Cok severek ve keyifle kullandigim HKTS-11 5+1'imin sub'ina "nazar" degmis bulunuyor :(
sadece prize takiliyken, actigimda bile, devamli ardisik sonu gelemeyen patlama sesleri geliyor
kendi kendime cozebilecegim birsey olabilir mi? nereden baslamali ? Degilse tamir edilebilir mi ? nereye goturmeli ? (Mumkunse goturmeden eve cagirmali cunku bilmem kac kilo oldugundan sub tasiyamayacagim )
Tesekkurler cK
Arkadaslar,
bir yol gosteren yok mu acaba ? Tesekkurler...
cK
amfi arızası var . içini bi açıp gözle incele bakalım patlak çatlak bişey varmı fişe takma ama. yapabilirsen detaylı resimlerini elektronik bölümünde rahatsızlıgınla birlikte paylaş . mutlaka yardımcı olunacaktır.
Bugün itibariyle aynı sorunu yaşıyorum, birkaç sene geçmiş üzerinden ama bulduğunuz çözüm nedir paylaşabilirmisiniz
selam, ben cozum bulamadim ya da usendim diyelim... dekor olarak duruyor ne yazik ki :(
bu vesileyle konuyu gundeme getirmis olduk tekrardan... belki cozum onerisi gelistiren arkadas cikar...
@dj_melon,
sen bir cozum bulabildin mi ? evlere servis cozum sunan kimse yok mu acaba ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme