Şimdi Ara

Hızlıal.com üyelerine sanalpazardan 25 tl hediye (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
19.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittigidiyor üzerinden gram altın satmak isteyen PM atsın
  • Ben kampanyadan önce sanal pazara üye olmuştum ama ona da 25 tl vermiş. Bilseydim ben de alırdım, şimdi kullandırmıyor altında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

2 adet ceyrek var
    isteyene satabilirim

arkadas dalga gecmis zannedersem 171 lira+kargo size ait diyor.sıcak fırsatlarda oldugunu bi an unuttu heralde

sıcak fırsatlarda olanlar bedava alacagını zannediyor herhalde
    matematik gayet basit
    171-25=146 + 5 kargo olsun
    sana maliyeti 151 TL-hem de taksitle alıyorsun
    bana kalan 162 falan.
    bgn kuyumcuya gitsen 155-156 dan alır.altın yukselmeye devam ediyor
    demekki ikimizde aynı miktarda kar da sayılırız
    ama tabi sana 160 TL kargo bana ait demem lazım ki sıcak olsun

155 liraya aldıgı falan yok.150 152den alırlar.151-152 liraya bana maliyeti olacak zaten nerde benim karım?hem ister peşin alırım hem taksitle.
    Sen onu ne kadara aldın?bu konuyu takip eden herkes biliyorki 138 liraya.22 lira en az kar etmeyi planlıyorsun.nerde bunun mantığı.bedavaya falan alma gibi bi düşüncemiz yok.sadece makul bi fiyat arıyoruz.

sanalpazardan almadım, merak etme
    kuyumcudan almıstım
    20 tane alan arkadaslar yuzunden fırsatı kullanamadım
    neyse ucuza bulunca alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendizz -- 28 Temmuz 2012; 23:07:24 >

• Chrome da sanalpazar.com güvenlik hatası veriyor bazı arkadaşların kredi kartı bilgilerini tutuyorlar düşüncesine hak vermeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

Chrome da sanalpazar.com güvenlik hatası veriyor bazı arkadaşların kredi kartı bilgilerini tutuyorlar düşüncesine hak vermeye başladım

chromeun verdiği hata bazı ürünlerde riskli sitelerden alınmış resimler v.s var.

Dediğiniz gibi kart bilgilerini kesinlikle alıyorlar bunun en büyük örneği sitede sanal klavye yok.

• bilgiler tutuluyor hatta arayip bu kartla su su hesaptan alis veris var deyip onaylanan islemide iptal ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanal alışveriş yapmak isteyen pm atsın. dolu 7 hesabım kaldı. paylaşırız
  • Sanal alışverişlerde mutlaka sanal kredi kartı kullanın. Aylık olarak aç-kapa yaparsınız, yenisiyle devam edersiniz

[Bu arada bitmiş sıcak fırsatlar bölümünde neden hızlı cevap çalışmıyor ?]
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

Chrome da sanalpazar.com güvenlik hatası veriyor bazı arkadaşların kredi kartı bilgilerini tutuyorlar düşüncesine hak vermeye başladım

chromeun verdiği hata bazı ürünlerde riskli sitelerden alınmış resimler v.s var.

Dediğiniz gibi kart bilgilerini kesinlikle alıyorlar bunun en büyük örneği sitede sanal klavye yok.

Aynen, sanal klavye yok, iletişim üyelik dışında yok..
    cumartesi kayınçom kendi hesabından alışveriş yaptı, kendi kartını kullandırtmadım, daha önceden s.p'da kullanılılmış kartı kullandı _hemen iptal ( üyelikle birlikte ) ama halen para iadesi yok, ee ulaşılabilecek e-mail tel. numarası da yok.. bu firma aynı kartla alışveriş yapılmasını sevmiyor istemiyor, değişik kartlar lazım bunlara, nasıl bir firma bu şaşırmamak elde değil..
    işlerini biliyorlar her türlü, Geel vatandaş geell ^^kampanya ayağına^ ; tc'ni telefonunu adresini tüm kişisel bilgilerini sistemde bırak git..!
    Şu Gold grubu battı batacak diyenlere sormak istiyorum _ bu kadar kişisel bilgiyi sisteminde barındırırken nasıl olacakta batacak ?

• Dün indirim kullanmadan ürün aldım. Amex kartla ödedim (amex'te 3d güvenlik olayı yok), bu sabah ödeme onayı verilmedi mesajı geldi. Verdim veriştirdim, gittim gittigidiyor'dan sipariş verdim. Utanmadan 2 saat sonra yanlışlık oldu diye iptal ettikleri işlemi onayladılar. Müşteri artık ürünü istemiyor olabilir, başka yerden alım yapmış olabilir diye düşünmüyorlar bile.

Böyle bir anlayış yok ticarette. Gittigidiyor bile yapmaz bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bungee20 -- 30 Temmuz 2012; 23:43:43 >
  • hala hesabı olupta kullanmıyacak olan varsa mesaj atabilirmi arkadaşlar 2-3 ürün var almak istediğim.
  • hala hesabı olupta kullanmıyacak olan varsa mesaj atabilirmi arkadaşlar 2-3 ürün var almak istediğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEONİM

sanal alışveriş yapmak isteyen pm atsın. dolu 7 hesabım kaldı. paylaşırız

pm attım.
  • Çekler altında geçerli değil mi, artık iptal mi ettiler acaba? 1 tane altın alayım dedim, 25 lik çeki seçeceğim ekran sepette altın varsa çıkmıyor. Ama mesala navigasyon ekliyorum sepete o zaman 25 lik çek kullanma ekranı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Çekler altında geçerli değil mi, artık iptal mi ettiler acaba? 1 tane altın alayım dedim, 25 lik çeki seçeceğim ekran sepette altın varsa çıkmıyor. Ama mesala navigasyon ekliyorum sepete o zaman 25 lik çek kullanma ekranı çıkıyor.

Altında geçerli değil artık. bugun kampanyada son gun olmalı.. acele etmelisin.
  • Arkadaşlar elinde SANALPAZAR 25 TL'lik çekten olup kullanmayacak varsa ben kullanabilirim MİCROSTAR uydu cihazından bir tane almak istiyorum!
  • Arkadaslar son 4 saat ceki kullanmayacak arkadas varsa 1 adet cek lazim pm atsin kullanmayacak arkadas varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

Arkadaslar son 4 saat ceki kullanmayacak arkadas varsa 1 adet cek lazim pm atsin kullanmayacak arkadas varsa.

1 Tane hesap vardı, pm attım.
  • Sanalpazar min100tl de geçerli 25 tl hediye çekli hesaplar için "hızlıal üyeleri" pm atsın, ücret istemiyorum.

(limango 20tl, altlimitsiz hb,dr çeki hesapları olup takas etmek isteyenlerle takas da mümkündür.)

Not:Takas seçeneği dışında foruma bugün saat 21.15'den sonra üye olan varsa pm atmasınlar, 1 üyeye 1 adettir, eksik onaylar sizlere aittir, fazladan isteyen olursa ve kalırsa daha sonra verilebilir.

Skt:bugün 23:59:59.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 31 Temmuz 2012; 21:57:57 >
  • elinde çek yüklü hesap kalmış olan varsa alabilirim.
    bazı hesaplara 30-08-2012 ye kadar geçerli çek yüklenmiş.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.