Şimdi Ara

Hızlıaldan alışveriş yapanlar yardım edebilirler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pazartesi akşamı saat 23.56 da 1 adet ürün satın aldım.alırken ürünün profilinde 24 saatte kargo yazıyordu ve sipariş bilgileri kısmında ise en geç 24 saat için ödeme için banka onayı alınacaktır yazıyordu.24 saat geçti hatta çarşamba günü oldu ve ben bu süre zarfında mesajlar attım neden böyle falan diye.çarşamba gübü öğlen beni aradılar ve provizyon koduyle ilgili bir konuşma geçti aramızda ben bankayı arayıp öğrendim ve kendilerine ilettim provizyon kodunu.bunun ardından sipariş bilgilerimde ürün tedarik sürecindedir yazısı belirdi ve ürün profilinde yazan 24 saatte kargo yazısı geri alında hatta aynı ürünün başka rengi içinde bu yazı aynı gün kargo olarak değiştirildi fakat şimdi o üründe de bu yazı mevcut değil.dün(perşembe) birçok mesaj attım bilgi verilecektir diyerek geçiştiriyorlar ve 5 iş gübü içerisinde tedarik edilip kargo ibarelidir cevabını veriyorlar. 4.iş gününe girdik ve hala ürünümden haber yok.temin edildikten sonra bir de kargo ve kargo kodu sürecini beklemek istemiyorum.siz daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı ? yapabileceğim bir seçeneğim var mı ? sizce bugün gün içinde ürünü kargoya verip yarın elimde olur mu ?

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: okd

pazartesi akşamı saat 23.56 da 1 adet ürün satın aldım.alırken ürünün profilinde 24 saatte kargo yazıyordu ve sipariş bilgileri kısmında ise en geç 24 saat için ödeme için banka onayı alınacaktır yazıyordu.24 saat geçti hatta çarşamba günü oldu ve ben bu süre zarfında mesajlar attım neden böyle falan diye.çarşamba gübü öğlen beni aradılar ve provizyon koduyle ilgili bir konuşma geçti aramızda ben bankayı arayıp öğrendim ve kendilerine ilettim provizyon kodunu.bunun ardından sipariş bilgilerimde ürün tedarik sürecindedir yazısı belirdi ve ürün profilinde yazan 24 saatte kargo yazısı geri alında hatta aynı ürünün başka rengi içinde bu yazı aynı gün kargo olarak değiştirildi fakat şimdi o üründe de bu yazı mevcut değil.dün(perşembe) birçok mesaj attım bilgi verilecektir diyerek geçiştiriyorlar ve 5 iş gübü içerisinde tedarik edilip kargo ibarelidir cevabını veriyorlar. 4.iş gününe girdik ve hala ürünümden haber yok.temin edildikten sonra bir de kargo ve kargo kodu sürecini beklemek istemiyorum.siz daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı ? yapabileceğim bir seçeneğim var mı ? sizce bugün gün içinde ürünü kargoya verip yarın elimde olur mu ?

teşekkürler.

SEN URUNU SIPARIS VERDIGINDE ELLERINDE VARDIR BANKA.BEKLETINCE BASKA BIRINE SATILMISTIR.SENINKI DE ITHAL I BEKLENIYODUR O SITE SAGLAM ICIN RAHAT OLSUN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

pazartesi akşamı saat 23.56 da 1 adet ürün satın aldım.alırken ürünün profilinde 24 saatte kargo yazıyordu ve sipariş bilgileri kısmında ise en geç 24 saat için ödeme için banka onayı alınacaktır yazıyordu.24 saat geçti hatta çarşamba günü oldu ve ben bu süre zarfında mesajlar attım neden böyle falan diye.çarşamba gübü öğlen beni aradılar ve provizyon koduyle ilgili bir konuşma geçti aramızda ben bankayı arayıp öğrendim ve kendilerine ilettim provizyon kodunu.bunun ardından sipariş bilgilerimde ürün tedarik sürecindedir yazısı belirdi ve ürün profilinde yazan 24 saatte kargo yazısı geri alında hatta aynı ürünün başka rengi içinde bu yazı aynı gün kargo olarak değiştirildi fakat şimdi o üründe de bu yazı mevcut değil.dün(perşembe) birçok mesaj attım bilgi verilecektir diyerek geçiştiriyorlar ve 5 iş gübü içerisinde tedarik edilip kargo ibarelidir cevabını veriyorlar. 4.iş gününe girdik ve hala ürünümden haber yok.temin edildikten sonra bir de kargo ve kargo kodu sürecini beklemek istemiyorum.siz daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı ? yapabileceğim bir seçeneğim var mı ? sizce bugün gün içinde ürünü kargoya verip yarın elimde olur mu ?

teşekkürler.

