Şimdi Ara

Salon için Avize Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
7.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu aslında "Konu dışı" bölümüne açmak daha uygun olabilirdi. Ama o bölüm için konu açmak yetkim yok. Bu nedenle en uygun yer olarak burasını gördüm. Sonuçta elektrikle de ilgili bir aygıt diyebiliriz. Salon için avize almak istiyorum. Bu gibi aksesurları satan yerler arasında çok ciddi fiyat farklılıkları olduğunu hepimiz biliyoruz. İzmir'de bu işi yapanların yoğun olduğu, hesaplı alabilleceğimiz bir yer var mıdır? Modern tarzda pahalı olmayan ucuz bir şey tercihimdir. Bu konu ile ilgilenen arkadaşlar için de faydalı olabilir. Cevaplar için şimdeden teşekkürler.

• Alt tarafi gorevi odayi aydinlatmak olan bi alet cok deli paralara satiliyor piyasada..üretim isinin icinde oldugumdan dolayida maliyetlerini bildgimden hepten deli oluyorum..neyse bende haril haril avize bakiyorum...bende izmirdeyim..gida carsina gtmeyin derim standart liste fiyatlarindan belli oranda iskonto yapiyorlar..karabaglar tarafinda durum nasil bilmiyorum..koctas ta ve baumax ta baya bol cesit we uygun fiyatlar var.ben yatak odasina 40 liraya koctastan aldim .koridorlara ve giyinme odasina da buralardan ucuz yollu biseylerle halletmeye calisicam.asil mesele salon...2 tane 3lu bi avize begendik 300 liraya nakitte birakicak montajdada avize basina 10 tl aliyor.cigli atasaniyi girisinde kavasoglu diye bi yer var oda ayni modele 20 tl pahali soyledi ama bastirsam oda 300 e birakacak..demekki piyasa bu..benim almayi dusundugum yer karsiyaka nergiste..cesit az ama katalogdan uygun fiyat veriyor..esnaf isi birazda pazarlik mahareti..siye tavsiyem kafanizda model belirledikten snra tek bir urun icin fiyat arastirin yoksa aaa buda varmis ooo buda guzelmis derken isin icinden cikamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zgrzgn

Alt tarafi gorevi odayi aydinlatmak olan bi alet cok deli paralara satiliyor piyasada..üretim isinin icinde oldugumdan dolayida maliyetlerini bildgimden hepten deli oluyorum..neyse bende haril haril avize bakiyorum...bende izmirdeyim..gida carsina gtmeyin derim standart liste fiyatlarindan belli oranda iskonto yapiyorlar..karabaglar tarafinda durum nasil bilmiyorum..koctas ta ve baumax ta baya bol cesit we uygun fiyatlar var.ben yatak odasina 40 liraya koctastan aldim .koridorlara ve giyinme odasina da buralardan ucuz yollu biseylerle halletmeye calisicam.asil mesele salon...2 tane 3lu bi avize begendik 300 liraya nakitte birakicak montajdada avize basina 10 tl aliyor.cigli atasaniyi girisinde kavasoglu diye bi yer var oda ayni modele 20 tl pahali soyledi ama bastirsam oda 300 e birakacak..demekki piyasa bu..benim almayi dusundugum yer karsiyaka nergiste..cesit az ama katalogdan uygun fiyat veriyor..esnaf isi birazda pazarlik mahareti..siye tavsiyem kafanizda model belirledikten snra tek bir urun icin fiyat arastirin yoksa aaa buda varmis ooo buda guzelmis derken isin icinden cikamazsiniz

Hemşerim zgrzgn...

Dediklerinize aynen katılıyorum. Bir alacağınız mala bir de fiyata bakıyorsunuz şaşırıyorsunuz. Bakalım önce büyük yerleri Koçtaş, Praktiker gibi yerleri dolaşacağım. Dün bir arkadaş gıda çarşısının arkasında sizin dediğiniz yeri tarif etmişti. Hiç boşuna gitmeyeyim. Karabağlar da şöyle birhttp://benimavizecim.com/avizeler_salon_avizeleri-sayfa_id-333-id-32699 yer buldum fakat sitede fiyat bilgisi yok. Burada sorun aynı marka bir şey olsa bir kıyaslama yapılabilinir ama böyle bir şey de yok, ya da ben bilmiyorum. Neyse ilgin için teşekkür ederim. Bu arada sizi ara sıra da olsa spor bölümünde PTT 1.lig başlığı altında "Kafsinkaf'ların Mekanı" bölümüne de beklerim. Selamlar.

• aslında gıda çarşısına bakmanızda fayda var ama pek umut bağlama oralar genelde proje bazlı ve toptan çalıştıkları için fiyat bizim gbi birysel kullanıcılar için tatminkar olmayabilir ama olurda gezersen ve farklı uygun bişeyler bulursan benide haberdar et...yeni evlendim evin kabaca tüm aydınlatma ihtiyacı iyi bişey alayım dersem 1000 tl yi geçiyor...allah yardımcımız olsun...haa bu arada eşim gittigidiyordada değişik bişeyler bulmuş bi göz at bakalım...
  • Aslında bu tür aksesurları görüp sağına, soluna bakıp almakta fayda var. Bu arada dün çiğli Carrefour da ki praktiker e gittim. Üst katta orada da değişik avize çeşitleri var. Bakılabilinir.
  • Şu tar bir avize düşünmezmisiniz ?

http://www.avizefirsat.com/Massive-Mercier-Metal-Sarkit-8x20W,PR-321.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webseo -- 19 Ocak 2015; 13:47:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için hidrofor önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar lambader ve avize konusunda cok arastirma yaptim. Ya baslik kismi kalitesi olup ucuz oluyor ya da lakablonun kalitesinden kisip daha adi urunleri cok yuksek fiyatlara sattiklarini gordum.

En sonunda bir firma buldum. Hem cok modern tasarimlari var hem de gercekten kaliteli geliyor hemen iletirime geciyorlar. Gokoglu aydinlatma herkese tavsiye ediyorum. Sosyal medyadan satisida var daha telefonla veya mesajla iletisime geciyorsunuz.

Gökoğlu Abajurfacebook
    Gökoğlu Abajur
    https://www.facebook.com/gokoglu.abajur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.