Şimdi Ara

Hobi Odası ve Projeksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikli olarak bir hobi odası dizayn ediyorum.. Oda da 100X40 CM şeklinde 2 tane ufak pencere var hava sirkülasyonu sağlaması açısından.. Bunun dışında oda da hiç pencere yok tamamı ile karanlık bir oda. Kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda oda da Projeksiyon bulundurmayı planlıyorum. Projeksiyon sadece oyun ve sinema amaçlı kullanılacak. Ortalama Mesafe ise 3-4 metre olacak Sizce nasıl bir cihaz almalıyım? Yada Tv olsa daha mı iyi olur sizce nasıl olmalı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Concus

Arkadaşlar Merhaba;

Öncelikli olarak bir hobi odası dizayn ediyorum.. Oda da 100X40 CM şeklinde 2 tane ufak pencere var hava sirkülasyonu sağlaması açısından.. Bunun dışında oda da hiç pencere yok tamamı ile karanlık bir oda. Kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda oda da Projeksiyon bulundurmayı planlıyorum. Projeksiyon sadece oyun ve sinema amaçlı kullanılacak. Ortalama Mesafe ise 3-4 metre olacak Sizce nasıl bir cihaz almalıyım? Yada Tv olsa daha mı iyi olur sizce nasıl olmalı ?

Kesinlikle kaliteli bir projeksiyon ve perde derim...Cok farkli hava veriyor odaya...Ama marka ve model kismi senin kararina ve cuzdanina bakar...Arastirip uygun cihaza karar vereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 4 Haziran 2012; 18:07:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kesinlikle projeksiyon derim 1080p 3D tavsiye ederim hatta epson TW 6000 modelinide onerebilirim tabi butcen uygunsa
  • Projeksiyon konusunda tek korkum ampuller acaba ne kadar sure kullanirim sorunsuz olarak.. kimine gore tv ama projeksiyon ve perdenin havasi daha farkli tabi.. butce olarak 1000 1500 tl ayirmayi dusunuyorum ve 3d bana gereksiz gelio ama oyunlarda 3d cok daha guzel olabilir sankin :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben sana seçenekleri vereyim boşuna araştırma...

TV İzleyeceksen...

Optoma ML500 20000 saat ömürlü LED...
    forumda incelemesi zaten var... bir de egreat r6s aldın mı tamamdır... 3D film de izlersin ama PS3 oyunu için optoma 3d-xl alman gerekiyor...
    http://forum.donanimhaber.com/m_60679838/tm.htm

3D PS3 Oyunu Özellikle Uncharted 3 mutlaka tavsiye edilir... İnanılmaz 3D efektler...

Optoma GT750XL 5000 saat eco mod lamba ömrü, FULL 3D... içinde gözlükte çıkıyor...

kaliteden vazgeçemem diyorsan bütçede müsaitse...

Epson TW6000 FULL HD... 3D... 2 gözlük hediyeli...

tabii bunlara perde(cam tozlu olabilir) ve ses sistemi eklemen güzel olur...

bunlara alternatif cihaz var mı bilmiyorum ama fiyat performans açısından rakipsiz cihazlar diyebilirim...

• Gözlük3d, Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim kesinlikle tv izlenmiyecek cihazda çok çok nadir durumlarda olursa olur ama oda olmaz belkide.. Genel olarak oyun ve sinema için kullanılacak ses sistemi ayrıca var zaten odayı çevreleyen bir ses sistemi oluşacak. Tavsiye ettiğin cihazı inceledim de sadece görüntü için kullanabilirsiniz diyor kullanan arkadaş. Yani tepe göz bir nevi. Projeksiyon olayına yeni gireceğim için bilgi eksikliğim olabilir affınıza sığınıyorum. Bütçemide fazla zorlamak istemiyorum.. Mağlum İnşaat düğün vs.. hepsi üst üstte geldi sıkıntılı bir dönemdeyim :))
  • quote:

Gözlük3d, Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim kesinlikle tv izlenmiyecek cihazda çok çok nadir durumlarda olursa olur ama oda olmaz belkide.. Genel olarak oyun ve sinema için kullanılacak ses sistemi ayrıca var zaten odayı çevreleyen bir ses sistemi oluşacak. Tavsiye ettiğin cihazı inceledim de sadece görüntü için kullanabilirsiniz diyor kullanan arkadaş. Yani tepe göz bir nevi. Projeksiyon olayına yeni gireceğim için bilgi eksikliğim olabilir affınıza sığınıyorum. Bütçemide fazla zorlamak istemiyorum.. Mağlum İnşaat düğün vs.. hepsi üst üstte geldi sıkıntılı bir dönemdeyim :))

o zaman optoma gt750xl alacaksın...

3D PS3 olmasa da olur diyorsan...

optoma ew531 olabilir... fiyat performans açısından gayet güzel bir cihaz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon için Avize Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozluk3d

quote:

Gözlük3d, Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim kesinlikle tv izlenmiyecek cihazda çok çok nadir durumlarda olursa olur ama oda olmaz belkide.. Genel olarak oyun ve sinema için kullanılacak ses sistemi ayrıca var zaten odayı çevreleyen bir ses sistemi oluşacak. Tavsiye ettiğin cihazı inceledim de sadece görüntü için kullanabilirsiniz diyor kullanan arkadaş. Yani tepe göz bir nevi. Projeksiyon olayına yeni gireceğim için bilgi eksikliğim olabilir affınıza sığınıyorum. Bütçemide fazla zorlamak istemiyorum.. Mağlum İnşaat düğün vs.. hepsi üst üstte geldi sıkıntılı bir dönemdeyim :))

o zaman optoma gt750xl alacaksın...

3D PS3 olmasa da olur diyorsan...

optoma ew531 olabilir... fiyat performans açısından gayet güzel bir cihaz...

Ustat buldun mü tw 9000 w ben bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.