Şimdi Ara

HL2 biraz geç oldu ama 'Follow Freeman' bölümünde takıldım :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmini koyamaya çalıştım ama olmadı.

Save kısmında "Follow Freemen" yazıyor.
    Ben geç başladımda

Adamlarımla bir yıkık binanın içine girdik karşıdan ve üstte bir sürü adam var. Bana ateş ediyorlar. Bir türlü geçenedim.
    En sonunda hile yaptım ve şimdi hiç bir düşman kalmadı ama ben adamlarım ablak ablak bakınıyoruz.

Yardım lütfen....

• Aynısı banada olmuştu AI den dolayı olabilir...Ekran AI ile ilgili birşey yazıyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 6 Eylül 2005, 20:24:17 >
  • ai_disabled 1 veya 0 yap.sen en iyisi ai_disabled yaz enter a bas.o sana sayı verecek.ai_disabled is 1 gibi.1 derse 0 0 derse 1 yaz.
  • he bi de yanılmıyorsam şeyi diyorsun.camda sniperlılar var.yanında adamlar falan orayı diyorsan orada bi bomba sandığı var.orada bi sürü bomba.o bombaları sniperlı adamların olduğu camdan sokarsan hepsini haklarsın ya da bazookayla da geçersin
  • sanırım o sorun sadece dvd versiyonlarında oluyor. Ya da bana öyle denk geldi.

Bir de dvd versiyonunda menüdeyken arka plan hareketli değil, ama diğer cd versiyonunda menüdeki arka plan hareketli.
  • şunu da eklemek istiyorum. Half Life 2'ye türkçe yama eklediğinizde bazı bölümlerde takılma oluyor. Mesela bende Black Mesa East bölümünde takıldı. Takılma derken bahsedilen ai_disable gibi bir problem. Tek fark ekranda ai_disable yazmıyor..
  • Sanırım yanlış yazmışım. Takılmaktan maksadım o bölümü bir türlü geçemedim.
    Ne yapacağımıda bilmiyorum.
    Özür

Ekranda hiç bir şey yazmıyor.
    Bütün düşmalar öldü.
    Sadece biz bize kaldık. Ben ve o malak adamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.