Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaşımın başına gelen bir olay hakkında görüşlerinizi rica edeceğim.
Bu arkadaşımız aralarında Alacak verecek davası olan biriyle telefon da konuşurken kendini kaybedip karşı tarafa tehdit içerikli konuşmuş. Adam da sen beni nasıl tehdit edersin direk karakola gidip şikayet çi olacağım demiş. Böyle bir durum da geriye dönük konuşma kaydı savcılık kararı ile alınabilir mi. Yada bu adam tehdidi ispatlayabilir mi sesi kaydetmediyse. Bu işten bir şey çıkarmı
Statik ip hakkında
Merhaba, dahua model kayıt cihazı kullanıyorum, statik ip e geçince airtes modem de port açıp sabit ip üzerinden kameraları izlemeye başladım (gdmss uygulaması ile)
Aşamadığım bir sorun var ki, wifi den kameraların bağlı olduğu modeme bağlıyken kameralar açılmıyor, wifi yi kapatıp hücresel ile izlediğim de sorun yok. Eve gidiyorum evdeki modem de wifi ye bağlanıp kameraları yine izleyebiliyorum. Ama işyerinde wifi den kameralar ile bağlantı kuramıyorum muhtemelen aynı ağda olduğum için sorun oluyor.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar merhabalar, max 150bin tl bütçe ile 150bin km yi geçmemiş 2010 model üzeri kamyonet aramaktayım, transit 350m (orta kasa) ve master L3 arasında kararsız kaldım, daha önce uzun yıllar transit kullandık, bu iki aracın kendi aralarında avantaj ve dezavantajları nelerdir, hangi aracı tavsiye edersiniz, teşekkür ederim.
150 bin tl bütçe ile iki araç arasında çok kararsız kaldım, siz olsaydınız tercihiğiniz hangi araç olurdu? Teşekkür ederim
|
|
Salon tipi klima tavsiyesi ?
|
|
170 m2 işyeri için salon tipi klima tavsiyesi
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 569
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 70.329 (Bu ay: 1.749)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası