Şimdi Ara

Salon tipi klima tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, işyerimiz için max. 7bin tl bütçeyi aşmayacak şekilde a sınıfı 48000btu salon tipi bir klima arıyoruz. Tavsiyelerinizi rica ediyorum. Birde aşağıda linkini verdiğim klimayı tavsiye edermisiniz

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/vestel-ust-50-a-enerji-salon-tipi-klima-290082527#

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olan yokmu ?

• Linkteki klima, VESTEL in ithal ürün gruplarından birisidir.

Ticarethane olması nedeniyle uzun süre çalışma, uzun süre çalışma ise yüksek enerji tüketimi anlamı taşır bu nedenle ticari işletmelerde daha ekonomik tüketime sahip ürünler tercih edilebilir diye düşünüyorum.

1 Adet 50 lik salon tipi yerine, 2 adet 24 lük inverter split klima hem alan hakimiyeti hem de ekonomi anlamında size daha fazla fayda sağlar, aynı zamanda BTU değeri daha yüksek olur. Satın alım maliyeti aynı kapıya çıkmakla birlikte, iyi bir araştırma ile 1.000TL artıya dahi geçebilirsiniz. Ayrıca Trifaz elektrik ile de uğraşmamış olursunuz. İşletmenizde halihazırda trifaz varmıydı onu bilemiyorum tabi ki.
  • Teşekkür ederim

• yucelkrc kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, tercihiniz ve gelişmeler hakkında da bizi bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon için Avize Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Yatak odası klima tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.