Şimdi Ara

hocam şuna bir el atalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam birde şöyle deneyim dedim vcore 1,5 pcıe 100 dram 800 fsb 400 ama gene olmadı neyse bu bile bana yeter bios profiline yaptığımız önceki özellikleri kaydedeyim muhtemelen bi değişiklik oluyordur...
    ama bi şeyi anlayamadım ramleri 760 a ayarladığımızda ramlerin not ortalaması arttı? yüksek mhz de artması gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsoulmate

hocam birde şöyle deneyim dedim vcore 1,5 pcıe 100 dram 800 fsb 400 ama gene olmadı neyse bu bile bana yeter bios profiline yaptığımız önceki özellikleri kaydedeyim muhtemelen bi değişiklik oluyordur...
    ama bi şeyi anlayamadım ramleri 760 a ayarladığımızda ramlerin not ortalaması arttı? yüksek mhz de artması gerekmiyor mu?

yav onlar ı geç oc oldumu stabilmi o önemli ? kaç şuan ?
  • abi yazmıyor işte bende default a döndüm... windows derecelendirmeye girdim yenile dedim bu seferde notlar değişmedi.. neyse vakit ayırdığın ve emeğin için çok teşekkür ederim...
  • Rica ederim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 20 Ocak 2011; 23:08:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

hapocod iyi sabır varmış sendede haaa
    kaç kere cpuzdan bak ss koy dion adam windows ortalamasına bakıyo
    tmm her insan heşeyden anlamaz ama bi soru soruyorsan yeterli bilgi verki sorunun anlaşılsın.neyse zaten yapamamış.

o programlarla baktım diye söyledim cevap yerine zamanında ulaştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

hapocod iyi sabır varmış sendede haaa
    kaç kere cpuzdan bak ss koy dion adam windows ortalamasına bakıyo
    tmm her insan heşeyden anlamaz ama bi soru soruyorsan yeterli bilgi verki sorunun anlaşılsın.neyse zaten yapamamış.

bi ön bilgi lazım hiç değilse sıfırdanda ancak bu kadar olur...
    fakat bi konu hakkında çözüm önerisi sunacaksam sonuna kadar ilgilenirim konu ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 30 Ekim 2010; 23:41:31 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.