Şimdi Ara

Hobi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:11:55 >

• Ne bilelim abi, adam çocukluktan beri metal müzik dinlemiştir gitara başlar. Etrafındaki parkta kaykay yapanları görür heveslenir kaykaya başlar. Çok aşırı istisnalar dışında hep çevreden alınan şeyler bunlar. Foruma gelip de "beyler hadi bana bir hobi önerin" demek çok saçma geliyor.

Hadi gelişigüzel öneriyorum:

Okçuluk.
  • Mnrl89 M kullanıcısına yanıt
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Demirbolat

Bence hiçde saçma değil hobi önerisi aynı şarkı önerisi gibidir sen birinden hiç şarkı önerisi istemedinmi?

Kusura bakma Kemal kardeş, ne tarafından bakarsam bakayım müzik önerisi istemekle hayatının belki de boş zamanının büyük bölümünü harcayacağın hobi önerisi almak arasında bir bağlantı kuramıyorum.

Ha bak şöyle olur dersin yaa arkadaşlar ben X'le ilgilendim ama şu şu beni açmadı daha sonra Y'le ilgilendim şu ve şu yönleri ilgimi çekmedi. Sen şarkı önerisi isterken direk hadi beyler önerileri alayım dersen adam sana sorar ne tür dinliyorsun hangi sanatçılar/gruplar favorin.

Gelişigüzel hobi önerim v2:

Lego yap.
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Demirbolat

Yada bana öyle geliyor ben müzik dinlemeye çok zaman ayırdığım için,önerilerin için teşekkür ederim.

Ben de mizacı biraz sert kaçırmış olabilirim ama dediğim gibi bir öneri istenildi mi çok genel değil de biraz bilgi vererek istenildi mi daha sağlıklı olur düşüncesindeyim.
  • Plak koleksiyonu yapmanızı tavsiye ederim. Şu anda oldukça revaçta...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • collector88 C kullanıcısına yanıt
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:32:25 >
  • Oyoyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer otomobillere meraklıysanız, model araba koleksiyonu yapabilirsiniz. En çok koleksiyonu yapılan ölçekli model araçlar ise 1:18 ve 1:24'tür. Zevkli bir hobidir. Döviz kuru sebebiyle sıfır modellerin fiyatları oldukça artmış olsada piyasada ikinci el olarak uygun fiyatlara da bulabilmek mümkündür.

Bunun dışında pul koleksiyonu olur, eski telefon kartları (PTT) koleksiyonu olur veya taso koleksiyonu olur. Zevk ve seçim size kalmış tabii ama seçenekler çok açıkçası
  • Uçlu kalem koleksiyonum vardi. Her markadan her tipte. En son 110 taneydi sonra birsey oldu ve hepsini dağıttım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Doğru diyorsun insanin kendiliginden gelmesi gerekiyor. Arkadas sadece oneri istemiş belki yapar diye

• Fotoğrafçılığa ne dersin? Belki daha sonra bu hobi benim gibi meslek haline gelebilir :)
  • Ben mimari maketle uğraşıyorum tavsiye ederim seversen çok kafa dağıtıyor
  • Şöyle söylim senin ne sevdiğini bilmem ama ben kendimden örnek verim
    -*- Dizi izleyebilirsin (film önermiyorum 2 saat sonra bitiyo)

örnek dizi -The Flash
    -Rick and Morty
    -The 100 (iki sezondan sonra sarmiyo)
    -Legion ( Delirmek istiyorsan)
    -Sharlock Holmes (bunla başla 1 saat bölümler ama sezonda 3 bölüm var çabuk biter)
    -Wolverine and The X-men

-*- Playstatin dan yada Bilgisayardan hikaye tabanlı oyunlar oynayabilirsin. Çok sarıyor gerçekten
    Mafia - Watch Dogs - BattleField - Gta - Tom Rider - Call of Duty - Outlast( güzel kormak istersen)
    (başka da yazabilirim istersen)

-*- Bozuk teknolojik eşyalar varsa onları parçalayıp başka şeyler yapabilirsin.

-*- Bi çakı edinip tahta kenarlarını kesip oyarak bir şeyler yapabilirsin
    (filmlerde görmüşsündür hani bıcakla sopa sivriltenler var ya onun gibi)

-*- Karakalem yapabilirsin

-*- İp boyayıp resim yapabilirsin

Başka da akılma gelmedi

• kardeşim kaykay olarak waveboard hiç denedin mi? ben 3-4 yıldır kullanıyorum oldukça eğlenceli bir hobi, kullanmadıysan tavsiye ederim kesinlikle

• Maket olabilir hocam. Uçak maketi vb. birçok şeyin maketini yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç oldu farkındayım ama rc arabalara bakmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieryKronos

Biraz geç oldu farkındayım ama rc arabalara bakmanızı öneririm.
    rc arabalar olmuş ateş pahası rc araba alınmaz bu dolar kuru ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.