Şimdi Ara

hl2de saçma sapan bi sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunda siyahi bi arkadaş kapının önünde kaldı bi türlü çekilmiyo ve oyunun devamı için kapıdan girmem lazım, bi türlü fotoraf koymayı da beceremedim kusura bakmayın
    sahneyi biraz daha hatırlatayım trenyolundan sonra geniş bi garaj gibi bi yerde çatışma sonrasındayız, içerde bayan doktor bilmemne ve yaralılar falan var..
    arkadaşım öölece kaldı gitmiyo ai_disable yapamıyorum çünkü kapıyı herifin tıklaması lazım..
    benzer bi olaya şahit oldunuz mu olduysanız nası geçtiniz.

ya da şunu deyin duvardan geçme hilesi var mı oyunda.. "setpos" komutu işimi görür mü, görürse bu komutu nasıl kullanacagımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

savelardan geldim tekrar tekrar ama para etmedi

teşekkürler

• oyunu save edip geri load etmeyi dene. bende de benzer bi sorun olmuştu, o şekilde hallettim...
  • yok yaw gerilerden geldim loaddan ne biçim piyangoysa bana vurdu yuh beee
  • console u ac

NOCLIP GIR DUVARDAN GEC
  • Aynı olay banada oldu,ilk bölüme başladığın yerden başlaman gerek ve ölmeden oraya kadar git kapıyı açan adamın içeir girip diğer kapıyı da açması gerek,damı aşıp geçmiştim ama diğer kapıyı geçemedim.Birde oyuna başladığında konsola ai_nerobuildingraph 1 yap.Birde bölüme madenden başlıyorsun(aydınlığın göründüğü yer) eğer save varsa mağaradan oraya geçiş yaptığında başla ve ölmeden ilerleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geppettous -- 13 Aralık 2004, 18:41:49 >
  • çok teşekkürler saolun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata falan yok
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.