokuyacaksın. Sonra uğraşırsın böyle.
    Altın veya futbol topu ne farkeder? Sonuçta sen satıcıya 25 TL iskonto yapıyorsun. Aldığının ürünü seni niye ilgilendirsin?
    Sonuçta 25 TL indirim var, altında alsan, cep telefonuda alsan, başka satıcıyada ödesen, kendi satıcınada ödesen aynı şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 27 Temmuz 2012; 2:38:34 >
  • çeklerle altın dışında alıp satılarak kar yapılabilecek birşey varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Altın için sanalpazar üzerinden satış açabilecek varsa 2 adet ihtiyacım var. PM bekliyorum.

Hala bekleniyor
  • ..
    sıcak fırsatlardaki arkadaslar kendini kaybetmis
    satıs yok
    siz sanalpazardan alın en iyisii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendizz -- 27 Temmuz 2012; 15:57:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

2 adet ceyrek var
    isteyene satabilirim

arkadas dalga gecmis zannedersem 171 lira+kargo size ait diyor.sıcak fırsatlarda oldugunu bi an unuttu heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

quote:

2 adet ceyrek var
    isteyene satabilirim

arkadas dalga gecmis zannedersem 171 lira+kargo size ait diyor.sıcak fırsatlarda oldugunu bi an unuttu heralde

sıcak fırsatlarda olanlar bedava alacagını zannediyor herhalde
    matematik gayet basit
    171-25=146 + 5 kargo olsun
    sana maliyeti 151 TL-hem de taksitle alıyorsun
    bana kalan 162 falan.
    bgn kuyumcuya gitsen 155-156 dan alır.altın yukselmeye devam ediyor
    demekki ikimizde aynı miktarda kar da sayılırız
    ama tabi sana 160 TL kargo bana ait demem lazım ki sıcak olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

quote:

2 adet ceyrek var
    isteyene satabilirim

sıcak fırsatlarda olanlar bedava alacagını zannediyor herhalde
    matematik gayet basit
    171-25=146 + 5 kargo olsun
    sana maliyeti 151 TL-hem de taksitle alıyorsun
    bana kalan 162 falan.
    bgn kuyumcuya gitsen 155-156 dan alır.altın yukselmeye devam ediyor
    demekki ikimizde aynı miktarda kar da sayılırız
    ama tabi sana 160 TL kargo bana ait demem lazım ki sıcak olsun

155 liraya aldıgı falan yok.150 152den alırlar.151-152 liraya bana maliyeti olacak zaten nerde benim karım?hem ister peşin alırım hem taksitle.
    Sen onu ne kadara aldın?bu konuyu takip eden herkes biliyorki 138 liraya.22 lira en az kar etmeyi planlıyorsun.nerde bunun mantığı.bedavaya falan alma gibi bi düşüncemiz yok.sadece makul bi fiyat arıyoruz.

• altın almak ya da satmak isteyen iletişime geçebilir
  • arkadaşlar satmak isteyen varsa alabilirim gr altın veya çeyrek az zaman kaldı pm bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.