Şimdi Ara

Hoşlandığım Kıza ; ÇİÇEK GÖNDERMEK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , herkese merhabalar.Geçen aylarda bir konum vardı .Kıza söyledim , güldü diye... Konu baya uzundu , bir kaç öneri almıştım.Uyguladım ama ne olumlu nede olumsuz cevap alamadım. Ne seni istemiyorum dedi , nede arkadaş olmayalım dedi... Kız arkadaş olabiliriz ama ondan ilerisi olmaz demişti.Yani bir açık kapı bırakmıştı...Her neyse , Bahsettiğim kıza ciddi derecede aşık olduğumu her geçen gün fark ediyorum.

Her neyse arkadaşlar , bu hafta tatile çıkıyorum.Çıkmadan önce kızla son kez konuşacağım.Son kez bir şansımı deneyeceğim.Kendisi ZARA'da çalışıyor.

Kıza çiçek (gül) göndermeyi düşünüyorum.Ayrıca üstüne not yazılan süs çikolatalardan... Sizce bu olay nasıl sonuçlanır.

Lütfen boş beleş , özellikle liseli a-sosyaller birşeyler yazmasın.Olgun ve dalga konusu olmayacak mesajlara ciddi derecede ihtiyacım var.

Kafamda bir kurgu var fakat uzun zamandır bir ilişki yaşamadığımdan inanın nasıl tepki alırım bilemiyorum.Sorduğum tüm kız arkadaşlarım , kesinlikle kızın hoşuna gideceğini söyledi.

Bir kaç birşey de siz yazarsanız sevinirim.Lütfen öneri / eleştirileriniz saçmalamamak kaydıyla esirgemeyiniz.

• Çikolata'yı biraz garipsedim.Ayrıca göndermek tam korkak işi gidip kendin vermelisin, kabul etmez ise zaten rüyadan uyanmış olup yoluna devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Çikolata'yı biraz garipsedim.Ayrıca göndermek tam korkak işi gidip kendin vermelisin, kabul etmez ise zaten rüyadan uyanmış olup yoluna devam edersin.

Kızla bir çok kez konuştum.Götürüp vermek hiç problem değil benim için... Çikolataların üzerine not yazılıyor.İlginç birşey ve bende başka bir şey ifade etmek istiyordum kıza...

Götürüp veririm o problem değil ama gizemli ve etkileyici olsun istiyorum.Akılda daha çok kalsın ! Kıza özel çiçek geldiğini görsünler istiyorum Biraz ekonomik gücümü konuşturmak istiyorum yani ayrıca kıza önem verdiğimi bilmesini...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Çikolata'yı biraz garipsedim.Ayrıca göndermek tam korkak işi gidip kendin vermelisin, kabul etmez ise zaten rüyadan uyanmış olup yoluna devam edersin.

Kızla bir çok kez konuştum.Götürüp vermek hiç problem değil benim için... Çikolataların üzerine not yazılıyor.İlginç birşey ve bende başka bir şey ifade etmek istiyordum kıza...

Götürüp veririm o problem değil ama gizemli ve etkileyici olsun istiyorum.Akılda daha çok kalsın ! Kıza özel çiçek geldiğini görsünler istiyorum Biraz ekonomik gücümü konuşturmak istiyorum yani ayrıca kıza önem verdiğimi bilmesini...

Garipseme amacım henüz sevgili olmamanız, daha durumunuz belli değil.Eğer beklemeye devam ediyorum dersen gönder, ben yerinde olsam hızla sonuca gitmeye çalışırdım olumluda olumsuz da olsa

• Dostum kızlar sert ve emir veren erkeklerden hoşlanır. Çicek gül muhabbetide tamamen bir yalan. Kızlar etraflarına bana tokat atan bagıran sacımdan surukleyen istiyoruz diyemıyorlar. Gül çiçek ayagına yatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_Jeksin -- 8 Şubat 2013; 23:18:42 >
  • @fluox ; İnan denedim hemen sonuç almayı da peşinden koşturacak... Bu sefer oldu oldu , olmadı inan yoruldum artık
  • quote:

@fluox ; İnan denedim hemen sonuç almayı da peşinden koşturacak... Bu sefer oldu oldu , olmadı inan yoruldum artık

sonuç ne oldu dostum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boş işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

quote:

@fluox ; İnan denedim hemen sonuç almayı da peşinden koşturacak... Bu sefer oldu oldu , olmadı inan yoruldum artık

sonuç ne oldu dostum?

Sonucu öğrensek iyiydi

Şuan sene 2017 aradan 4 sene geçmiş ya

• Aras la göndermiş sanırım. yeni gitmiştir zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.