Bildirim
Hizmet iptali
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
YAPA'dan kaynaklı olabilir. Mslum YAPA'daysanız telefon hattınızı artık unutun. Yeni iss için yeni telefon numarası, yeni port lazım.
@TurkNetDestek bilgi verir. -
Aynen hocam yapa'yım TT den transfer yapmıştım Türknete şimdi de TT ye geri geçicem ama elim kolum bağlı işte ne yapmam gerekiyor çözemedim -
Neden geri dönüyorsunuz ttye? -
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Hocam arkadaşım bana 1 km uzakta oturuyor yaklaşık 5 senedir türknet vdsl kullanıyor 31 mbps hız alıyor bugüne kadar çok az zaman zaman basit problemler yaşadı buna istinaden benim için iyi olabilir diye arkadaşımın durumunu referans alarak farklı bir iss tercih etmek istedim fakat benim için pişmanlık ile sonuçlanan kısa vadeli bir macera olarak son bulmuş durumda ilk 1 ay internet geldi beni sözde vdsl'e geçirdiler online işlemlerde paket bilgim 100mb'e kadar görünüyor MH'ye sordum evet vdsl dedi ama ben o vdsl'i hiç göremedim nedense yalan yanlış kandırmaca herkesi aptal sanıyorlar sonra internet gitti 1 buçuk ay internetsiz kaldım destek kaydı açmaktan ciğerim soldu artık nefret ettim hiçbir müşteri bu kadar mağdur edilmemeli diye düşünüyorum konu paraya gelince otomatik ödeme talimatı verin diye sms güzel güzel geliyor fatura günü parayı tak diye çekiyo ama hizmete gelince sıfır abi yerlerde en son bıktım TT gop müdürlüğüne gittim bana şimdi interneti iptal ederseniz port bir gün boşa çıkıyor ve sistem kafadaki başvuruyu direk porta atıyor dedi portu'da kaybedersin dedi elim kolum bağlı kaldı sonra alternatif araştırmaya başladım superboxa baktım pakteler pahalı geldi ve ben öyle çok iyi çeken bir yerde oturmuyorum hangi operatör olursa olsun alt kotlarda oturan biriyim sonra superboxu elemek zorunda kaldım en son santrale gittim ve sağolsun bir arkadaş tt'ye geçiceksen yardımcı oluruz dedi sağolsun şimdi tt kullanıyorum port kaybetmedim bugün interneti kurdum benide 12mbps aldı benim için gayet iyi 1080p donmuyor steam 1.5mb indirme yapıyorum durumları bildiğim için buraya vdsl mucize olur 25 senelik bakır kablolar zaten yağmur çamur gördü statik var yıpranmışlık var yani benim için mecburen 12 ye iyi deme zorundayım ki şuan memnunum aslında he şunuda biliyorum herşey TT'nin abi saha dolabı,bakır kablo,dslam,vs vs tt'de müşteri kazanmak için diğer firmalara ufak çaplı yaptırım uyguluyor diye düşünüyorum bu işin içinde olanlar iyi bilecektir türknette işini düzgün yapsada parasını ödediği altyapıdır kablodur sahip çıksada müşteri kaybetmese bugün bu yazıyı yazıyorsam kendileri sebebiyet vermiştir kimseyi kötülemiyeceğim 2017'De MH yi kaldırdılar tamam eyvallah yeniliğe açığız ama kardeşim destek kayıdı açıyoruz hergün 1 kelime gelmezki be aynı şeyler kopyala yapıştır sorunu söylüyorlar çözmüyorlar türknet kullanıcı sayısı 1 milyona doğru yol aldı kendi içlerinde darlar ama çok insana hizmet vermeye çalışıyorlar ters orantı mantığı yürüyor mh yok ilgi yok müşteri çok ve çoğalıyor sorunlar yavaş yavaş çözülmemeye başlandı sıkıntı yani artık türknet eski türknet değil çok müşterisi var destek yetersizliği var uygun paket uygun fiyat sunabilmek için kendi içlerinde kaizen yaptılar mh yi kaldırdılar insanlara maaş vermeyi bırakınca uygun fiyat yüksek hız verebilir hale geldiler müşteri kazandılar ama yavaş yavaş kaybediyorlar 2 kova dolması gerekirken bunlar birinden aldılar diğerine boşalttılar bu sefer diğeri boş kaldı uzun yazdım biliyorum @TurkNetDestek 'e teşekkür ediyorum sorun çözüldü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaysahinonline -- 30 Nisan 2020; 18:10:20 >
-
Sorun çözüldü hocam yeni numara aldım hat bağlandı internetim sorunsuz aktif ilgi alakanıza teşekkür ediyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X