Şimdi Ara

HMD Global resmi olarak Nokia 3 ve Nokia 5'i duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlız bu telefonun pili bitmez, 2 günü rahat çıkarır gibi geldi bana bu telefon

• n 5'in gideri var.

• nokia 3 özellikle sony ye benzemiş bu köşeli sıradan tarzdan ziyade n8-n9 esintileri beklerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim 3310'un bir şerefi vardı. Oda iki paralık oldu :) Şaka bir yana yine yanlış politika izliyor Nokia. 3310 efsanesini ayrı tasarım çizgisinde harika bir amiral gemi yaratarak yaşatabilirdi. Yine batak. Yine batak..

• ahahahaha :D
  • Nokia 8 veya 9 beklediğimiz özelliklerde olacak anladığım kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Milletin aklından şüphe ediyorum harbi. 139 Euro diyor anlamıyor musunuz? Ne koyacaklardı 139 Euroya? Asıl amiral gemisi Nokia 6. Ayrıca adamlar 139 Euroluk telefona 2650 MAh pil koyuyor. Apple 1000'lerde hala muhahaha

Bu Apple sana ne yaptıda böyle sürekli laf çakıyorsun hocam ? Forumun yarısında, farklı markalar yeni model çıkarsada Apple'a laf çaksam diye akbaba gibi bekliyorsunuz.

Bir ara Mesut Beyde Appledan davet alamayınca onun üzüntüsüyle aynı şeyleri yapmıştı

• 3310 kasası büyüklüğünde bir ekran s835 de olmasın s650 işlemci olsun, Carl zeiss lens kamera, ip68, 3.5 mm jack, artırılabilir hafıza, full HD yada 720p oled ekran 3000 mah veya yakın değerde pil koy aynı isimde sat.. peynir ekmek gibi gider.. bi de düzenli güncelleme ver, tekrardan piyasayı domine et aga, bu kadar mı zor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBB76B0A9 -- 27 Şubat 2017; 0:57:21 >
  • Bu Nokia android pazarına yeni girmişken ne diye eski microUsb kullanır anlamak mümkün değil. Madem sistemi kuruyosun UsbC ile başla ki kullanıclar sonraki cihazlarda aksesuar uyumsuzluk sıkıntısı çekmesin. Micro usb yüzünden sonraki Nokialara bakacağız artık.

• mediatek işlemcide neyin nesi aga.nokia tam çin işi olmuş.ekran gövde oranı kötü.kapasitif tuşların olması olumlu.
  • Yahu insan hiç olmazsa 1 tane orta seviye doğru düzgün bir model yapar. Bunların hepsi giriş seviyesi boş beleş modeller 16gb hafıza 2gb ram sd430 nedir nokia kardeş ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia ülkemize GM fiyat kategorisinde gelirse, saf Android deneyimi için alınabilir veya anneye babaya telefon almak isteyenler için güzel bir çözüm olabilir. Telefon ile internet WhatsApp kullanıp çok ötesini alamayanlar için de alternatif olabilir. Tabi dediğim gibi bakalım General Mobile bu hafta neler tanıtacak göreceğiz.

• Samsung galaxy a5 2016 kullanıcısıyım bir sonraki telefonum nokia olacak

• forumdaki yorum yazanları benmi anlayamıyorum. yoksa onlarmı bişey anlamıyor bilemedim.
    sanki adam telefone 500 Euro yazıp s430 koymuş gibi yourum yapıyorlar.

alt seviye bu telefonlar. bunlarada ihtiyacı olan insanlar var. alım gücü daha düşük farkına varın

buraya 100 kere bunlar alt seviye yazsam anlarlarmı acaba

BUNLAR ALT SEVİYE

BUNLAR ALT SEVİYE

BUNLAR ALT SEVİYE

....

• Nokia 5 1000 civarı gelirse iş görür

• Nokia geri gel artık özledik seni

• on yıl sonra doğruyu bulmuş olması koca nokia ya yakışmasada sonunda androidli nokia görmek iyi. Fiyatlarına göre gayet makul donanımlı olmuş bence. Bu fiyatlar abartılmadan bizim gibi ülkelerede girebilirse o milyonluk satışları yakalar gibime geliyo. Ben yeni 3310 uda açıkcası beğendim eskisine sadık kalınmış hattımın birine yeni 3310 alıp şarj derdine son vereyim diyorum

• Millet harbi kafayı yemiş ya. İşlemci modelleri rakamları hızları çekirdek sayıları ile. Firmalara helal olsun valla. Güzel uyusturmus ufak beyinleri.

• Bir telefonda benim için en önemli iki unsur var biri sağlamlık diğeri de kamera. Nokia sağlamlık konusunda hem kendini ispatlamış hem de hala güven veriyor. Kamera kalitesi ise artık piyasaya düştüğünde öğreneceğiz. Ama şu bir gerçek telefon Nokia'dır ya :)) king is back

• piyasanın nokia markasına nasıl bir tepki vereceğini merak ediyorum açıkçası , bence akıllı telefon piyasasında kafaya oynayabilme hatta apple-samsung-sony ve lg ile yarışma şansları bile pek yüksek değil kısa dönemde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.