SEN URUNU SIPARIS VERDIGINDE ELLERINDE VARDIR BANKA.BEKLETINCE BASKA BIRINE SATILMISTIR.SENINKI DE ITHAL I BEKLENIYODUR O SITE SAGLAM ICIN RAHAT OLSUN

sağlamdır sağlam olmasına.akrabalarımızdan o siteyi kullananlar vardı bende ani bir kararla aldım zaten ürünü.fakat sürekli geçiştirmeleri beni sinirlendirdi ve ciddi anlamda mutsuz etti.tatil için memleketimize geldim ve telefon elime ulaşmadan dönmekte istemiyorum.teşekkür ederim cevap için

• forumda hızlıal gold kullanıcılarca sevilmez.. hemde hiç sevilmez.. açılan konular ardı ardına kapatılıyor hatta.. bu kuruluşlar ciddi problemlidir. araştırın biraz. inşallah ürününüz sorunsuz şekilde elinize geçer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

forumda hızlıal gold kullanıcılarca sevilmez.. hemde hiç sevilmez.. açılan konular ardı ardına kapatılıyor hatta.. bu kuruluşlar ciddi problemlidir. araştırın biraz. inşallah ürününüz sorunsuz şekilde elinize geçer..

ürünü aldıktan sonra ve 1-1.5 gün içinde yaşadıklarımdan sonra sözlüklerde ve şikayet sitelerinde biraz araştırdım son aylarda böyle sorunlar oluşmuş daha önce pek böyle şeylerle karşılaşılmıyormuş.umarım c.tesi günü elime geçer ürünüm.teşekkür ederim
  • arkadaşın dediği gibi başkasına satılmıştır ithalde zaman uzayabilir kasıtlı geciktireceklerini zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

arkadaşın dediği gibi başkasına satılmıştır ithalde zaman uzayabilir kasıtlı geciktireceklerini zannetmiyorum

anladım fakat mesajla bu durumu sorduğumda aldığım cevap , Siparişiniz deki ürün 5 iş günü içerisinde kargo ibarelidir. Belirtilen süre içerisinde temin edilip kargoya verilecektir. eğer böyle 5 güne uzayıp ardından da kargoya verildi ve kargo numarası bekleniyor diye de bekletirler mi bir süre daha ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

arkadaşın dediği gibi başkasına satılmıştır ithalde zaman uzayabilir kasıtlı geciktireceklerini zannetmiyorum

anladım fakat mesajla bu durumu sorduğumda aldığım cevap , Siparişiniz deki ürün 5 iş günü içerisinde kargo ibarelidir. Belirtilen süre içerisinde temin edilip kargoya verilecektir. eğer böyle 5 güne uzayıp ardından da kargoya verildi ve kargo numarası bekleniyor diye de bekletirler mi bir süre daha ?

O kadar detaylı bir bilgim yok yanıltıcı olmak istemem ama 5 iş dedilerse o süre içinde kargolanır ürün tedarik edildiyse eğer daha fazla beklemem dersen paranı geri alabilirsin.Tek söylemek istediğim tedarik süreleri bazen onların elinde olmadan uzuyor.

Ben de başka bir siteden ürün sipariş vermiştim gecen hafta c.tesi günü bu gün aradılar ürünün tedarik süreci uzayacak vs. diye ücret iadesi yapılacak

hesaplanmayan aksilik oluyor yani.

• açıkça söylemek gerekirse tedarik süreci uzasa bile uzadı demeyeceklerini düşünüyorum ve kargoyla ilgili şeyler öne sürecekler diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur,umarım beni yanıltırlar ve bugün artık ürünümü kargoya verirler.pek ümitli değilim fakat yapacak birşey yok.teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.