Şimdi Ara

Hoca kafayı takti# Mehmet Değirmenci#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen derste yüzünü yıka bahanesiyle rencide etmeye çalışıp sınıftan atmisti resmen bugünde hastayım derste başım düştü uyudum bikac dk aralikla ingilizce hocasinin da gozu ustumde daima .beni gördü kaldırdı isi yok gibi geldi yanıma ciddiyetle atarım aşağı dedi hadi önceki sefer yurt dışından gelmiştin bişi demedim dedi(halbuki sınıf ortasında rencide etmeye çalıştı ) önceki dersde uyudun dedi halbuki öyle bişi olmadı yemin ederim uyumadım dedim yemin etme lan dedi aşağı atarım yok vururum ederim kırarım gibi cümleler de sarf ediyor bir de sürekli bı ara tepem attı kalktım ayağa yumruğu koymak için yerime oturdum tekrardan hiç sesimi cikarmadim ben bu hocayı nereye şikayet edebilirim ya da ne yapabilirim illa bir şey yapacağım duramıyorum sinirden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 13 Kasım 2024; 9:29:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En basitinden CİMER'e yazabilirsin. Biraz daha irdelemek istersen git adliyeye (emniyette olur) şikayetçi ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben gecen yıl dersine girdim hocanın o kadar kotu degildi. he her öğrencinin derse katilmasini bekliyordu o gicikti ve bazı tuhaf hareketleri olabiliyordu insani sinir edebilecek ama özünde kotu bir hoca degil. hoca bu tarzda devam ederse belki birebir konuşmayı deneyebilirsin olmazsa en son cimere yazabilirsin ama neyden şikayetci olacaksın tam bilmiyorum. valla bence dönemin basinda hocayla arayı bu kadar kotu tutmamaya calis kafayı yersin donemin sonuna doğru zaten derse devam sarti isteniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Celal Kolot nasil bir adam
    11 yıl önce açıldı
    remzi hoca mı?akın dil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.