Şimdi Ara

Hobi amaçlı makine tavsiyesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozkan033

quote:

Orijinalden alıntı: fikocan5

En son Panasonic Lumix dmc-g3 ile Fujifilm x-a1 arasında kaldım. Fuji 200 tl daha fazlaya geliyor. Dpreview'dan baktığım karşılaştırma fotoğraflarında x-a1'in imaj kalitesi gerçekten çok iyi duruyor. Dmc-g3 için de çok iyi yorumlar okuyorum. Ciddi anlamda kararsız kaldım şu anda. Sizler hangisini önerirsiniz?

Aldiniz mi bilmiyorum ama benden size bir öneri incelemelere ve yorumlara bakmissinizdir hatta sayfa acip fikirde almisiniz buraya kadar hersy güzel ama zaman gectik sira akliniz daha cok karisir ve sonuca gitmek zorlasir. Ben forumdan bir kac kisiye sordum salsunlar cok ardimci oldular ve onlarin yönlendirmesi ile panasonic g3 te karar kildim ve alacagim kisiyle anlastik arin postaya verecek kismetse en gec persembe elimde olur. Ben okudugm yorumlara ve bu isten anlayan kisilerin yorumlarina bilgilerine güvenip aldim ve dogru bir karar verdigimi düsünüyorum.Eger maddiyatiniz cok yoksa diz de benim gibi amatör olarak aile ve disarida kullacksaniz bence g3 iyi bir secim olur ;)

Hocam büyük tevaffuk olmuş. Bir saat önce kadar g3'ü aldım. Elime geçince konuya yazacaktım. Size de bana da hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

En son Panasonic Lumix dmc-g3 ile Fujifilm x-a1 arasında kaldım. Fuji 200 tl daha fazlaya geliyor. Dpreview'dan baktığım karşılaştırma fotoğraflarında x-a1'in imaj kalitesi gerçekten çok iyi duruyor. Dmc-g3 için de çok iyi yorumlar okuyorum. Ciddi anlamda kararsız kaldım şu anda. Sizler hangisini önerirsiniz?

Aldiniz mi bilmiyorum ama benden size bir öneri incelemelere ve yorumlara bakmissinizdir hatta sayfa acip fikirde almisiniz buraya kadar hersy güzel ama zaman gectik sira akliniz daha cok karisir ve sonuca gitmek zorlasir. Ben forumdan bir kac kisiye sordum salsunlar cok ardimci oldular ve onlarin yönlendirmesi ile panasonic g3 te karar kildim ve alacagim kisiyle anlastik arin postaya verecek kismetse en gec persembe elimde olur. Ben okudugm yorumlara ve bu isten anlayan kisilerin yorumlarina bilgilerine güvenip aldim ve dogru bir karar verdigimi düsünüyorum.Eger maddiyatiniz cok yoksa diz de benim gibi amatör olarak aile ve disarida kullacksaniz bence g3 iyi bir secim olur ;)

Hocam büyük tevaffuk olmuş. Bir saat önce kadar g3'ü aldım. Elime geçince konuya yazacaktım. Size de bana da hayırlı olsun :)

Güzel haber sende ve bende ürün geldiğinde resim ve görüş olarak yorum yapabiliriz en azından başkalarına fikir ve yorum olarak katkıda bulunabiliriz;)

• Öncelikle herkese yardimlarindan ve aydinlatici fikirlerinden ötürü cok tesekkür etmek istiyorum.Ama 2 kisiye özellikle tesekkür etmek istiyorum. Sayin @bipekkan özellikle genis anlatimli , cözüm odakli olmasi ile ve gercekte ne istediginizi bilip ona göre sizi istediginiz makinalar arasinda en iyisine yönlendiren bir isim ve diger isim @jiddi kisa sürede elinden gelenin en iyisi seklinde yorumluyarak sizi dogru yola tesvik ediyor. kusura bakmayin rahatsizdim ancak geri dönüs yapabiliyorum. :(

Ve amatör olarak gercek anlamda amatör olarak cektigim bir kac resmi ekliyorum.

Umarim faydasi olur ve gerisi gelecek resimlerin :9 ( boyut büyük oldugundan kücültülerek atilmistir).

Hobi amaçlı makine tavsiyesi.
     Hobi amaçlı makine tavsiyesi.

Hobi amaçlı makine tavsiyesi. Hobi amaçlı makine tavsiyesi. Hobi amaçlı makine tavsiyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan033 -- 5 Aralık 2014; 23:46:05 >

• quote:

Rica edrim ve ayrıca ben de size teşekkür ederim. Hem geri dönüş yaptığınız için hem de nezaketiniz için. Öncelikle geçmiş olsun, umarım mevsimsel geçici bir rahatsızlıktı atlattınz-gitti inşallah. Hayırlı-uğurlu olsun. Sizi memnun eden bir ürüne ulaşmanıza faydamız olabilimiş ise ne mutlu bize.

Makinanızın üyesi olduğu sınıfa ait lens , aksesuvar, haber, tecrübelerin vb. paylaşıldığı konumuz da şurada
    http://forum.donanimhaber.com/m_43921546/tm.htm

Fırsat buldukça katılır iseniz birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Rica edrim ve ayrıca ben de size teşekkür ederim. Hem geri dönüş yaptığınız için hem de nezaketiniz için. Öncelikle geçmiş olsun, umarım mevsimsel geçici bir rahatsızlıktı atlattınz-gitti inşallah. Hayırlı-uğurlu olsun. Sizi memnun eden bir ürüne ulaşmanıza faydamız olabilimiş ise ne mutlu bize.

Makinanızın üyesi olduğu sınıfa ait lens , aksesuvar, haber, tecrübelerin vb. paylaşıldığı konumuz da şurada

Oncelikle olması gerekeni yaptım teşekküre gerek yok :) hastalık konusuna gelince çok sağlam üşütmüşüm(ciğer,boyun diye gidiyor)artı grip te eklenince yataktan kalkamadım.

O sayfa bayağı bir yararlı o. Sayfanın da müdavimleri arasına girebilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Sizin engin bilgilerinizden faydalanıp güzel bir makine(panasonic g3) alıp teşekkür etmemek ayıp olurdu.

Hastalık için ise birikim diyelim ciğerleri üşütmek ile başlayıp grip gibi ekstra hastalıkları da yanında ücretsiz bulup guzelce bir yatak Döşeklik olma şekli ile tanımlayabilirim :D

Yakın zamanda sayfanın mudavimlerinden biri olacağımı düşünüyorum ;)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.