Şimdi Ara

Hocam ve okul sistemi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuldan nefret ediyorum arkadaslar.Sistem bizi oyle yere suruklemiski.Son hafta hicamdan 0.25 puani ortalamama eklersem dersi 2 yapip tesekkur alabilecegimi belirttim.Sert bir uslupla geri cevirdi.Performans odevi yaptim.85 verdi tamam dedim neden 15 puani kirdinizki bilmek isterim dedim cunku hakkaten eksiksizdi.Sanane deyince birsey diyemedim tabi.Iste gecen gun denk geldim yolda koltuk degnegi kullaniyor.Yardim etmek isterdim ama pekte icimden gelmedi.E hal boyle olunca yuruyup gittim.Bugun yokda giderken tasa takildim ve dustum.Bir baktim hocam.Beni kaldiriyor.Tesekkur ettim.Oda bana evinde cay teklif etti.Sira notlardan konusmaya gelmistiki birden ozur diledi.Sorun yok dedim ama hala kizginim.Birazda utandim acikcasi.tam grce evde yattim dusunurken su almaya gittim.Ictim ve yattim.Ertesi gun araba carptigini ve oldugunu ogrendim arkadaslar :( keske helallesebilseydik.Cenazeden sonra mezarinin basinda durup buyuk bir zevkle işedim 1 ay sonra guller acmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMAYIN!
  • bu ne la
  • Konunun saçmaligi okul konusunu agustosda açmasından belli zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenazeden sonra mezarinin basinda durup buyuk bir zevkle işedim 1 ay sonra guller acmisti. keşke son cümleden okumak bilsem
  • Sonra hoca zebani oldu ve mezardan çıkıp yerine seni gömdü?

• Ilk csb beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lan 2000 li seni okulda bu kadarmı çok dövüyolar akıllanmdaınmı velet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.